maanantai 5. lokakuuta 2009

Kristen Stewart näyttää narkkarilta


Kristen Stewart poseeraa uusimman Interview- lehden kuvissa, ja näyttää narkkarilta (niin kuin aina). En pidä yhtään Kristen Stewartista! Olen kyllä yrittänyt kovasti, sillä pidän Twilight- saagasta, ja hänen näyttemästään hahmosta, Bellasta.

Syy miksi en pidä Kristenistä on hänen antamat haastattelut useille lehdille. Kristen muistaa jokaisessa haastattelussa valittaa miten hänen elamästään on tullut kovin vaikeaa sen jälkeen kun hän otti roolin Bellana Twilight- leffassa. Kristen on myös monta kertaa erehtynyt kutsumaan Twilight- saagan faneja pykoottisiksi. Hän tuntuu olevan kokonaan unohtanut, että itse on valinnut työnsä, eikä kukaan pakottanut hänät ottamaan roolia Twilightissa ja leffat antavat hänelle paksun palkkatilin vielä monena vuonna eteenpäin.

Kristen Stewart seurustelee Robert Pattinsonin kanssa. Robert esittää Twilight-leffassa hyvis vamppyyri Edward Cullenia.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minun on kyllä pakko olla eri mieltä. Alahan tyttö kuuntelemaan niitä Kristenin haastatteluita vähän tarkemmin. Kristen tykkää faneistaan ja työstään, mutta eihän hyvänen aika kenenkään tarvitse kestää sellaista hysteriaa. Minusta Kristen on upea ja osaa suhtautua kuuluisuuteen järkevästi. Ei ihan jokainen 19-vuotias tyttö osaisi suhtautua näin hyvin kusen nousematta päähän.

ota selvää ennen kuin väität... kirjoitti...

Samaa mieltä kuin aikaisempi anonyymi, totta että osa kristenin haastatteluista ärsyttäviä, mutta suurimmassa osassa hän on todella iloinen ja positiivinen! Ja seurustelee Robertin kanssa?? Mm, eei... Vaan michaelin kanssa, tästä robsten jutusta on vaan tehty hirveä haloo...

mie kirjoitti...

ota selvää ennen kuin väität..., :) Kyllä Kristen seurustelee ihan vain Pattinsonin kanssa.