lauantai 24. marraskuuta 2007

Heidi Klumin alusvaate mainos

Minulla ei ole aavistustakaan mitä ko. videolla pitäisi mainostaa, mutta koska se on kuvattu Victoria's Secret näytösessä, niin varmaankin se on kyseisen pajan mainos. Suomessa en ole pajan liiveihin törmännyt, mutta ihan mukavalta vaikuttavat:)

Christina Aguilera ilman alushousuja!

Christina Aguilera päätti lähteä nopeasti hakemaan ruokaa kaupasta raskaus ajan mielitekoihin ja unohti laittaa housut jalkaan. Raskaana oleva laululintu on viimeaikoina alkanut pukeutua huomattavasti tyylikkäämmin, joten tänä "repsahdus" on yllättävä. Tästä ja tästä löydät sensuroimattomat kuvat.

perjantai 23. marraskuuta 2007

Juoruja ja viihdettä!

Seikkailen netissä joka päivä, ja salainen paheeni on internetin julkkisblogit. Olen huomannut suomeksi ei ole vastaavaa saatavilla, joten ajattelin, että miksi minä en tekisi sellaista, kun muutenkin vietän PALJON aikaa netissä.

Eli siis tämän sivun tarkoitus on löytää mahdollisimman monet juorut netin ulkomaalaisilta juoru-blogeilta (ja myös joiltain suomalaisten viihdeuutisten tarjoajien sivuilta), ja kertoa niitä lähteinä käyttäen uusimmat juorut myös suomeksi kuvien kera! Jos sinä tiedät juorun, joka ei ole tällä sivulla (myös suomalaisten julkkisten puuhat käy) kerro siitä minulle, niin postaan sen kaikille jaettavaksi!

Yritän päivittää blogiani mahdollisimman usein!

Mukavia lukuhetkiä:)