lauantai 1. joulukuuta 2007

Jennifer Love Hewitt hermostui




Vähän aikaa sitten internettiin levisi bikini kuvat, jossa Jennifer Love Hewitt viettää aikaa rannalla ja näyttää normaalilta. Nyt Jennifer on lähettänyt myspace sivuilleen viestin, jossa hän syyttää toimittajia siitä, että he ovat sanoneet häntä kuvien perusteella lihavaksi, vaikkei hän selvästi sitä ole. Jennifer sanoo blogissaan, ettei voi ymmärtää, minkä vuoksi ihmiset ihannoivat laihuutta ja että hän on täysin tyytyväinen itseensä. Olen samaa mieltä Jenniferin kanssa siitä, että liiallinen laihuus ei ole kaunista, mutta en voi ymmärtää miksi hän väittää olevansa kokoa 2 (Suomessa kokoa 32-34), koska jokainen kuvan nähnyt huomaa ettei hän sitä ole (ehkä kokoa 38). Tämä valehtelu vie aikalailla pohjan Jenniferin muodokkaat naiset kunniaan- kamppanjalta. Hänen bloginsa löydät täältä.

Mitä tapahtui Victoria Beckhamin rinnoille?


Vielä muutama kuukausi sitten Victoria Beckhamin rinnat näyttivät täytetyiltä ilmapalloilta, jotka puhkeavat kohta, mutta nyt ne yhtä äkkiä näyttävätkin normaalilta. Victorian tiedottoja sanoi muutoksen johtuvat rintaliiveistä, mutta itse olen ainakin vakaasti sitä mieltä, että kyllä veitsi on taitanut olla muutoksen takana.

George Clooney puolustaa käsikirjoittajien lakkoa


Näyttelijä, tuottaja ja ohjaaja George Clooney puolustaa käsikirjoittajien lakkoa ja on lahjoittanut 17 000 dollaria jaettavaksi niille näyttelijöille, jotka muuten joutuisivat taloudelliseen ahdinkoon lakon takia. Lakon osapuolet ovat vielä kaukana toisistaan vaatimuksien suhteen, joten ei ole varmaa kuinka kauan lakko tulee kestämään, ja monet näyttelijät pienissä rooleissa kärsivät siitä eniten. Clooney kannustaa myös muita hyväosaisia kollegoitaan lahjoittamaan rahaa näille näyttelijöille.

torstai 29. marraskuuta 2007

Katherine Heiglin pitäisi lopettaa tupakointi!



Minun mielestäni Katherine Heigl on yksi maailman kauneimmista ihmisistä, mutta niin ei jatku pitkään, jos hän jatkaa sauhuttelua. Katherinen on sanottu polttavan yli askin tupakkaa päivässä, ja kaikki tietää mitä se tekee ulkonäölle.

keskiviikko 28. marraskuuta 2007

Christina Aguilera poseeraa alasti



Raskaana oleva laulaja Christina Aguilera esiintyy alasti uusimmassa Marie Claire- lehden numerossa. Raskaana alasti poseeraaminen tuntuu olevan jonkinlainen muoti-ilmiö, sillä sitä mukaa kun naisjulkkikset tulevat raskaaksi, monet heistä hyppäävät ilman vaatteita kameran eteen. Outoa... Ehkä aikaisemmin uutisoimani paljastelu oli jonkinlaista harjoittelua:)

Jennifer Love Hewitt on normaali!

On aina mukavaa nähdä normaalin näköinen Hollywood-näyttelijä! Jennifer Love Hewitt lomailee, ja näyttää paljon terveemmältä kuin Viiden jutun-aikoihin, jolloin hänen sanottiin painavan alle 50 kiloa. Tällähetkellä Jennifer esiintyy sarjassa Aavekuiskaaja (Ghostwhisperer), jonka kolmatta tuotanto kautta näytetään parhaillaan Jenkeissä. Suomessa sarjaa on näyttänyt nelonen.

Portia de Rossi muodon vuoksi sarjassa

Portia de Rossi vierailee muodon vuoksi sarjassa. Tästä voit nähdä "kohutun" kohtauksen, jossa hän on sängyssä Julia Mcnamaran kanssa. En kyllä ymmärrä mikä tässä kohtauksessa aiheutti kohua, sillä ei siinä mitään näy.

tiistai 27. marraskuuta 2007

Tom Cruise petti vaimoaan?


Tom Cruise on joutunut seksi skandaalin pyörteisiin. Näyttelijätär Tiffany Dupont väittää Herra Cruisen pettäneen vaimoaan Katie Holmesia hänen kanssaan. Tiffany lähetti mailia julkkis bloggaaja Perez Hiltonille. Mailissa luki näin: "Haluan sinun tietävän pienen salaisuuden, jota en välitä pitää enää itselläni. Olen harrastanut seksiä Tom Cruisen ja George Clooneyn kanssa. Tarjosin heille itseäni kun tapasin heidät, sillä uskoin sen edistävän näyttelijän uraani. Voit ottaa heihin yhteyttä jos haluat, mutta kuten kaikki näyttelijät, he vain kieltävät sen." Tiffany Dupont ei ole Jenkeissäkään tunnettu näyttelijä, joten lisä julkisuus tekee varmaan hyvää. Se on asia erikseen, onko tämäntapainen julkisuus hyvää edistämään kenenkään uraa. Hollywoodissa ei varmasti pidetä "kiss and tell"-tyypeistä (jos väitteet nyt edes pitävät paikkaansa). Viime kesänä hän tähditti sarjaa Greek, jonka pääosassa nähtiin Frasierista tutun Kelsey Krammerin tytär Spencer Grammer. Yliopisto maailman sijoittuvaa sarjaa ollaan tekemässä toista kautta, ja toivottavasti joku meidänkin kanavista ostaa ko. sarjan.

XL5 Tulee takaisin!

Muistatteko vielä bändin XL5 ja heidän hitin Kaunis peto? Tässä teille muistin virkistystä, sillä XL5 on tekemässä uutta materiaalia levyä varten. Uusia kappaleita ja muuta tietoa bändistä löydät heidän nettisivuiltaa http://www.myspace.com/xl5xl5

Sugababes - Change Musiikki Video

Ajattelin laittaa tämän videon tänne sivuille, koska Keishalla (tumma), Heidillä (vaalea) ja Amellellä (brunette) on niin kivat meikit/asusteet. Maskien (varsinkin sen tumman/hopean) poistamisessa on kyllä varmaan ollut aikamoinen työ. Tämä on siis Sugababesin uusin sinkku Change, joka löytyy myös samannimiseltä levyltä.

maanantai 26. marraskuuta 2007

80-luvun metalli bändin laulaja kuollut



Kevin DuBrow, 80-luvulla huipulla olleen metalli bändi Quiet Riotin laulaja, löytyi kuolleena Las Vegasin kodistaan. Muusikko löydettiin eilen kello 17.20 paikallista aikaa, eikä kuolin syytä ole vielä saatu annettu julkisuuteen. Kevin DuBrowin bändi kaveri Frankie Banali kirjoitti näin sivuilleen: "I can't even find words to say. Please respect my privacy as I mourn the passing and honor the memory of my dearest friend, Kevin DuBrow."(Käännös: En löydä edes sanoja. Olkaa kilttejä ja kunnioittakaa yksityisyyttäni, kun suren hyvän ystäväni Kevin DuBrown poismenoa, ja kunnioitan hänen muistoaan). Quiet Riot oli ensimmäinen metalli bändi, joka pääsi USA billboard listalle.

Kate Walsh lomalla


Juuri naimisiin mennyt Greyn anatomia tähti Kate Walsh on parhaillaan viettämässä lomaa uunituoreen aviomiehensä Alex Youngin kanssa. Kun käsikirjoittajien lakolle ei näy loppua, taitaa monet näyttelijät lähteä viettämään lomaa.

sunnuntai 25. marraskuuta 2007

Uusimman Diilin osanottajat julki


Amerikassa jo kerran peruutettu, mutta uuden mahdollisuuden saanut Diili (The Apprentice), yrittää tällä kertaa lisätä katsoja lukuja ottamalla osallistujiksi julkkiksia. Tai siis ihmisiä, jotka ovat joskus olleet julkisuudessa, mutta sitten unohdettu, ja haluavat palata takaisin valokeilaan. Voittaja saa lahjoittaa 250 000 dollaria valitsemaansa hyväntekeväisyys järjestöön. Tuomareina tällä kertaa ovat Donald Trumpin lisäksi hänen lapsensa Ivanka ja Donald Jr.
Tässä "julkkikset":
Trace Adkins--country-tähti
Carol Alt--Entinen uimapuku malli
Stephen Baldwin--Näyttelijä, Alec Baldwinin veli
Nadia Comaneci--Romanialainen olympia tason voimistelija
Tiffany Fallon--Playboys Playmate vuodelta 2005
Jennie Finch--Urheilu selostaja
Nely Galán-- Telemundon (Amerikkalainen tv-kanava) entinen toimitusjohtaja
Marilu Henner--Näyttelijä
Lennox Lewis--Nyrkkeilijä
Omarosa--Entinen Diili kilpailija
Piers Morgan--America's Got Talent- tuomari
Tito Ortiz--Urheilija, seurustelee porno-tähti Jenna Jamesonin kanssa
Vincent Pastore--Näyttelijä
Gene Simmons--No onhan täällä joku oikeesti kuuluisa:)

Malibun tulipalo tahallinen?




Malibussa riehuva tulipalo on tutkijoiden mukaan sytytetty tahallaan. Viime kerralla maastopalo todettiin luonnon "sytyttämäksi",
mutta tällä kerralla asialla on ollut kaksijalkainen sytyttäjä. Monia jouduttiin evakuoimaan, mutta loukkaantuneita on ollut vain seitsemän, ja heidänkin vammat pieniä. Rakennuksia on tuhoitunut yli 50, mutta palo ollaan saatu kuriin, joten lisävahinkoja ei pitäisi tulla paljonkaan.









,

Britney Spears aikoo adoptoida!

Jenkeistä kerrottavien tietojen mukaan Britney Spears olisi adobtoimassa kaksi lasta Kiinasta. Lähteiden mukaan Angelina Jolien ja Madonnan adobtiot ulkomailta ovat innostaneet myös Britneytä, ja samalla hän toivoo saavansa parempaa julkisuutta. Tällä hetkellä Britney saa tavata omia lapsiaan vain kaksi kertaa viikossa valvotusti, sillä hänen ei katsota olevan tarpeeksi vastuuntuntoinen. Jos uutiseen on uskominen niin adobtion pitäisi olla aivan loppu suoralla, eli siis lapsien pitäisi lähiaikoina ilmestyä Britneyn hoidettavaksi. Sama lähde on sanonut, että Britney on myös käyttänyt 25 000 dollaria omien hautajaistensa suunnitteluun. Mitenköhän adobtio ja hautajaiset sopivat yhteen? Minä todellakin toivon, että tämä on vain tyhmä juoru, jolla joku vähävarainen yrittää saada lisää rahaa, sillä jos Britney saa lapset itselleen pitää heidätkin luultavasti ottaa kohta huostaan, niin villisti pop prinsessa on viime aikoina elänyt.

Unelmien poikamies sai nyrkistä


Unelmien poikamies nro. 6 Byron Velvick joutui väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Velvick ei loukkaantunut vakavasti. Hyökkääjä oli Mary Delgado, nainen jonka hän valitsi unelmien poikamiehen 6. kauden viimeisessä jaksossa tulevaksi vaimokseen. Vielä vähän aikaa sitten pari näytti rakastuneilta, ja vakuttelivat menevänsä naimisiin. Nopeasti se mieli muuttuu... Poliisien mukaan alkoholilla oli osuutta tappeluun.

Spice Girlsin kohuttu esiintyminen!

Spice Girls oli yksi viime vuosituhannen suosituimmista bändeistä ja minäkin olin katsomassa heidän viimeistä yhteistä (eli siis sitä, jossa Geri oli vielä mukana) keikkaansa Helsingissä. Muistan erittäin hyvin myös levyjen kappaleet ja jotenkin tämä kappale kuulostaa aivan liian samanlaiselta levy version kanssa. Taitaa siis ääni tulla tausta nauhalta....