lauantai 15. maaliskuuta 2008

Madonnan levyn kansi.

Madonna julkaisee jälleen uuden levyn Hard Candy huhtikuun lopussa. Musiikkia levyltä ei ole vielä julkaistu, mutta nyt voimme ihailla levyn kansi kuvaa. 24.4 julkaistaan levyltä ensimmäinen biisi nimeltään 4 minutes, jonka önähtelee myös Justin (Britneyn & Cameronin exä) Timberlake.

torstai 13. maaliskuuta 2008

Steve-0 kriisissä!

Jackass-tähti Steve-O on parhaillaan itsemurhatarkkailussa Cedars-Sinai-sairaalassa! Steve-O vietiin lähteiden mukaan sairaalaan sunnuntaina tämän uhattua tappaa itsensä. O määrättiin kriisiyksikköön 3 vuorokauden tarkkailuun, joka on venytetty 2-viikkoiseksi! Tähti on lähteiden mukaan rauhoitettu lääkkein ja mm. tämän palanutta ihoa on hoidettu siihen tumpattujen tupakoiden jäljiltä! Steve-O:n kerrotaan kärsivän Britney Spearsin tapaan kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä-hänen kerrotaan parhaillaan olevan maanisessa vaiheessa. Viime viikkoina O:n kerrotaan lähetelleen ystävilleen sähköpostitse itsemurhaviestejä..

Tyra Banksin kasvokoulu

ANTM:n ja pian alkavan Suomen Huippumallin tiimoilta olisi aiheellista tehdä katsaus mallimamma Tyra Banksin oppeihin. Ohjelmassa on peräänkuulutettu melko painokkaasti katseiden merkityksestä tunnetilojen tulkkaamisessa. Kuinka siis Tyra selviytyy lukuisten eri tunnetilojen tulkitsemisesta? Tuleeko kenellekään mieleen Zoolander?!
Röyhkeä:Seestynyt:Uhkaava:Seksikäs:Itsetietoinen:

Onko Heather Locklear itsetuhoinen?

Kalifornialainen paloasema on julkaissut Merlose Place-tähti Heather Locklearia koskevan 911-puhelun viime sunnuntailta. Puhelussa pyydettiin ensiapu-henkilöstöä kiirhetimään tähtösen Los Angelesin kotiin myöhään yöllä. Nauhalla lääkäri toteaa asiakkaansa (Locklearin) olevan mahdollisesti itsetuhoisessa tilassa ja pyytää apua tämän kotiin. Lääkäri pyytää jotakuta soittamaan tälle takaisin varmistamaan, ettei tähti ole tehnyt mitään itselleen. TMZ:n mukaan lääkäri pelkäsi Locklearin nimenomaan ottavan yliannostuksen masennuslääkkeillään. Locklearin avustaja on tietysti tapauksen jälkeen yrittänyt tyynnytellä syntynyttä kohua vähättelemällä tapausta..luonnollisesti tämä ei ole hyvää julkisuutta Locklearille. Jokin rehellisyys olisi kuitenkin ehkä joskus paikallaan sen sijaan, että todelliset ongelmat lakaistaan maton alle ja niistä valehdellaan. Owen Wilsoninkin tapaus osoitti, ettei kaikki Hollywoodin ihmemaassa ole niin ihmeellistä.

Kate Moss pelkää

Kate Moss on vakuuttunut, että kaksi naista vainoavat häntä..Moss on huolissaan turvallisuudestaan huomattuaan, että sininen Renault Clio seisoo tähtösen asunnon edessä aina tämän ollessa paikalla. Naikkoset istuvat Mossin kertomuksen mukaan autossa mitään tekemättä saaden tämän hermostuksiin. Moss on lähteiden mukaan jopa pyytänyt naapureitaan tutkimaan auton paikalla oloa ja on harkinnut poliisiapua. Poliisi ei tosin voi tehdä asialle mitään, sillä parkkeeratussa autossa istuminen kadulla ei ainakaan vielä ole laitonta. Moss on parhaillaan USA:ssa stressaamassa asiasta ja toivoo naikkosten tekevän katoamistempun tämän palatessa kotiin. Toivokaamme naikkosten lukevan uutisoinnin, ettei Kate-parka saa vatsahaavaa..

25 000e Scarlett-deitistä!

Scarlett Johanosson treffaa henkilön kanssa, joka maksoi huutokaupassa 25 000 euroa tämän tapaamisesta! Brittiläinen henkilö voitti 170 muun huutajan huudot treffeistä, joihin sisältyy myös kahden henkilön sisäänpääsy Johanssonin tuoreen leffan "He`s just not that into you" ensi-iltaan. Huudon tuotto menee tietty hyväntekeväisyyteen. Tähtösen tapaamisen ja ensi-illan lisäksi huutaja saa tukkahoidon ja limusiini-kyydityksen ensi-iltaan. Joka tapauksessa melkoinen summa yhdestä illasta, joten rahasta ei huutajalla näköjään ole pulaa..

keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

Turhake-Hilton taas salamavaloissa.

Paris Hilton saapui Nicky-siskonsa tueksi L.A.:n muotiviikoille, jossa tämän rytkymallisto "Nicholai" esiteltiin. Mistä muuten johtuu, että nämä "synnyimme kultalusikka suussa"-tyhjäkkeet aina valitsevat muodin, laulamisen tai näyttelemisen? Ehkä Trumpin tytär Ivanka tekee poikkeuksen, mutta esim. Hiltonin suvussa aivovoima ilmeisesti hyppää tiettyjen sukupolvien yli. Paris, 27, näytti poseerauksia myöten (jalat ristiin vaan ja "strike a pose")samalta kuin aina ennenkin. Tällä kertaa taskukoiran sijasta asusteeksi oli mukaan löytynyt tuore poikakaveri, "Good Charlotte"-Benji Madden.

Madonna peittoaa kilpailijansa!

Pian 50-vuotias Madonna kertoo pystyvänsä yhä peittoamaan nuoremmat kilpailijansa. Tähti kertoi ikänsä olevan pelkkä hyöty suhteessa uraansa, koska hän ei tee enää samoja lapsellisia virheitä ja on vähemmän impulsiivinen. Tähti sanoi silti imevänsä energiaa puolta nuoremmista työkavereistaan, vaikka pystyykin "kick their asses"! Madonna sanoi tuskin tunnistavansa itseään joistakin kuvistaan ja miettivänsä kauhulla, miksi hitossa hän pukeutui noihin, mutta kuten jokaisella, jotkut wanhoista kuvista tuovat mieleen yksityiskohtaisia muistoja hetkistä. Madonna ei selvästikään tosin "syleile" ikänsä tuomaa muutosta kehoonsa, sillä tähtönen juoksentelee ahkerasti plastiikkakirurgilla milloin kiristämässä nahkaansa, milloin tasoittelemassa ryppyjä. Madonnan ja Justin Timberlaken uuden yhteisen sinkun "4 minutes" kansi on jo julkistettu. Ehkä paikkoin Maddy laulaa lirkuttaa vaikka Rihannan kanssa..kuka ikinä nyt nosteessa sattuu milloinkin olemaan.

Alicia Silverstonen Britney-ärsytys..

Näyttelijätär Alicia Silverstone ei todellakaan kunnioita Britney Spearsia! Kasvissyönnin ja eläinoikeuksien puolestapuhuja Silverstone vetäytyi esiintymästä tv-show "How I met your Mother":n jaksossa kuultuaan Britney Spearsin näyttäytyvän samassa jaksossa! Syyksi Silverstone kertoi, että homma olisi Spearsin mukaantulon vuoksi ajautunut liian kaoottiseksi. Lähde kertoi Silverstonen olleen innoissaan esiintymisestä jaksossa, mutta menetti kiinnostuksensa kuultuaan joutuvansa jakamaan näyttämön neiti Britneyn kanssa. Britneyn väki taas on näköjään tehnyt kaikkensa, jotta raato pääsisi hieman parantelemaan ruhjoutunutta mainettaan. Sarjan väestä on kerrottu Britneyn väen ottaneen nimenomaan heihin yhteyttä kertoen Britin tahtovan esiintyä jonkinlaisessa kevyessä sarjassa koomisessa roolissa. Mutta Brit, et sä osaa näytellä kuitenkaan! Se kävi tuskallisen selväksi Crossroads-leffaa katsoessa..

Mortonin ahdistelija!

Mm. Minority Reportista tuttu brittinäyttelijätär Samantha Morton on kertonut joutuneensa lapsuudenystävänsä ahdistelemaksi! 30-vuotias Morton kertoi olleensa "kauhuissaan" kun hän alkoi saada uhkaavia puheluita ja kirjeitä, joissa lapsuudenaikainen ystävä kertoi rakastavansa tätä tehden viittauksia tähtösen kuolemaan. Morton kertoi aluksi luulleensa tunnustusten tulevan joltakin sekopäiseltä fanilta, mutta ymmärsi lopulta lähettäjän olevan vanha tuttu lapsuuden ajalta. Morton kertoi saaneensa mieheltä, jonka kanssa ei ollut ollut missään tekemisissä vuosikymmeneen, ensimmäisen yhteydenoton vuonna 2004 kirjeen muodossa. Kirjeessä mies vaikutti tuntevan Mortonin ja uskovan näiden olleen rakastavaisia. Mies myös kirjoitti, että Mortonin tulisi kiittää tätä puheessaan, mikäli tämä voittaisi Oscarin. Morton pelästyi tosissaan miehen kertoessa rakastavansa tätä ja sen lisäksi olleensa vankilassa jonkin aikaa. Se on se tähteyden hinta!

tiistai 11. maaliskuuta 2008

Neverland-kauhujen puisto!


Daily Mail uutisoi Michael Jacksonin Neverland-tilan muuttuneen aavepuistoksi. Jackson osti mm. Martin Bashirin kuuluisassa dokumentissa esitellyn unelmakodin uransa huipulla v.1987. Suuruudenhullu Jacko palkkasi myös noihin aikoihin 54 täyspäiväistä työntekijää pitämään tilaa yllä-nykyään jokainen heistä on saanut lähteä ja tilaa "hoitaa" kourallinen Jackon tuttavia ja ystäviä. Jacko poistui maasta ja tilalta v.2005 paeten Bahrainiin hyväksikäyttö-mainettaan. Tämän jälkeen reippaasti köyhtynyt Jacko on määrätty sulkemaan tila, koska tämä ei ole pystynyt maksamaan työntekijöiden palkkoja ja vakuutuksia. Ennen lasten ihmemaana toiminut Neverland näyttää ränsistyneeltä ja pelottavalta-heijastaen samalla isäntänsä rappiota ja pelottavahkon puoleista ulkonäköä. Legendaarinen Neverland pakkohuutokaupataan ensi viikolla, ellei Jacko pysty maksamaan miljoonavelkojaan. Tiipiit kaatuilevat punaintiaanien kylässä:
Vesi pilaantuu eksoottisten eläinten aitauksessa:Pelaamaan kutsuva tenniskenttä:Autorata:

Lisa Marie Presley on VIHAINEN!

LM Presley on suuttunut oikein kunnolla raskautensa uutisoinnista! Presleyn asianajaja kertoi eilen Presleyn nostavan syytteen brittiläistä Daily Mail-lehteä vastaan väärästä uutisoinnista-lehti nimittäin ilkkui raskauden alkuvaiheessa olevan Presleyn pyöristymistä epäterveellisen ruokavalion ja "mussuttelun" seuraukseksi. Presley kertoi lehden juttujen olleen julmia ja alentavia. Lehden jutut perijättären pulleasta ulkonäöstä pakottivat Presleyn hiljattain puolustautumaan ja ilmoittamaan raskaudestaan ennen aikojaan. Presley hakee lehdeltä vahingonkorvauksia ja anteeksipyyntöä. Daily Mail vastaa tutkivansa asiaa.

Patricia Heatonin rantakuvia.

"Kaikki rakastavat Raymondia"-sarjan tähti Patricia Heatonilla ei näköjään ole lainkaan napaa! Tuoreissa, siinä mielessä melko häiritsevän näköisissä rantakuvissa, rouvan napa on ainakin piilossa, jos se siis ylipäätään on olemassa..Heaton, 50v, on tosin avoimesti kertonut käyneensä rasvaimussa ja rintojenkohotuksessa-ja tästä seurauksena neljän lapsen äidin napa sitten onkin ilmeisesti poistunut kuvioista. Myös ilman napaa on elämää!

Oudot paparazzit

Muotiheitukka Ashley Olsen kertoi vastikään pitävänsä paparazzeja "outoina ja pelottavina"..Ashely sanoo, ettei vieläkään ole tottunut häntä seuraileviin paparazzeihin ja ennen pitäneensä heitä lähinnä outoina, nykyään jo pelottavina. Myös M-K yhtyi siskonsa kantaan ja sanoi tuntevansa olonsa paljon turvallisemmaksi New Yorkissa kuin L.A:ssa. Okei, mutta silti termi "weird and scary" sopii kuin nakutettu pariin muuhunkin tyyppiin paparazzien lisäksi..

maanantai 10. maaliskuuta 2008

Matt Damonille lisää jäkikasvua!

Matt Damonin vaimo Luciana odottaa parin toista lasta! Lucianalla on 9-vuotias lapsi entisestä liitostaan. Vuonna 2006 syntyi kaksikon ensimmäinen yhteinen lapsi.

Jälleen lisää TomKat-kuraa

Voi Tomppa-raukkaa..Jälleen uusi tyyppi on "tullut kaapista ulos" ja laverrellut kreisejä Tomppa-tietojaan julki. Tällä kertaa kyseessä on ex-skientologi Marc Headley, joka väittää Katie Holmesin olleen vasta Tompan NELJÄS vaihtoehto tähden vaimoksi ja lasten kantajaksi..Headleyn mukaan Tomppa valitteli aikoinaan skientologi-pomo David Miscaville vaikeuksistaan otollisen naisystävän löytämisessä-miekkosen mukaan tämän jälkeen kirkossa toitotettiin etsitäkuulutus ja Tompan arvioitavaksi marssitettiin muutama skientologi-neitonen, jotka Tomppa kuitenkin tylysti torjui..syyksi Tomppa sanoi sen, ettei naikkoset olleet tarpeeksi nimekkäitä, jonka jälkeen mm. Scarlett Johanssonia ja Jessica Albaa pyydettiin tekemään jonkinlainen esittelynauha itsestään Tompan kollattavaksi..Kuuleman mukaan kuitenkin Katie Holmes, joka saapui "Tomppa-haastatteluun" skientologien päämajaan hurmasi äijän tarpeeksi kelvatakseen tämän lasten synnyttäjäksi ja esittelynukeksi. Näin siis väitetään!

Jenna Jameson PETAn kampanjassa!

Eläinoikeusjärjestö PETA:n tuoreen mainoksen tähtenä nähdään eläköitynyt pornostara Jenna Jameson. Jenna esiintyy nahkavaatteiden vastaisessa kuvassa legendaarisena pin-up-mallina Bettie Pagena!

Ledgerin testamentti.

Näyttelijä Heath Ledgerin perhe on luvannut pitää taloudellisesti huolta Ledgerin tytär Matildasta ja ex-vaimo Michelle Williamsista, vaikka Ledger, joka ilmeisesti ei odottanut kuolevansa lähitulevaisuudessa, oli jättänyt nämä ulos testamentistaan. Ledgerin vuonna 2003 allekrjoittaneen dokumentin perusteella koko tähden omaisuus jäi tähden kolmen sisaren ja vanhempien omistukseen. Ledgerin isä kertoi perheen pitävän hyvää huolta Matildasta ja Michellestä, vaikka on hieman kummastuttavaa, kuvitteleeko Ledgerin perhe näyttelemisellä reippaasti tienaavan Michellen tarvitsevan jotenkin kipeästi taloudellista apua..

sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Poshilta luksus-mallisto!

Victoria Beckham suunnittelee vain rajoitetuksi ajaksi myytävän vaatemalliston suunnittelija Roland Mouretin kanssa. Mahtaako Poshin panos olla mainittavasti suurempi kuin pelkkä tunnetun nimensä lainaaminen? Pikkulintujen mukaan kyllä. Joka tapauksessa Posh ja Mouret työskentelevät par`aikaa Lontoossa "Little black dress"-malliston kimpussa-nimi onkin naseva, mikäli Mouret päättää käyttää Poshia muusanaan. Hennesin hyllyiltä mekkoja on kuitenkin turha metsästää, sillä huhujen mukaan hamosia kaupataan lähinnä eliitin suosimiin putiikkeihin.