perjantai 14. marraskuuta 2008

Huokutus (Twilight) - Elokuvan näyttelijät

Twiligt-saaga on yksi lempi kirjasarjoistani, ja olen kahden vaiheilla uskallanko mennä katsomaan siitä tehdyn elokuvan, kun se joskus joulukuussa tulee Suomen ensi-iltaan. Kirjoihin perustuvat elokuvat ovat aina hankalia, varsinkin kun ne ovat valmiiksi tunettuja ja ihmiset ovat muodostaneet vahvat mielipiteet päähenkilöiden ulkonäöstä. Useimmat kirjaelokuvat eivät onnistu yhtä hyvin kuin Harry Potter ja Taru Sormusten Herrasta.

Suurin ongelma elokuvassa lienee se, että se sisältää vampyyreja. Niiden saaminen edes vähän uskottavan näköisiksi on hankalaa ja useimmiten epäonnistuu (esim. Anne Ricen Kadotettujen kunigatar, joka oli vain huvittava). Kirjan alussa Bella (päähenkilö) kuvaa Culleneita (kirjan vampyyri perhe) kauneimmiksi "ihmisiksi", joita on koskaan nähnyt. Se aiheuttaa pienen ongelman niille, jotka päättävät hahmojen esittämisestä, sillä mistä löytää niin täydellisiä näyttelijöitä, että heitä voisi kuvata maailman kauneimmiksi. Jos kirjassa olisi vain kerran ilmaistu, että Cullenit ovat erittäin kauniita, olisi hahmojen esittäjien etsiminen ollut hitusen helpompaa, eikä näyttelijöiden olisi tarvinnut olla niin täydellisiä, mutta kun sitä tuodaan esille kirjassa (eikä vain ensimmäisessä) koko ajan.

Toinen huolenaiheeni on se, että entä jos sittenkin pidän elokuvasta, ja haluaisin, että se saisi jatkoa, sillä kirjat muodostavat selvän jatkumon. Kirjasarjassa on siis neljä kirjaa, joista kolme on ilmestynyt suomeksi nimillä Twilight=Epäilys, New Moon=Houkutus ja Eclipse=Epäilys. Sarjan viimeinen osa Breaking Dawn , jonka pitäisi ilmestyä suomeksi ensi vuonna, aiheutti kovaa polemiikkia Jenkeissä (juonipaljastusten takia en kerro miksi), ja sen saaminen elokuvaksi sellaisenaan vaikuttaa aika epätodennäköiseltä. Ja jos elokuvaa muutetaan paljon siitä millainen se oli kirjana, se epäonnistuu varmasti.


Päähenkilöt:


Bella Swan (Kristen Stewart): Mielestäni ihan ok valinta, mutta koska esittää ihan tavista ei näyttelijää ollut edes niin hankalaa valita.


Jacob Black (Taylor Lautner): Olin pettynyt, ettei ohjaaja löytänyt rooliin aitoa alkuperäisamerikkalaista näyttelijää, vaan tyypin joka vähän näyttää siltä. Myöhemmin näyttelijä kyllä sanoi, että oli tutkinut sukupuutaan ja löytänyt sieltä esi-isiä Ottawa ja Potawatomi heimoista. Mutta jos tarpeeksi pitkälle kaivaa, niin varmasti löytää aika monen amerikkalaisen sukupuusta.

Edward Cullen (Robert Pattison): Tullut aikaisemmin tutuksi Cedric Diggorynä Harry Potter ja liekehtivä pikari-elokuvasta. Tämä roolitus aiheuttaa minulle eniten ongelmia. Elovan promokuvissa Pattison näyttää enemmän narkkarilta kuin komealta vampyyriltä.


Muita hahmoja, joiden näyttelijävalintoihin en ole tyytyväinen:



Rosalie Hale (Nikki Reed): Näyttääkö edes vähäsen mailman kauneimmalta naiselta. Mielestani ei todellakaan.

Carlise Cullen (Peter Facinelli): Taas yksi narkkarilta näyttävä tapaus. Harmittavaa, sillä näyttelijä on oikeasti hyvän näköinen (siis kaiken tuon meikin alla) .

Emmett Cullen (Kellan Lutz)

Muita rooleja, joiden näyttelijöihin olen ihan tyytyväinen (kaikki alla olevat esittävät vampyyrejä):

Jasper Hale (Jackson Rathbone)



Alice Cullen (Ashley Greene )

Esme Cullen (Elizabeth Reaser)

James (Cam Gigandet)
Victoria (Rachelle Lefevre)
Laurent (Edi Gathegi)

torstai 13. marraskuuta 2008

Britney Spearsin promokuvat

Britney Spearsin uusi Circus albumi ilmestyy kauppoihin 2.12, ja levyn promokuvia on ilmestynyt nettiin kolme kappaletta. Promokuvat on ovat kieltämättä hienoja, mutta photoshop on iskenyt niihin niin rajusti, ettei Britneytä edes kunnolla tunnista.


Viime aikoina Britney Spears on kuitenkin saanut itsensä sekä henkisesti että fyysisesti hyvään kuntoon, joten ihmettelen kovasti miksi kuvat eivät voi olla luonnollisempia. Nyt ne näyttävät siltä kuin vahanukkelle oli puettu vaatteet ylle.




Alhaalla olevat kuvat ovat Madame Tussaudsin vahakapinetista. Ei kauhean suuri ero "eläviin" kuviin....



Britney Spearsin Circus levyn voit tilata tästä ja sen Deluxe-version, joka sisältää myös Dvdn, tästä.

Mary-Kate ja Ashley Olsenin pin-up kuvat


(Yllä Ashley Olsen.)

Laitoin tänne aikaisemmin kuvia Timothy Whiten kirjasta Hollywood Pinup. Minulla oli kuva toisesta Olsenin kaksosista, mutta en tiennyt kummasta. Lukija Suvi kertoi kuvan kaksosen olevan Mary-Kate Olsen ja myös Ashleysta löytyvän oma kuva. Ajattelin laittaa nyt molemmat kuvat tänne niin kaikki voivat tehdä omat päätelmänsä tyttöjen samannäköisyydestä. Mary-Kate on siis se, joka on liían laiha, esiintyi Weeds-sarjan kolmannella kaudella ja on useasti lööpeissä. Ashley on nykyään vähemmän julkisuudessa, ja keskittyy enemmän vaatteiden suunnitteluun.


(Alla Mary-Kate Olsen.)




Timothy Whiten Hollywood pinup-kirjan voit ennakkotilata tästä.

keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Boyzone: Better-musiikkivideo

Hyvä Boyzone! Vaikka en itse henkilökohtaisesti pidä bändistä, nostan hattua sille, että he ovat uskaltaneet laittaa homoparin musiikkivideolleen.

Christina Aguilera uusin musiikkivideo

Christina Aguilera julkaisee kohta uuden kokoelma levyn Keeps Gettin´Better: A Dacede of Hits, ja mukana on myös pari uutta kappaletta. Keeps Gettin' Better-musiikkivideo on julkaistu n. pari viikkoa sitten ja sen voit katsoa täältä:

(Yllä olevat kuvat ovat Christina Aguileran hajuvesi mainoksia)

Disneyn teinitähdet ovat tyhmiä

Disneyn teinitähdet eivät tunnu osaavan pitää vaatteita päällään. Ensin Vanessa Hudgens (High School Musical), sitten Miley Cyrus (en ole kyllä ihan varma onko hän Disney tähti, mutta teinitähti kumminkin) ja nyt Adrienne Bailon. Bailon näyttelee ja laulaa Disneyn The Cheetah Girls-elokuvissa. Bändi (tai mikä nyt lienee...) on julkaissut myös albumeja.

(Alla Adrienne Bailon vaattet päällä ja ilman)

Jotenkin nämä teinitähdet tuntuvat uskovan, että kun he ottavat itsestään enemmän tai vähemmän paljastavia kuvia kamerakännykällään ja sitten lähettävät ne eteenpäin poikaystävilleen, kavereilleen etc. kuvat eivät tulisi julki. Aina ne kuitenkin jostain putkahvat. Puolustukseksi voi tosin sanoa, että myös vanhemmat tähtöset syyllistyvät samaan.
(Alla Vanessa Hudgens vaatteet päällä ja ilman)

Tietysti on mahdollista, että kuvat eivät levinnneetkään aivan vahingossa. Kuka esim. tiesi paljon mitään Miley Cyruksesta ennen kuin hänestä levisi paljastavia kuvia nettiin. Samaa voi sanoa myös Vanessa Hudgenssista. En voi kylläkään mitenkään ymmärtää miksi ihmeessä joku haluaisi tulla kuuluisaksi kyseisellä tavalla. Cyruksesta en tänne aio laittaa ollenkaan ko. kuvia, koska hän on kuitenkin vasta 15v, mutta Hudgens ja Bailon ovat täysi-ikäisiä ja vapaata riistaa:)
(Alla Miley Cyrus (Hannah Montana)vaateet päällä)


Päivitys 13.11 Uusimpien tietojen mukaan Adrienne Bailonin alastonkuvat eivät ole aitoja, ja ne julkaistiin vain sen vuoksi, että tulisi lisää julkisuutta. Sitä kyllä tuli, mutta tuskin niin positiivista.

tiistai 11. marraskuuta 2008

Evan Rachel Woodilla on huono miesmaku


Vähän aikaa sitten Mailyn Mansonista eronnut näytteljätär Evan Rachel Wood on uusien romanssi huhujen pyörteissä. Tällä kertaa hänen huhutaan seurustelevan näytelijä Mickey Rourken kanssa, joka näyttelee hänen kanssaan elokuvassa The Wrestler (suomen ensi-ilta ei ole tiedossa). Ikä eroa parilla on, sillä Wood on 21 ja Rourke 56, mutta Hollywoodissa on myös monia muita pareja, joilla on suuri ikäero.
Kummankin tiedottajat tietenkin kiistavät asian, mutta niin kiistettiin myös Marilyn Mansonin ja Woodin suhde aluksi. Mickey Rourke tunnetaan elokuvista Harley Davidson ja Malboro mies (Harley Davidson and the Malboro Man) ja Sin City. Hänet tunnetaan myös epäonnistuneista kauneusleikkauksista.

(Yllä kuva Mickey Rourkesta kauneusleikkausten jälkeen ja alla ennen niitä. Ero on aika järkyttävä)

sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Heidi Klum rakastaa Halloweenia



Tiedän, että halloween meni jo ohi, mutta en millään voi olla laittamatta kuvia Heidi Klumin asuista vuosien varrelta. Tänä vuonna Heidi pukeutui Hindu Jumalar Kaliksi, joka sai Hindu yhteisössä aikaan kiivaita vastalauseita. Uskonnolliset hahmot eivät välttämättä ole kovinkaan sopivia halloween asuja...



Heidi Klum, joka tunnetaan mm. Muodin huipulle (Project runway) sarjan juontajana ja Victoria's Secret mallina, ja hänen laulaja miehensä Seal ovat järjestäneet jo yhdeksänä vuonna peräkkäin isot Halloween bileet. Bileet ovat olleet erittäin suositut ja muut julkkikset janoavat kutsuja niihin, joten luvassa on varmasti vastaisuudessakin parin järjestämiä halloween bileitä, varsinkin kun ottaa huomioon Heidin selvän innostuksen juhlaa kohtaan.

Osassa mukana olevista kuvista Heidi Klumin kanssa on hänen miehensä Seal. Punainen asu on vuodelta 2004, vampyyri vuodelta 2005, omena vuodelta 2006, kissa vuodelta 2007, ja Kali edellämainitusti tältä vuodelta.