lauantai 8. joulukuuta 2007

Keira Knightley poseeraa

Näyttelijä Keira Knightley poseeraa "rohkeissa" kuvissa Interview-lehdelle. Omasta mielestäni kuvat ei ole sen rohkeampia kuin miltä normaali Hollywood-näyttelijä näyttää lähtiessään kaupungille, mutta kyllä Keira näyttää kuvissa sen verran nätiltä, että ajattelin postata ne tänne. Viime ajat 22-vuotias näyttelijätär on lähinnä ollut lööpeissa väitetyn syömishäiriönsä takia. Syömishäiriöistä en tiedä, mutta ei Keira kyllä ihan normaalin pulliaisen kokoinen ole. Eräässä haastattelussa hän väitti, että on itseasiassa liian iso Hollywoodiin, ja suurempi kuin monet näyttelijät. Niinpä niin...

perjantai 7. joulukuuta 2007

Katherine Heigl ei pitänyt Paksuna-elokuvasta

Katherine Heigl avasi sanallisen arkkunsa Vanity Fair-lehden haastattelussa, ja kertoi ettei pitä laisinkaan elokuvastaan Paksuna (Knocked Up), ja että hänen mielestään se oli seksistinen. Heigl sanoo, että elokuvassa miehet vaikuttavat mukavilta ja rakastettavilta, kun taas naiset kireiltä ja humorintajuttomilta. Hän valitti myöskin Greyn anatomia-sarjan (jossa hän esittää Izzie Stevenssiä) uusista juonikuvioista, jotka eivät ole häneet makuunsa. Katherine on yksi minun lenpinäyttelijöistäni, mutta hän saisi oikeasti pitää suunsa kiinni! Ennen Paksuna-leffaa hän tienasi n. 300 000 per leffa, ja nyt ko. elokuvan menestyksen saattelemana n. 6 miljoonaa per leffa. Se on aika suuri muutos... Ja mitä Greyn anatomiaan tulee, juonen suunnittelu on käsikirjoittajien tehtävä, ei näyttelijöiden. Eikä tuottajat ja ohjaajat varmasti halua palkata kitiseviä näyttelijöitä, jotka haukkuvat heidän tuotoksiaan.

maanantai 3. joulukuuta 2007

Myös Victoria Hill ehdolla Ihmenaiseksi.


On se kummaa, että vaikka leffan pitäisi tulla jo noin vuoden päästä ensi-iltaan, kellään ei ole varmaa tietoa siitä kuka esittää ketäkin. Myös Victoria Hillin on sanottu esittävän Ihmenaista Justice League elokuvassa, vaikkakin Megan Galen nimi on tullut useammin esille. Minusta Victoria olisi parempi valinta!

Megan Gale on Wonder Woman



Australialainen malli Megan Gale on alustavien tietojen mukaan valittu esittämään Wonder Womania (Ihmenainen) tulevassa Justice League of America- elokuvassa. Justice League on ainakin jossain Suomennettu nimellä Oikeuden puolustajat, ja on DC comicin luomus (niinkuin myös Wonder Woman). Itse pidän todella paljon Supersankari tarinoista ja sarjakuvista, joten odotin todella paljon näyttelijä valinnalta. Ja petyin pahasti. Ihmenaisen pitäisi olla todella kaunis, antoihan Afrodite hänelle kauneuden lahjan, ja Megan Gale ei kyllä siihen yllä, vaikka ihan nätti onkin. Lisää tietoa Ihmenaisesta löydät täältä ja Justice leaguesta täältä.