lauantai 23. helmikuuta 2008

Christina Riccillä uusi tatuointi!

Näyttelijätär Christina Ricci näyttäytyi uusimman elokuvansa Penelope (Suomen ensi-illasta ei tietoa), ja esitteli samalla uusimman tatuointinsa, tai siis osan siitä. Christina on nimittäin ottanut uuden tatuoinnin oikeaan rintaansa. Tatuoinnissa esiintyy lintu. Alla olevasta kuvasta voit nähdä tatuoinnin koko komeudessaan, ja samalla Christinan yläosattomissa.

perjantai 22. helmikuuta 2008

Justin ja Fergie mainostavat!

Julkkikset ne jaksaa myydä lättyään mainontaan! Justin Timberlake on kaiken muun itsensä markkinoinnin ohella nyt myös Givenchyn tuore naama. Leveän elämän makuun päässyt Timberlake on juttujen mukaan solminut kosmetiikka-jätin kanssa sopimuksen kuluneen naamansa vuokraamisesta hajuvesimainontaan. Kesäkuussa pääsemme siis ihastelemaan "modernin eleganssin" lähettilään Givenchy-kuvia meikkiosastolla. Toinen sielunsa sekalaiselle mainonnalle myynyt "taiteilija" on Fergie, jonka naaman Calvin Klein on jostain käsittämättömästä syystä vuokraamassa tuotteidensa markkinointiin..Tällaiseksi musiikki on mennyt.

Nicole Kidmanin huulet räjähtävät käsiin!!

Iltalehti kiinnitti tänään ansaitusti huomiota Nicole Kidmanin alati muuttuvaan ulkomuotoon. Kidmanin huulet ovat paisuneet masentaviin mittakaavoihin ja muistuttavat niin monen muun "kauneus"-pakkomielteisen tähtösen huulia (vrt. Meg Ryan). On mielenkiintoista, että Kidman edelleen kehtaa kiistää operaation..Kidmanin nyky-huulten näköisiä kummajaisia, joissa huulen sisus ikään kuin pursuaa hymyillessä ulos näkyy masentavan usein tähtösen naamoilla. Nicolen epäillään olevan raskaana Keith Urbanille. Ennen-ja jälkeen-kuvat puhuvat jälleen puolestaan:

torstai 21. helmikuuta 2008

PETAn huonoiten pukeutuneimmat julkistettu

Eläinoikeusjärjestö PETA on julkaissut jälleen mustanpuhuvan huonoiten pukeutuvien listansa! Tänä vuonna tittelin voitti Aretha Franklin. Järjestön mukaan Franklin ei tunne käsitettä "myötätunto". Muita listalle päässeitä julkkiksen-kuvatuksia olivat Marilyn Manson, (aina yhtä hirveä) Eva Longoria, jonka PETA kutsui näyttävän lähinnä maksulliselta naiselta, Kate Moss, Lindsay Lohan ja Kylie Minogue, jota PETA kutsui "kylmäveriseksi"-Kylie tykkää käyttää Pythonin-nahkaisia laukkuja (käärmeethän nyljetään raa`asti elävältä puuhun naulaten alkuperämaassa -seikka joka näköjään tuntuu mitättömältä Kylien ja Eva LongWhorian päässä). PETAn listaus, joka saa vuosittain melko paljon maailmanlaajuista julkisuutta mediassa, on myös suht` voimakas vaikuttaja: aikaisempina vuosina mm. Alicia Keys, Christina Ricci ja Martha Stewart ovat lakanneet turkisten käyttämisen listalle päästyään.

keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Kirstie Alley haluaa laihdutus-guruksi!

Kirstie Alley, joka jokunen vuosi sitten paisui jättimäiseksi, ja sen jälkeen laihtui "Jenny Craigin avulla", aikoo luoda oman painonpudotus-ohjelman..Alley on toiminut Craigin "painonpudotus-kasvona" kolme vuotta ja äskettäin yhteistyö loppui. Alley on ollut HYVIN julkinen paino-ongelmansa kanssa, mm. ravaten Oprahissa selittelemässä liikakiloistaan, mikä on ihan ok, mutta oikeasti-tarvitaanko jälleen yhtä pirun laihdutus-opasta?! Kyllä on kumma, jos jollakulla on vielä jäänyt ilman Kirstien oppeja epäselväksi, että paino putoaa, kun syö vähemmän ja liikkuu enemmän-Thats it! Kirstie jaatitteli haastattelussa mm. :"Haluan luoda jotain, joka auttaa miljoonia ihmisiä.." Kirstie, jonka uraa ei haittaa ainoastaan ikuisesti pyöreähkön puoleinen olemus (mikä on muuten Hollywood-laissa kiellettyä), vaan myös ikä, on selvästi havainnut iskeneensä kultasuoneen laihdutettuaan julkisesti ja luonnollisesti haluaa hyödyntää avautunutta mahdollisuutta. Kirstie on paino-ongelmiensa ja takavuosien leffa-rooliensa lisäksi tuttu myös skientologi-lahkolaisuudestaan.

maanantai 18. helmikuuta 2008

Lisää kuvia.


Lisää kuvia Vanity Fair-lehden Hitchcock-kuvauksesta. Lisää tietoa ja kuvia löydät täältä.
(Ensimmäinen kuva: Marion Cotillard in Psycho, Toinen kuva: Tang Wei, Josh Brolin, Casey Affleck, Eva Marie Saint, Ben Foster, Omar Metwally and Julie Christie in Lifeboat)

Disney ja tähdet.

Disneyn uusi kamppanja Disney dreams come true, jonka on kuvannut kuuluisa valokuvaaja Annie Leibovitz vilisee tähtiä. Enemmän tietoa kamppanjasta löydät täältä.

sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Paris juhli 27v-synttäreitään!


Paris Hilton juhlisti 27. syntymäpäiväänsä bailaamalla villisti..eli periaatteessa teki sitä samaa kuin aina muulloinkin! Parisin mieltä ei painanut irvaillun Hottie and the Nottie-leffan surkea floppaaminen, kun perijätär järjesti kunnon shown Las Vegasin Pure Nightclubissa. Pippalot alkoivat Parisin esiintyessä yhdessä Pussycat Dollsien kanssa (!), jonka jälkeen neiti vaihtoi (kuten kuvista näkyy) hieman kevyempään asuun soolo-esiintyäkseen ystävilleen.

Janet Jackson oppi pitämään itsestään

Janet Jackson kertoo olevansa vihdoin 41-vuotiaana tyytyväinen ulkonäköönsä. Jackson, jonka painon ailahtelut ovat useasti päätyneet lehtien sivuille, kertoi oppineensa vihdoinkin olemaan välittämättä ilkeistä sanoista:"Pidän itsestäni paljon enemmän kuin ennen. Erityisesti parikymppisenä minulla oli hankalaa ja oli vaikeaa katsoa itseäni peilistä ja löytää jotakin mistä pidän itsessäni". Janet kertoi jättäneensä himokuntoilun ja ihmetteli, miksi ketään pitäisi tuomita siitä. Janet kiitteli hyvästä olostaan miesystäväänsä Jermaine Dupria, joka neitosen mukaan rakastaa tätä juuri sellaisena kuin hän on. Pari on seurustellut tähtien mittakaavassa pitkään-jo vuodesta 2002!

Eva Longoria elää leveästi!

Eva Longoria elää vihereästi-Eva kertoi haastattelussa rakastavansa lentämistä, mitä kekkereiden vakivieras tekeekin paljon! Tyyli-täti kertoi lentelevänsä ympäri maapalloa ja odottavansa aina miehensä Tony Parkerin kanssa lentoja innolla. Eva kertoi kerran saaneensa työnsä päätökseen myöhään illalla, hypänneensä koneeseen vain päästäkseen kotiin aamiaiseksi. Tähtönen jatkoi lentäneensä L.A:sta Sveitsiin yön aikana, yllättäneensä miehensä, lounastaneen tämän kanssa ja lentäneen heti sen perään takaisin L.A:n. Onneksi kaikki eivät ole yhtä "vihreitä" kuin Eva! Tähtönen myös kiherteli miehensä hemmottelevan tätä super-hintavilla lahjoilla: "Jouluksi Tony osti minulle Christian Laboutinin kengät ja timanttikäädyn (ihhihi)"-näillä eväin Eva siis pidetään tyytyväisenä.

Macca ja Heather sopimukseen

Heather Millsin ja Paul McCartneyn kerrotaan päässeen yhteisymmärrykseen kitkerässä oikeustaistossa Maccan omaisuudesta! Mills, 40, on lähteiden mukaan nettoamassa erosta n.73,5 miljoonaa euroa, josta osa maksetaan könttäsummana ja osa vuosittaisena avustuksena tytär Beatricen 18v-syntymäpäivään saakka. Kyllä kannatti iskeä hampaansa rikkaaseen pappaan! Mills ei pystynyt peittämään iloaan kävellessään ulos oikeussalista. Macca toivottavasti varoo askeliaan tulevaisuudessa, mutta suhde-hairahduksen maksumiehiksi joutuvat myös Maccan lapset onnellisesta liitosta Linda McCartneyn kanssa, joiden tulevasta perinnöstä Heather nappasi melkoisen siivun.