lauantai 12. tammikuuta 2008

Bond-tytöt

Ukrainalainen Olga Kurylenko

ja britti Gemma Arterton ovat Daniel Craigin sidekickit seuraavassa Bond-elokuvassa. Kurylenko ei ainakaan pelkää roolin edellyttämää vaatteista vapautumista, sillä hän on esiintynyt aiemmin eroottisessa trillerissä "Le Serpentin":ssä verisessä bondage-kohtauksessa. Bond tykkää bruneteista..


Jamie Lynn Spears jätettiin!

Jamie Lynn Spears ilmoitti n. kuukausi sitten olevansa raskaana, ja kertoi hänen pitkäaikaisen poikaystävänsä Casey Aldrigen olevan lapsen isä. Vähän sen jälkeen alkoi liikkua huhuja siitä, että Jamie Lynnillä olisi ollut suhde huomattavasti itseään vanhemman tv-tuottajan kanssa. Jamie Lynn on kuitenkin ns. sakkolihaa, joten oli parempi sanoa samanikäisen Caseyn olevan lapsen isä. Näin myös ko. tv-pomo säästyisi melko varmalta vankilatuomiolta. Nyt Casey Aldrige on ilmeisesti alkanut pitää näitä huhuja totena, sillä hän on jättänyt Jamie Lynnin ja vaatii isyystestiä. Miten yhdessä perheessä voikin olla noin paljon draamaa...Kauniissa ja rohkeissakin on vähemmän toimintaa!

Courtney Love haluaa Scarletin!





Courtney Love haluaa Scarlett Johanssenin näyttelevän itseään tulevassa elokuvassa "Heavier than heaven", joka pohjautuu Charles R. Crossin saman nimiseen paljastuskirjaan Courtneyn ex-miehestä Kurt Cobainista. Cobainin tunteneet tosin kritisoivat kirjaa aikoinaan valheelliseksi "Courtney-versioksi", joten kun tulevan elokuvan rahoittajana häärii Love, on varmasti luvassa puolitotuuksia. Tämä siis JOS elokuvan tekemisestä päästään sopimukseen. Sillä välin voimme pällistellä huimaavaa yhdennäköisyyttä Loven ja Scarlettin välillä, mutta toisaalta näyttelihän kuvan kaunis Charlize Theronkin Aileen Wuornosia



Vampira kuollut!

Yksi Suomen ehkä kuuluisimmista, mutta silti kotimaassaan tuntematon ja aliarvostettu näyttelijätär Maila Nurmi on kuollut 86-vuotiaana. Maila tuli tunnetuksi erityisesti USAssa Vampira-roolistaan, josta tuli hänelle myös Emmy-ehdokkuus. Hän esitti Vampiraa sekä televisiossa, että elokuvissa. Lisää hänestä voit lukea Englanniksi täältä.

Christina Aguilera sai pojan ja Nicole Richie tytön.




Viime yönä samassa sairaallassa synnyttäneet Christina Aguilera ja Nicole Richie voivat hyvin. Christina sai pojan ja Nicole tytön. Christinan lapsen nimestä ei ole vielä tietoa (eikä välttämättä ihan heti saadakaan, sillä rouva kertoi raskaudestaankin julkisesti vasta pari kuukautta sitten), mutta Perez Hilton tiesi kertoa, että Nicole lapsen nimeksi tulee Harlow Winter Kate Madden, ja että he ovat päässeet molemmat jo kotiin.

Courtney Thorne Smith sai pojan!

Näyttelijätär Courtney Thorne Smith sai aikaisemmin tänään pojan, joka nimettiin Jacob ‘Jake’ Emerson Fishmanniksi. Miten ihmeessä yhtenä päivänä voi olla näin monta julkkis synnnytystä?

Christina Aguilera synnytykseen!

Nicole Richie ei ole ainut tällä hetkellä synnyttävä julkkis! Myös Christina Aguilera on pullauttamassa lastaan ulos juuri nyt Cedar's Sinai Medical Centerissä, eli samassa paikassa kun Nicole. Sairaalla on myös sama johon Britney vietiin viime viikonlopun sekoilun jälkeen.

perjantai 11. tammikuuta 2008

Nicole Richie synnyttää!

Uusimpien tietojen mukaan Nicole Richie on kärrätty sairaallaan synnyttämään!

Taas Britneytä.

Tämä koko homma alkaa menna aivan todella sekavaksi. Vähän aikaa sitten tuli ilmi, että uutisissa esiintynyt nainen, joka sanoi olevansa Spears-perheen tiedottaja, ei olisikaan heidän tiedottaja (hankalaa...). Perhe-Spears ei uusimpien tietojen mukaan ole suuttunut Dr Philille, vaan seisovat täysin hänen sanojensa ja tekojensa takana...

Sugababes - Denial Musiikki video

On tainut tämän videon suunnittelija olla juonut jotain vettä vahvempaa...
Bändin uusin jäsen Amelle on joutunut (jälleen) poliisin kanssa tekemisiin tapeltuaan baarissa.

Britney VS Dr. Phil

Lisää ko. jutusta.

Amy Winehousen uusi letti


Moniongelmainen "Wino" on värjännyt lettinsä keltaiseksi. Laulajan pitäisi esiintyä ensikuisissa Grammy-juhlissa, mutta se saattaa jäädä haaveeksi vain, sillä saadakseen asianmukaisen viisumin USA:an, hänen täytyy todistaa viranomaisille olevansa kuivilla huumeista..Kaikki Amyn tiimiläiset työskentelevät siis extra-lujasti saadakseen raunion jotenkin kasaan hetkeksi.

Sin City-tissejä

Raskaana olevan Jessica Alban tissit ovat paisuneet uusiin mittoihin, mutta katsokaapas leffan toisen tähtösen, Rosario Dawsonin, muotoja..

Skientologi-Will


Jos jollekin on allekirjoittaneen lisäksi jäänyt epäselväksi, myös Will Smith on ryhtynyt avoimesti värväämään uusia skientologeja! Tietojen mukaan Smith on "ulos kaapista"-vaiheessa skientologisessa uskossaan. Lahkolaisuuteen liittymisen takana on -yllätys yllätys-Smithin hyvä ystävä Tom Cruise! Onkin tosi mielenkiintoista seurata, missä vaiheessa Beckhamit vihdoin antavat periksi ja liittyvät lahkoon..skientologithan ensisijaisesti hamuavat isomman luokan julkkiksia dollareiden lisäksi näkyvyyden vuoksi, lahkonsa jäseniksi levittämään tätä uskonnon ja rahoista riisumisen ilosanomaa..

torstai 10. tammikuuta 2008

TomKat näyttäytyy jälleen avio-onnea tirsuavana















TomKat näyttäytyi äiti-Katien ensimmäisen leffan Suri-tyttären syntymän jälkeen, "Mad Money":n, ensi-illassa. Katien käytös tuo mieleen ohjelmoidun Stepford-naisen ja neidin ulkoasukin on muuttunut melkoisesti lähinnä juuri siitä lähtien kun tämä tapasi Tompan. Tomin tapaan Katiestakin on tullut jokseenkin pelottava, mutta ex-ystävien mukaan Katie on aina ollut helposti vaikutuksille altistuva ja "jokseenkin" alistuva luonne. Dawson`s Creekin Joeystä ei tosin nyky-Katiessa ole enää ripaustakaan..voi vaikka katsoa Katien poseerausta "Mad Money":n ensi-illassa. Tomppaa puolestaan painaa Andrew Mortonin julkaistava paljastuskirja, jossa tämä mm. väittää että tytär Suri olisi hedelmöitetty edesmenneen skientologi-johtaja L.Ron Hubbardin pakastetulla spermalla!! Tosin en kyllä ihmettelisi tuotakaan. Joka tapauksessa Tomppa uhkaa kirjailijaa raastuvalla..

Mischa Bartonin sisko yritti tappaa itsensä!

OC-sarjasta tutun tähtösen Mischa Bartonin sisko, Hania Barton, on joutunut sairaallaan lääkkeiden yliannostuksen vuoksi. Sisäpiiristä kerrotaan, että Hania yritti tappaa itsensä. Hänet kuitenkin päästettiin kotiin vain muutaman tunnin sairaallassa olon jälkeen (niinkuin Jenkeissä näyttää olevan tapana...). Myös isosisko Mischa kirjoittautui jonkin aikaa sitten vieroituishoitoon. Mukava perhe heillä...

Dr Phil "auttaa" Britneytä



Kuten kaikki tietävät jo nyt, Britneyllä ei edelleenkään hyvin pyyhi. Suomessakin tuttu Dr Phil kävi Britneyn vanhempien pyynnöstä sairaalassa juttelemassa "Unfitneyn" kanssa. Juttujen mukaan tähtönen ei ollut kovin halukas tapaamaan telkku-tohtoria, mutta nyt Britneyn perheen edustaja on puhunut MSNBC:lle siitä, että Dr Phil käytti Britneyn tilaa hyväkseen markkinoidakseen itseään ja ohjelmaansa. Perhe Spears ei siis tykäänyt hyvää siitä, että Dr Phil julkisti kyseisen tapaamisen ja puhui medialle omista näkemyksistään Britin tilasta. Dr Philhän meinasi myös purkittaa jakson Britneyn ongelmista, mutta se on pistetty jäihin näillä näkymin.