lauantai 22. maaliskuuta 2008

Kristin Davisin nakukuvia

Julkkis blogit ovat viime päivinä kohisseet Sinkkuelämää-tähti Kristin Davisin alaston kuvista. Tähti itse on kieltänyt jyrkästi olevansa kuvissa ja syykin siihen on selvä - kuvat eivät ole perus alaston kuvia vaan aika kovaa k-18 tavaraa. Kristinin ex-poikaystävän sanotaan ottaneen kuvat vuonna 92, eli aikaan kun Kristin ei ollut vielä esiintynyt kuin parissa sarjassa hyvin pienissä osissa (Melrose Placessa Kristin aloitti vuonna 95). Jostain syytä ex-poikakaveri suuttui tähdelle ja myi kuvat eteen päin, ja nyt ne ovat netissä kaikkien "ihailtavina". Lisää kuvia löydät täältä ja täältä, ja kun klikkaat haluamaasi kuvaa saat sen suurempana ja sensuroimattomana.

Joku on tehnyt vertailun mitä yhteistä on kuvien tytössä ja Kristin Davisissa.

keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Tara Reid piilottelee

Tara Reid ei selvästikään halua enää paljastaa epäonnistuneen rasvaimun runtelemaa vatsaansa! Hiljattain bikineissä bongattu Reid oli vetäissyt kumman kauhtanan peitokseen, etteivät paparazzit pääsisi enää mussuttelemaan taannoisen kaltaisilla kuvilla neitosen masu-raukasta. Reidin vartalo on muutenkin joutunut käymään läpi melkoisia mullistuksia-onneksi nyt Tara näyttää lihoneen hieman aiempaa terveellisempiin mittoihin.

Sarah Jessica Parker avoimena haastattelussa!

Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica-Parker on avautunut haastattelussa kertomaan, miltä tuntui taannoin tulla äänestetyksi maailman vähiten seksikkäimmäksi elossa olevaksi naiseksi. Parker, joka on mainostajien ja muotisuunnittelijoiden lemmikki, sekä roolinsa vuoksi tyyli-ikoni, koki Maxim-lehden julkaiseman listan olleen läpeensä "brutaali". Parker, 43, koki ilmeisesti vaikeaksi uskoa etteivät miehet tosimaailmassa näe tähtöstä yhtä seksikkääksi, kuin ilmeisesti ne tuhannet miehet, jotka ovat langenneet roolihahmo Carrien jalkojen juureen Sinkkuelämäässä! Parker kertoi Grazia-lehdelle: "Onko minulla silikonit, botoxia ja paksut huulet?-Ei. Istunko joidenkin miestenlehtiin kirjoittavien miesten standardeihin?-Ehkä en. Olenko todella maailman epäseksikkäin nainen?-Vau! Se on jotenkin shokeeraavaa, kun miehet..Se on jotenkin niin brutaalia, niin täynnä raivoa ja vihaa.". Parker kertoi lehden jutun satuttaneen itsensä lisäksi pahasti myös aviomies Matthew Broderickia. Lopuksi tähti onneksi totesi järkevästi, ettei kaikkia voi miellyttää.

Donatella Versace on pelottava!

"Maailman parhaan äidin", Donatella Versacen, naama on jotenkin niin...noh, jokainen päättäköön puolestaan. Muotiguru ja useampaan otteeseen maailman huonoimmin pukeutuneiden listalle päässyt Versace-suunnittelija ja joka julkun paras kaveri paljasti naamansa päivänvalossa hiljattain.

Will Smith kiistää edelleen..

Will Smith kehtaa vielä väittää, ettei ole skientologi! Smith, joka on erittäin hyvää pataa TomKatin kanssa, on epäilemättä hokannut Tompan esimerkistä, ettei avoin lahkolaisuus ole erityisen hyvää julkisuutta. Tähti kertoi hiljattain, ettei ole skientologi:"Eihän Steven Spielberginkään joka ystävä ole juutalainen...-Minä olen kristitty ja opiskelen kaikkia uskontoja-pla pla plaa". Todisteet Smithin väitteitä vastaan kasautuvat kuitenkin jatkuvasti. Radar-lehden pian julkaistavan lahkoa käsittelevän artikkelin mukaan lahko on nyt erityisen kiinnostunut mustista amerikkalaisista-Lahko on avaamassa rekrytointi-aikeissa uuden keskuksen Harlemiin ja piirittää lähteiden mukaan aktiivisesti Smithiä ja vaimo Jada Pinkettiä mainostamaan lahkolaisuutta myös mustille amerikkalaisille.

Lily Allenilla uusi mies!

Vastikään keskenmenosta kärsinyt ja poikaystävästään, Chemical Brother Ed Simonsista eronnut Lily Allen ei turhia aikaile! Allen on ehtinyt jo löytää uuden miekkosen elämäänsä ja vieläpä muuttanut tämän kanssa yhteen! Tammikuussa Simonsista eronnut Allen on ehtinyt asua tuoreen rakkaansa, tuottaja Robertson Furzen kanssa jo kuukauden päivät. Ystävät kertovat uuden suhteen olevan juuri sitä, mitä Lily nyt tarvitseekin päästäkseen irti traumaattisen vuoden muistoista.

tiistai 18. maaliskuuta 2008

Spearsin säihkysääret!

Britney Spears esitteli "säihkysääriään" paparazzeille eilen L.A:ssa. Vasta 26-vuotiaan Spearsin raportoitiin viime vuonna jo turvautuneen kauneuskirurgisiin operaatioihin päästäkseen eroon oikeastaan joka naista vitsaavasta selluliitista..Hämmästyttävät ennen-ja jälkeen kuvat kertonevat tosin enemmän taitavan kuvankäsittelyn merkityksestä kuin tähtösen valtavasta fyysisestä muutoksesta.

Katie Holmes kyllästymässä?

Alkaako Katie Holmes vihdoinkin osoittaa merkkejä aivotoiminnasta ja kyllästyä säälittävään Stepford-vaimoiluun? Katiella näyttää sittenkin olevan myös alle 40-vuotiaita ystäviä-tähtönen nimittäin bongattiin torstaina L.A:ssa ruokailemasta ystäviensä kanssa. Vieläkin hämmästyttävämpää oli se, ettei Katien naama pitkästä aikaa ollut muurattuna umpeen valtavalla meikkikerroksella. Katie näytti siis jopa nuorelta! Jäitä hattuun kuitenkin-Katien ainoa puheenaihe edelleen vaikuttaisi olevan siippa Tom-neitokainen jaksoi edelleen taannoisessa haastattelussa muistuttaa meitä kaikkia elämää suuremmasta rakkaudestaan: "Joka päivä haluan osoittaa hänelle kuinka valtavasti häntä rakastan"..voi jessus, pää kiinni jo..Lisäksi kaksikon kerrotaan puuhailevan tytär Surille historiallisen ökyileviä synttärijuhlia:Skientologikaksikon kerrotaan olevan törsäämässä satoja tuhansia euroja muksun tuleviin pippaloihin.

LongWhoria täynnä itseään..

Eva Longwhoria tilasi kuuleman mukaan hulppeille 33-vuotisjuhlilleen Miamissa sutturan oman promokuvan pohjalta "piirrettyjä" rommi-kakkuja! Evan lukuisat avustajat ja lakeijat toimittivat kakkuvalmistamolle diivan foton, jonka jälkeen jokaisen kakun tekemisessä kului vaivaiset 3 tuntia. Diivan palvelija onneksi muisti soittaa leipomoon kertoakseen Longwhorian hullaantuneen pärstäänsä tortuissa..

Madonnan avioliitto-kriisi?

Madonna kiistää sinnikkäästi huhut avioliittonsa kriisistä. Tähden edustaja toimi, kuten kaikki muutkin virkasiskonsa, huhujen tyynnyttelijänä ja vakuutti ah-niin-Hollywoodilaiseen tapaan, ettei "pari voisi olla onnellisempi"..7 vuotta aviossa ollut pari on kuvattu yhdessä viimeksi Intian-lomalla tammikuussa. Juoruilijat kertovat parin yhteiselon muistuttavan enemmän sisaruksien kuin avioparin suhdetta ja kaksikon majoittuneen hulppeassa linnassaan omille asuinlohkoilleen. Lähteet kertovatkin kaksikon elävän rakkaudettomassa avioliitossa lastensa tähden ja avioliiton killuvan oljenkorren varassa.

Mainos Britneyn esiintymisestä How I Met Your Mother - sarjassa.

maanantai 17. maaliskuuta 2008

Outo kaksikko L.A:n yössä..

Britney Spears käy ilmeisesti "kuinka käyttäytyä kypsästi"-tyylisiä keskusteluja Mel Gibsonin kanssa! Kaksikko nähtiin lauantai-iltana aterioimassa yhdessä L.A:ssa. 26-vuotias Brit ja nöyryyttävissä skandaaleissa yhtä lailla ryvettynyt Gibson illastivat kahden tunnin ajan ja tulivat kuulemma juttuun. Paikalla oli tosin pakolliset "esiliinat", ettei kaksikko olisi täysin villiintynyt-niin 52-vuotias Mel kuin Britneykin toivat ystäviä paikalle.

Heather Mills edelleen suu vääränä!

Heather Mills, joka juuri onnistui niistämään Maccalta sievoiset 31,6 MILJOONAA EUROA "kipurahoja", ei näköjään tunne sanaa "nöyryys" eikä todellakaan osaa pitää päätänsä kiinni. Onnenonkija, joka alunperin yritti lypsää Beatles-legendalta huomattavasti suurempaa korvausta ties mistä hyvästä, kertoi tänään Paulin tarjonneen tälle aivan naurettavan pientä erosummaa ja Paulin olevan täten täysin piittaamaton parin tyttärestä (joka ilmeisesti Heatherin mielestä ei kasva tasapainoiseksi ihmiseksi ilman säännöllistä setelikylpyä). Mills kertoi oikeustalon edessä Paulin olleen julma pistäessään Heatherin ja tytär Beatricen käymään oikeustaiston läpi ja Paulin tahtovan vastoin todellisuutta vaikuttaa julkisuudessa avokätiseltä-Millsin mielestä Paulin olisi pitänyt pulittaa reippaasti enemmän..Way to go, Heather! Näillä puheilla kansan sympatiat todella vedetään itselle..

Britney Spears kun hän oli vielä "neitsyt"

Silloin kun Britneyllä oli kaikki vielä hyvin...

Pepsin mainos muutaman vuoden takaa.