lauantai 2. helmikuuta 2008

Kirsten Dunst romahduksen partaalla?

Mm. Spider Man-elokuvista tuttu näyttelijätär Kirsten Dunst on lähteiden mukaan "romahduksen partaalla"! Yöelämää rakastavan Dunstin on jo pitemmän aikaa huhuttu kärsivän alkoholiongelmasta, mutta tähden taannoinen käytös Sundance-juhlissa sai aikaan tavallistakin enemmän kohua: kuuleman mukaan tämä saapui juhliin myöhään, lähti aikaisin ja käyttäytyi sekavasti. Tähtösen ystävät joutuivat pahoittelemaan tämän käytöksen puolesta ja kertoivat, ettei tämä ole "hyvässä paikassa juuri nyt". Jäämme seuraamaan, onko luvassa joko trendikäs psykiatriselle kirjautuminen vaiko pelkkä vieroitushoito. Joka tapauksessa miestennielijäksi osoittautunut Dunst on Miu Miun tuore kampanja-kasvo.

Adele ja painosta

Vasta 19-vuotias britti-laulajatar Adele on joutunut ivaajien kohteeksi painonsa takia. Tietyllä medialla ja muutamalla aivopuolella bloggaajalla näyttäisi aina olevan kerrassaan ylitsepääsemättömän suuria ongelmia sen kanssa, että julkisuudessa ei joka ainoa NAINEN ole näännyttämässä itseään nälkään (esim taannoinen Banks-hässäkkä, joka syntyi mm. tästä "varsin vastenmielisestä" näystä:)Onneksi Adele, jonka sinkku "Chasing pavements" pyörii parhaillaan MTV:llä, on tervehenkinen naisen alku ja kertoikin eräässä haastattelussa vähät välittävänsä ilkeistä kommenteista (vaikkei se voi helppoa olla). Toivottavasti nuori nainen pitää kiinni itsekunnioituksestaan..turha odottaa, että nämä kasvottomat kritisoijat-(jotka eivät milloinkaan ole valmiita ottamaan minkäänlaista vastuuta teini-ikäisille tytöille asettamistaan ulkonäköpaineista)- koskaan pääsisivät kollektiivisen painoindeksi-maniansa yli ja toivomme, etteivät heidän mielipiteensä koskaan tule aikaansaamaan niin suurta vahinkoa, kuin muotimaailma, joka sai (vain yhtenä esimerkkinä) mielipuolisten vaatimustensa tähden vastata syytöksiin 2006 vain 21-vuotiaan brasilialaismalli Ana Carolina Restonin näännytettyä itsensä hengiltä.Ilkeiden showbiz-käärmeiden jutuista ei ainakaan piittaa Gossip-laulaja Beth Ditto, joka on tehnyt ylipainoisuudesta taidetta..

Lily tuli jätetyksi

Lily Allenille ja poikaystävä Ed Simonsille on tullut ero! Juttujen mukaan Simons jätti Allenin, sillä parin välit olivat kiristyneet hiljattaisen keskenmenon seurauksena. Pari on seurustellut vasta syyskuusta saakka ja Allen ehti kertoa jättävänsä uransa ja tahtovansa rauhallista perhe-elämää. Keskenmeno tapahtui lähteen mukaan liian aikaisessa vaiheessa suhdetta, jotta pari olisi pystynyt pääsemään yhdessä sen yli. Saattaa olla, että myös parin 15 vuoden ikäerolla oli jotain tekemistä asian käsittelemisen kanssa..

Spaissarit saivat tarpeekseen!

Spaissarit ilmoittivat perjantaina peruvansa paluu-kiertueensa loppukeikat Kiinassa, E-Afrikassa, Australiassa ja Argentiinassa. Spaissarit ehtivät keikkailla kiertueensa Euroopan ja Pohjois-Amerikan osiot ja kertoivat syyksi loppukiertueen perumiseen "henkilökohtaiset- ja perhesyyt" Ok, tiedämme, että neljällä viidestä bändiläisistä on lapset, mutta eikö sopimuksia todella voida pitää? Olisko syyksi perumiselle siis kuitenkin sopinut paremmin "taloudelliset syyt"-Spaissareiden keikat ovat nimittäin myyneet todella hyvin, joten mitä järkeä enää jatkaa kidutusta kun taskut pullottavat jälleen seteleitä. Posh Spicelle täytyy kumartaa, olihan kiertueelle osallistuminen häneltä hieno solidaarisuuden ele huonommin toimeen tulleita ex-bändiläisiä kohtaan-tosin on tunnettua, että Beckhamit harrastavat hyväntekeväisyyttä. Joka tapauksessa, toivotaan, että eläköityneet Emma Bunton, Geri Halliwell ja Mel C voivat nukkua yönsä jälleen levollisemmin. Mel B jatkanee Eddie Murphyn kiristämistä, ja Posh suihkuseurapiiri-elämäänsä.

Eva Mendes vieroitukseen!

Näyttelijätär Eva Mendes on kirjautunut vieroitushoitoon. Julkilausuman mukaan Mendesin täytyy vaatimattomasti "selvittää henk.kohtaisia ongelmia---jotka eivät ole kriittisiä". Mendes on aikaisemmin puhunut avoimesti istumattomuudestaan koko Hollywood-elämäntyyliin-tästä voimme pitää todisteena mm. sitä, että näyttelijätär on eräs eläinoikeusjärjestö PETAn kasvoista. Mendes kirjautui ylelliselle Cirque Lodge-vieroitusklinikalle, jota ovat suosineet muutkin kuuluisuudet. Visiitti ei ole halpa, sillä kuukauden majoituksen alkaen-hinta riippuu 30 tuhannen dollarin paikkeilla! Tuloja Mendes tahkoo näyttelijäntyönsä ohella mm. Camparin kalenterikasvona.

perjantai 1. helmikuuta 2008

Ledgerin huume-video

Tässä kohua herättänyt rakeinen Ledger-video..emme voi ymmätrtää, miten siitä on syntynyt tuollainen kohu, sillä videosta on vaikea saada mitään selvää!

Tähdet lobbaavat Ledgerin puolesta.

Entertainment Tonight on tehnyt päätöksen vetäytyä näyttämästä Heath Ledgerin huumevideon ohjelmassaan! Video on ollut laajalti esillä netissä, mutta useiden melko vaikutusvaltaisten Hollywood-nimien lobattua voimakkaasti videon tv-esittämistä vastaan, ET nöyrtyi. ET itse kertoi julkilausumassaan päätyneensä ratkaisuun "kunnioituksesta Ledgerin perhettä kohtaan", mutta loppujen lopuksi asialla ei taida olla juurikaan väliä, koska kuka tahansa, joka olisi nähnyt videon ohjelmassa, on varmasti joko jo nähnyt tai pystyy halutessaan näkemään videon lukuisilla nettisivuilla. Tähdet ovat kuitenkin onnistuneet lobbaamaan videon esittämisen/kommentoinnin myös muissa ohjelmissa, mm. "The Insider":n oli tarkoitus käsitellä videota torstaisessa ohjelmassaan, mutta vetäytyi painostuksen alla. Lobbaamiseen ovat osallistuneet mm. näyttelijättäret Sarah Jessica Parker ja Natalie Portman.


Jackon lapset!

Michael Jackson on vihdoin lakannut tunkemasta lapsilleen vappu-naamareita päähän! Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Jacko itse luopuisi rakkaista huiveistaan..Yllättäen lapsoset näyttävät melko normaaleilta. Ei vieläkään ole täysin kiistatonta, kuka on lasten isä ja kuka äiti..Jackon version mukaan Debbie antoi lapset tämälle "lahjaksi"-(tosi kalliiksi sellaiseksi). Antelias lahjoittaja Debbie Rowe on kiistänyt Jackon olevan lasten biologinen isä, mikä nyt kuvastakin näkyy, mutta myös Rowen äitiys on joutunut epäilysten kohteeksi.

Ellen Pompeo ei osaa käyttää rintsikoita!



Greyn anatomiassa nimikko roolia esittävä näyttlijätär Ellen Pompeo päätti lähteä ulos lenkkeilemään, mutta unohti rintsikat kotiin. Itse en ymmärrä miten kukaan voisi unohtaa rintaliivit lähtiessä ulos, joten tämäkin tapaus on varmasti tarkoituksellinen. Ehkä Ellen totesi, ettei ole saanut tarpeeksi huomiota lehdissä, joten päätti tehdä asialle jotain. Ja mikä onkaan parempi tapa päästä lehtien sivuille kuin vilautella vähäsen!

torstai 31. tammikuuta 2008

Madonnasta Sunsilk-keulakuva!

Pop-mummo Madonna on solminut 10 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen "Sunsilk":n kanssa! Madonna esiintyy yhtiön uuden maailmanlaajuisen "Life can`t wait"-kampanjan keulakuvana Shakiran ja Marilyn Monroen (!) kanssa. Kampanja käynnistyy sunnuntaina Super Bowlin mainoskatkolla. Puolen minuutin flikin taustalla soi Madonnan hitti "Ray of light" ja sisältää tyypillisiä mainos-latteuksia kuten: "Some girls cant wait to make life happen. Their hair tells their story"..eli siis tukkamme kertoo tarinamme?! Joka tapauksessa, Shakira pokkaa kampanjasta vain hikiset 2,5 miljoonaa dollaria..

Christina ei myy!

Heh, tämä on hauskaa-lähteiden mukaan Christina Aguilera käy kiivasta kädenvääntöä OK-lehden kanssa ensimmäisten vauvakuvien julkaisuoikeudesta..eihän X-tina millään voi noin vain paljastaa lasta, vaan fiksuna pitää tämän visusti piilossa auringonvalolta kunnes päästään jonkun tahon kanssa sopimukseen korvauksesta. X-tinalle pikku ongelmaisen tuottaa vain se, että Ok-lehti ei ole kiinnostunut tekemään tähdestä ja pienokaisesta koko kannen juttua, kuulemma koska Aguileran aiemmat koko kannen-esiintymiset (esim. Marie Clairessa) eivät ole osoittautuneet järin tuottoisiksi menekin kannalta!

Katie näyttää kerrankin nuorelta.

Katie Holmes nähtiin vastikään poistumassa lounaalta kerrankin näyttäen nuorelta naiselta 40-vuotiaan stepford-zombin sijaan. Katien uusi leffa "Mad Money" ei ole menestynyt hyvin lippuluukuilla ja seuraavaksi epäillään Katien monien muiden kollegoidensa tavoin siirtyvän vaatesuunnittelu-bisnekseen. Juttujen mukaan Katie on ollut vihainen ja häpeissään Cruisen nolon skientologi-videon vuotamisesta julki ja pelkää kummankin maineen (minkä maineen?) puolesta.

Eturivin laulajattarien keikka-glamouria!

Madonnan aikoinaan kohua herättänyt "Like a Virgin"-esitys kalpenee 2000-luvun mittapuussa eturivin tähtösten paljastellessa kilpaa lavalla:






Kelly Rowlandin keikka-tyyliä Lontoossa:





Nuo veikeät skientologit!

Nancy Cartwright (palkka 250.000 dollaria/jakso), joka paremmin tunnetaan Bart Simpsonin äänenä, on tehnyt Skientologiselle kirkolle 10 MILJOONAN dollarin jättilahjoituksen! Ilmeisesti rouva Cartwright on sitä mieltä, että öky-kirkko ei ole vieläkään tarpeeksi rikas levittääkseen Xenun ilosanomaa muihinkin galaxeihin!! Todellisuudessa lahjoitus on osa skientologien maailman pelastus kampanjaa joka tähtää päästämään maapallon asukkaat irti mm. psykologian kuristavista kahleista. Toinen öky-skientologi, Tom Cruise, lahjoitti vain mitättömät 5 miljoonaa dollaria! Mitä enemmän lahkolainen lapioi kirkolle rahaa, sitä korkeammalle "tasolle" tämä pääsee kirkossa-->10milj. lahjoitus edellyttää hopea-jäsenyyteen, 20milj, kulta-jäsenyyteen jne. Kirkon ökyjäsenille on rakennettu oma "Celebrity Centre", jossa he voivat palvoa rauhassa tavisten ulottumattomissa. Kirkon julkaisut osoittavat viime kesänä kirkon järjestäneen PUKUJUHLAT Floridassa Tom Cruisen kaltaisten platina-jäsenten avokätisyyden kunniaksi..suitsutuksen lisäksi kirkko jakaa erilaisia pystejä, pokaaleja ja plakaatteja avokätisimmille sekopää-jäsenilleen. Muita suuria lahjoituksia tehneitä Hollywood-pöpejä ovat mm. Kirstey Alley, John Travolta ja Elvis Presleyn hieman Michael Jacksonia muistuttava vaimo Priscilla.

Britney taas tarkkailuun!

Britneylle taas sattuu ja tapahtuu, eilen tähtösen psykiatri soitti tämän kotiin ambulanssin , joka vei Spearsin ammuyöllä sairaalaan! Operaatio muistutti kuulemma hyvin VÄHÄN Britin edellistä kyytiä sairaalaan, sillä tällä kertaa lähteiden mukaan se oli "hyvin organisoitu". Tietojen mukaan sitä oli suunniteltu Britin lähipiirissä jo päiviä! Ambulanssin, jonka ikkunat oli peitetty, perässä kulki useita (kymmeniä?) poliisiautoja ja toisin kuin viime kerralla, paparazzien suma estettiin. Ambulanssin perässä kulkivat Britin äiti Lynne Spears ja paparazzi-boy-toy Adnan Ghalib! Britneyllä on ollut henk.koht psykiatri käytettävissään, mutta ilmeisesti tämä on tullut siihen tulokseen, että tähtönen täytyy asettaa psykiatriseen tarkkailuun sairaalaan. Kuuleman mukaan tähtönen ei ollut nukkunut päiviin ja hänen kuntonsa oli rapautunut. Tähden psykiatri kertoi tälle, että he lähettävät tämän sairaalaan, jossa Spearsin tulisi olla tarkkailussa seuraavat seuraavat 3 vuorokautta. Huhut kertovat tällä kertaa, että Spears olisi yrittänyt jopa itsemurhaa. Spearsin isä Jamie on saapunut sairaalaan murheen murtamana.

Daniel Smithin kuolema puhuttaa


Anna Nicole-Smithin edesmenneen Daniel-pojan kuolinsyytä tutkitaan edelleen Bahamalla. Todellinen uutinen on, että myrkky-asiantuntija on juuri todennut Danielin ruumiin lääkepitoisuuden olleen niin valtava, että se viittaisi Danielin TARKOITUKSELLISESTI itse nauttineen kaikki ne aineet, jotka johtivat hänen kuolemaansa. Smithin perhetuttu kertoi Danielin olleen fiksu poika, mutta eläneen elämänsä viimeiset 4 vuotta äitinsä julkisen persoonan ja maineen aiheuttamana "kuoressa". Lähde jatkoi, ettei Daniel halunnut tulla tunnetuksi rakastamansa äitinsä poikana. Daniel oli taipuvainen masennukseen ja kuolinhetkellään oli juuri eronnut tyttöystävästään. Hänen kuolemaansa tutkinut lääkäri kertoi Danielin kuolleen mm. masennuslääkkeen ja metadonin liialliseen nauttimiseen liian pienessä aikavälissä ja täten epäilikin vahvasti yliannostuksen olleen tahallinen. Daniel oli kuollessaan vain 20-vuotias.

Vauvoja, vauvoja, vauvoja..

Viihdemaailmassa on todellinen vauva-buumi! Juuri synnyttäneiden Nicole Richien ja Christina Aguileran lisäksi raskaana ovat J.Lo, Tori Spelling, Matthew McConaugheyn tyttöystävä Camila Alves, huhujen mukaan niin Gwen Stefani kuin Angelina Joliekin (jonka oletetaan odottavan kaksosia) ja nyt uusimpana tulokkaana Ethan Hawken tyttöystävä Ryan Shawhughes. Ryan, 28, tapasi Hawken, 37, toimiessaan Hawken ja ex-vaimo Uma Thurmanin lastenhoitajana!

keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Denise Richards huonoin Bond-tyttö!

Entertainment Weekly on rankannut Denise Richardsin kaikkien aikojen huonoimmaksi Bond-tytöksi. EW huomauttaa, että hahmo, tohtori(!) Christmas Jones, oli vähemmän uskottava jopa Bond-tytöksi-->tiedemies, joka juoksentelee tank-topeissa ja mikroshortseissa! Richard esiintyi Pierce Brosnanin rinnalla vuoden -99 Bondissa "Kun maailma ei riitä". Halle Berry, muuten, ei sijoittunut edes kymmenen huonoimman Bond-tytön kärkeen. Sen sijaan hän on saanut epäilyttävän kunnian vastaanottaa super-himoitun Golden Raspberry-"palkinnon" vuonna 2004 huonoimmasta naispääosasta (elokuvasta Catwoman). Halle itse asiassa kuuluu niihin harvoihin näyttelijöihin, jotka ovat käyneet paikan päällä pokkaamassa palkintonsa, ja siitä hänelle kaikki kunnia, itselleen nauramisen taito kun on Hollywoodissakin vissiin kiven alla! Toisessa kädessään Berry rutisti naispääosa-Oscariaan!

Jälleen uusi tosi-tv..

Tyra Banksin rahapaja se tahkoo yöt ja päivät- malli/laulaja/näyttelijä/talk show-juontaja/Oprah-wannabellä on työn alla uusi tosi tv-projekti, joka sekin liittyy muotimaailmaan. Idea liippaa kuulemma läheltä elokuvaa "Paholainen pukeutuu Pradaan" ja kilpailijoiden (joihin epäilemättä lukeutuu jälleen kasa pissiksiä, jotka vannovat Voguen olevan raamattunsa+vähintään jokaisen eri etnisen ryhmän on oltava edustettuna+pakolliset gay:t-onhan kyse muoti-realitystä) täytyy jälleen suorittaa kasa tehtäviä, he karsiutuvat yksitellen ja palkintona on jonkinlainen jopi muotilehdessä. Kilpailijoiden täytyy jälleen osoittaa olevansa muotitietoisia ja (huoh!) sähäköitä..mitäs muutakaan kun Tyra on mukana kuvioissa jälleen vannomassa joka ikisen pissiksen syvimmän olemuksen ja sielukkuuden nimiin. Vittumaisuushan on ANTM:kin aina kuitattu sillä, että kyseinen henkilö on aivan pakostakin aina joutunut elämään ah-niin-rankan elämän ja siksi kovettanut itsensä..anna mun kaikki kestää!Uuden sarjan kuvaukset alkavat huhtikuussa joten meillä se näkynee tv:ssä vuonna 2012.

Meg Ryan elää! (ja kauneusleikkauksista..)

Ihastuttava Meg Ryan on edelleen elossa! Kyllä vain, Meg nähtiin ja saatiin nalkitettua haastatteluunkin Sundance-juhlissa. Ryan, joka on hyvin erakkomainen ja muuten(!)-fiksu, joka ei ole tyypillinen Hollywood-ominaisuus, kertoi haastattelijalle elokuvien tekemisen olevan absurdi tapa kuluttaa aikansa, mutta myös palkitseva. Ryan kertoi alalla olevan kaikenlaisia ihmisiä ja hänen itsensä törmäävän yleensä "hulluihin ja idiootteihin". Filmattuaan neljä perättäistä elokuvaa, Ryan aikoo levätä pitkään salamavalojen ulottumattomissa.


Ryan näyttää NYT hyvältä ja huuletkin näyttävät hieman normalisoituneen. Muutama vuosi sitten oli tosi surullista todeta, että tähtönen oli pumppauttanut persoonalliset huulensa täyteen kollageenia ja näytti vähän samalta kuin Kauniiden ja Rohkeiden Hunter (Taylor) Tylo. Tosiasia:Hollywoodissa on todennäköisesti enemmän niitä, jotka ovat jollain tavalla muokanneet naamaansa, kuin niitä, jotka eivät. Monien tähtösten kohdalla puhutaan "huomaamattomista" leikkauksista, jolloin leikkaus on tehty ns. hyvällä maulla niin, ettei muutosta juuri huomaa, vaikka kasvot kirkastuvatkin. Mm. Jessica Biel nähtiin vähän aikaa sitten huulet kumman turvoksissa-lähteiden mukaan tähtönen pumppaakin huuliinsa innokkaasti kollageenia.Eräs esimerkki sukupuuton partaalla riippuvista luonnonkauniista naisnäyttelijöistä on "Pollock"-elokuvasta Oscarin pokannut Marcia Gay Harden. Marcia, joka niin ikään viihtyy valokeilan ulkopuolella perheensä kanssa, on kertonut haastattelussa saaneensa uransa alussa hyvin selkeän ohjeen:"Leikkauta nenäsi, tai voit unohtaa urahaaveet".Marcia ei leikannut, mutta voimme vain kuvitella, kuinka kovien paineiden alla esim. Keira Knightley (ja lukemattomat muut samankaltaiset) on suorittanut ilmiselvän kavennusleikkauksensa.

Mary J.Blidge rakastaa turkiksiaan!


Mary J. Blidgea ei jaksa painaa kuteidensa alkuperä. Laulaja-tantta varmasti vuoraa seinänsäkin chinchillalla. Jopa kunnianarvoisa TMZ paheksui laulajattaren pukeutumista kuvatekstissään:"Onko oikeasti tarpeellista pukeutua turkiksiin koko päivä, joka päivä?" Blidgen mielestä on..

tiistai 29. tammikuuta 2008

Dr Philillä luurankoja kaapissa!?

Star Magazinen artikkelin mukaan puhtoisen peri-amerikkaisen, Dr Philin, uran varrelle on mahtunut (Brit-tapauksen käsittelyn lisäksi) tapauksia, jotka eivät kestä päivänvaloa. Philin entinen potilas ja työntekijä on syyttänyt tohtoria itseensä 19-vuotiaana 1984 kohdistuneesta seksuaalisesta ahdistelusta ja kähminnästä. Dr Phil kuulemma kähmi hänen rintojaan ja jalkojaan. Phil kiistää syytteet tänä päivänäkin, vaikka niistä on olemassa vedenpitävät todisteet vuodelta 1999=`Texas State Board of Examiners of Psychologists` määräsi tälle kurinpidollisia rangaistuksia tohtorin ja potilaan välisestä sopimattomasta suhteesta.
Myös tohtorin rahankäsittelytaidot ovat tulleet julki: hän on edelleen velkaa kymmeniä tuhansia dollareita Kansasilaisille pankeille ja hänen vanhoja liiketoimiaan on tutkittu petoksen nimikkeellä.
Dr Phil on joutunut viime aikoina kritiikin kohteeksi siitä, että hän julkisti Britney-tapaamisensa (ja onkin showssaan ikäänkuin pyytänyt anteeksi sitä), mutta näiden uutisten jälkeen monet miettivät, kuinka kauan Oprah antaa hänen pitää show:nsa..kaksikon välit ovat juttujen mukaan nimittäin kiristymään päin!