tiistai 29. tammikuuta 2008

Dr Philillä luurankoja kaapissa!?

Star Magazinen artikkelin mukaan puhtoisen peri-amerikkaisen, Dr Philin, uran varrelle on mahtunut (Brit-tapauksen käsittelyn lisäksi) tapauksia, jotka eivät kestä päivänvaloa. Philin entinen potilas ja työntekijä on syyttänyt tohtoria itseensä 19-vuotiaana 1984 kohdistuneesta seksuaalisesta ahdistelusta ja kähminnästä. Dr Phil kuulemma kähmi hänen rintojaan ja jalkojaan. Phil kiistää syytteet tänä päivänäkin, vaikka niistä on olemassa vedenpitävät todisteet vuodelta 1999=`Texas State Board of Examiners of Psychologists` määräsi tälle kurinpidollisia rangaistuksia tohtorin ja potilaan välisestä sopimattomasta suhteesta.
Myös tohtorin rahankäsittelytaidot ovat tulleet julki: hän on edelleen velkaa kymmeniä tuhansia dollareita Kansasilaisille pankeille ja hänen vanhoja liiketoimiaan on tutkittu petoksen nimikkeellä.
Dr Phil on joutunut viime aikoina kritiikin kohteeksi siitä, että hän julkisti Britney-tapaamisensa (ja onkin showssaan ikäänkuin pyytänyt anteeksi sitä), mutta näiden uutisten jälkeen monet miettivät, kuinka kauan Oprah antaa hänen pitää show:nsa..kaksikon välit ovat juttujen mukaan nimittäin kiristymään päin!

0 kommenttia: