sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Marilyn Manson erosi


Marilyn Manson erosi lokakuun lopussa 21-vuotiaasta tyttö ystävästään Evan Rachel Woodista. Manson ja Wood tapasivat kaksi vuotta sitten kauhuelokuva "Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll" kuvauksissa. Manson oli tuolloin vielä naimisissa burlesque-tähti Dita Von Teesen kanssa. Myöhemmin heidän jo julkistettuaan seurustelunsa Wood esiintyi Mansonin "Heart-Shaped Glasses" musiikkivideolla. Myöhemmin Von Teese kertoi tieneensä miehensä suhteesta, ja sen olleen yksi syy heidän eroonsa.

(Kuvassa alla Dita von Teese)




























Juorut kertovat Woodin kyllästyneen siihen kuinka kontroloiva ja henkisesti väkivaltainen Manson oli. Myös se, että Manson halusi Woodin veljen, joka asui Woodin piharakennuksessa, ulos, vaikkei tällä ollut paikkaa minne mennä, sai riitaa parin välille. Kummankin tiedottajat tietysti kiistävät tämän, ja antoivat niin usein kuullun lausunnon siitä miten pari kasvoi erilleen kiireisen työnsä vuoksi, mutta ovat silti parhata ystäviä keskenään. Niinpä niin...




(Kuvassa alla Evan Rachel Wood ennen kuin hän alkoi seurustella Marilyn Mansonin kanssa.)
Evan Rachel Wood tunnetaan roolistaan sarjassa Vielä kerran (Once and again), jota näytettin jonkin aikaa sitten kolmosella, sekä elokuvasta Kolmetoista (Thirteen).


Marilyn Manson tuskin esittelyitä kaipaa..


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

anteeks nyt vaan sinä epätietävä idiootti, ei ole varmaa pettikö manson ditaa tai erosivatko he mansonin etäisyyden tai alkoholin käytön takia.

ei kannata siis heti kaikkia omia päätelmiään selittää jossain säälittävässä blogissa.
dita ei ole missään välissä sanonut että mansonilla ja evanilla olisi ollut suhde.
painu helvettiin.

Unknown kirjoitti...

Olen ihan täysin samaa mieltä. SAAT APINUA VITTUUN TÄN BLOGIS KAA!!! OLEN SURANNU MANSONIN URAA JO PITKÄÄN JA OLEN FANI.Dita ei todellakaan oo sanonu mitään tollasta PISTE!