keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Disneyn teinitähdet ovat tyhmiä

Disneyn teinitähdet eivät tunnu osaavan pitää vaatteita päällään. Ensin Vanessa Hudgens (High School Musical), sitten Miley Cyrus (en ole kyllä ihan varma onko hän Disney tähti, mutta teinitähti kumminkin) ja nyt Adrienne Bailon. Bailon näyttelee ja laulaa Disneyn The Cheetah Girls-elokuvissa. Bändi (tai mikä nyt lienee...) on julkaissut myös albumeja.

(Alla Adrienne Bailon vaattet päällä ja ilman)

Jotenkin nämä teinitähdet tuntuvat uskovan, että kun he ottavat itsestään enemmän tai vähemmän paljastavia kuvia kamerakännykällään ja sitten lähettävät ne eteenpäin poikaystävilleen, kavereilleen etc. kuvat eivät tulisi julki. Aina ne kuitenkin jostain putkahvat. Puolustukseksi voi tosin sanoa, että myös vanhemmat tähtöset syyllistyvät samaan.
(Alla Vanessa Hudgens vaatteet päällä ja ilman)

Tietysti on mahdollista, että kuvat eivät levinnneetkään aivan vahingossa. Kuka esim. tiesi paljon mitään Miley Cyruksesta ennen kuin hänestä levisi paljastavia kuvia nettiin. Samaa voi sanoa myös Vanessa Hudgenssista. En voi kylläkään mitenkään ymmärtää miksi ihmeessä joku haluaisi tulla kuuluisaksi kyseisellä tavalla. Cyruksesta en tänne aio laittaa ollenkaan ko. kuvia, koska hän on kuitenkin vasta 15v, mutta Hudgens ja Bailon ovat täysi-ikäisiä ja vapaata riistaa:)
(Alla Miley Cyrus (Hannah Montana)vaateet päällä)


Päivitys 13.11 Uusimpien tietojen mukaan Adrienne Bailonin alastonkuvat eivät ole aitoja, ja ne julkaistiin vain sen vuoksi, että tulisi lisää julkisuutta. Sitä kyllä tuli, mutta tuskin niin positiivista.

0 kommenttia: