torstai 17. huhtikuuta 2008

Ashlee Simpsonin raskaus




Hollywood odotetaan tietoja Ashlee Simpson raskaudesta. 23- vuotias laulaja, ja Jessica "tosi-tv bimbo" Simpsonin sisko Ashlee Simpsonin on sanottu odottavan lasta Fall Out Boyn basistin Pete Wentzin (28) kanssa. Pari päivää sitten Ashlee myönsi olevansa raskaana, mutta ei ole kertonut asiasta enempää, sillä hänen isä/manageri Joe Simpson yrittää saada myytyä tarinaa miljoonalla dollarilla lehdille. Lehdet eivät kuitenkaan ole valmiita maksaman näin paljoa, eikä ihme, sillä monien lehtien miljoonilla ostamat vauva kuvat ovat tuottaneet lähinnä tappiota, Ashlee ei ole niin suuri tähti kuin kuvittelee, eikä juttu ole yhtään niin mehukas kuin Jamie Lynn Spearsin teini raskaus (josta rapsahti tilille yli miljoona). Rapakon takaa naureskellaan, ettei Ashlee olisi voinut valita parempaa aikaa tulla raskaaksi, sillä hänen levynsä Bittersweet World julkaistaan ensi viikolla, eikä ketään ole kiinnostanut koko juttu ennen raskauden ilmi tuloa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No niinpä, ketä kiinnostaa? (minua ainakin :D) eihän sitä(kään) edes tunnista kaikkien kasvoleikkausten jälkeen...

Anonyymi kirjoitti...

Hoi? Missäs sitä luurataan?

Anonyymi kirjoitti...

Ihan OKKEI!
WWW.HAISTAPASKA.COM

http://www.haistapaska.com

dee kirjoitti...

Löysin blogisi ihan sattumalta kun googletin SJP :n kuvia ja satuin klikkaamaan yhtä niistä tuhansista ja kuvan mukana vaikutti olevan mielenkiintoinen tarina taustalla. :)
Hyvän idean olet keksinyt kun aloit kirjoittamaan suomeksi näitä juoruviihde juttuja! Uusia postauksia toki odotellen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Heeeiii, lisää näitä ihania julkkisjuoruja! On ollut ihan liian pitkä tauko!