lauantai 26. tammikuuta 2008

Britin setä paljasteli!

Britney Spearsin setä William Spears on avautunut The Sun-lehdelle kertomalla, että pop-raato on ryypännyt ja käyttänyt huumeita 13-vuotiaasta alkaen! Setä luettelee Britin käyttäneen mm. kokaiinia ja ekstaasia ja kertoo ongelman vain pahenneen kuuluisuuden myötä. Brit on sedän mielestä myös komentelevainen ja jääräpäinen. Hän jatkaa, että Brit on erottanut kaikki ne ihmiset ympäriltään, jotka hänestä ovat välittäneet, koska ei kestä sitä, että häntä painostetaan muuttamaan elämäntapansa. Britin varhaisten ongelmien osasyynä pidetään mm. jatkuvaa tappelemista kotona ja alkoholisoitunutta isää..(entäs päälle päsmäri äiti??).

perjantai 25. tammikuuta 2008

Demi Moore V-lehdessä!






Demi Moore, 45, tuoreessa V-lehdessä. Demi on kuluttanut omaisuuden plastiikkakirurgiaan, mutta onhan näitä kuvia senkin lisäksi aika lailla siloiteltu. Tässäpä toisenlainen kuva siitä, miltä Demi näyttää ilman siloittelua:

HUI!!!

Tältä näyttää Sylvester Stallonen 86-vuotias (!!!) Jackie-äiti tänä päivänä! Jackie näyttäytyi Rambo-elokuvan Las Vegasin ensi-illassa eilen ja täytyy sanoa, että on poika muuten tullut äitiinsä!

Voi Heath..

Mary-Kate Olsen on vihdoin avannut sanaisen arkkunsa Heath Ledgerin kuoleman johdosta. M-K sanoi antamassaan haastattelussa olleensa Ledgerin kanssa ystäviä. Ledgerin ruumiin löytänyt työntekijä soitti Olsenille KOLMESTI ennen soittamista hätänumeroon! M-K:n lausunnosta huolimatta useat tahot, mm. Olsenin henkivartija, ovat kertoneet parin seurustelleen. Melkoinen matka on Michelle Williamsista Olsen-siskokseen!!

Odottaako Angie kaksosia?

Star-lehden mukaan Angelina Jolie, jonka adoptio-aikeista raportoimme hiljakkoin, on raskaana, ja odottaa vieläpä kaksosia! Vielä joitakin vuosia sitten Angie toitotti haastatteluissa, ettei halua lainkaan biologisia lapsia, mutta mielipiteet muuttuvat. Toivotaan hyvää kuitenkin, mikäli Angien itse vahvistamattomat väitteet pitävät paikkansa!

Taskukokoisten naisten tapaaminen!

Jos Eva Longoriaa alkaa väsyttämään kesken kävelyn, siippa Tony Parker asettaa hellästi vaimonsa povitaskuunsa nukkumaan..

Eva Longoria on eräs niistä harvoista XXXXXS-kokoisista tähtösistä, joka saa Victoria Beckhamin näyttämään normaalikokoiselta! Kaksikko on ollut hyvää pataa siitä lähtien, kun Victoria on muuttanut USA:an ja Eva tapasikin Vicin Spice Girlsin Manchesterin esityksen takahuoneessa. Englannin-visiittinsä aikana Longoria oleskeli myös Lontoossa, jossa tähtösen POLVET saivat melkoista huomiota osakseen! Luultavasti Eva ja Vic kuluttavat aikaansa USA:ssa mm. vaihdellen vinkkejä siitä, miten nälän tunteen pystyy unohtamaan..



Tara Reid ei muutu.


Tara Reid on yrittänyt parannella imagoaan, sillä hänellä ei ole enää töitä niin paljon kuin ennen. Hän ei kuitenkaan osaa edelleenkään nousta autosta vilauttelematta. No ainakin tällä kertaa hän oli saanut alushuosut (tai jotkut sen tapaiset) jalkaan. Vilauttelu taitaa kuitenkin olla ainoa tapa, jolla Taralla on mahdollisuus saada itsensä lehteen.

torstai 24. tammikuuta 2008

Tori Spelling jälleen raskaana.

Parhaiten sarjasta Beverly Hills 90210 tunnettu Tori Spelling on jälleen raskaana! Torin ja siippa Dean McDermottin, joiden elämää on meilläkin seurattu tosi tv-sarjassa, ensimmäinen lapsi Liam täyttää pian vuoden.

Britney sekoili ala-asteella?

Us-lehden mukaan Britney Spears ilmestyi tammikuun 7. päivänä Beverly Hillsiläiselle ala-asteelle kertoen olevansa hakemassa lapsia koulusta. Lähteen mukaan laulaja parkkeerasi autonsa koulun pihalle ja vietti ensimmäisen 10 minuuttia poltellen tupakkaa ja höpisten itsekseen. Silminnäkijän mukaan Britney vaikutti hämmentyneeltä ja sekavalta. Kun samainen henkilö lähestyi tähtöstä kysyen, onko tämä aivan OK, tämä vastasi sanoen olevansa hakemassa lapsiaan ja hetken päästä vaihtoi kertomustaan sanoen, että on kyse hänen uuden asianajajansa lapsista. Koululaisten alkaessa poistua koulurakennuksesta, Brit aiheutti melkoisen hässäkän ja eräs lähde koulusta kertookin joidenkin lasten säikähtäneen tähtöstä. Lopulta Brit joutui ajamaan tiehensä ilman yhtäkään lasta, mutta sitä ennen tämä oli sanonut eräälle naispuoliselle silminnäkijälle:"Olet todella mukava. Sinun pitäisi antaa minulle numerosi. Minulla ei ole kovin monta ystävää". Jos tähän kertomukseen on uskominen, tosi surullista..

Paljon lääkkeitä Heath Ledgerin asunnossa.

Pari päivää sitten kuolleen näyttelijän Heath Ledgerin asunnosta on löydetty viittä erilaista resepti lääkettä. Löydetyt lääkkeet ovat: Alprazolam (Xanax), Diazepam (Valium), Lorazepam (Ativan), Zoplicone (Lunesta) ja Temazepam (Restoril). Kaikki lääkkeet olivat lääkärin määräämiä, ja kirjoitettu Heathille. Aika paljon huumaavia lääkkeitä yhdelle henkilölle... Mitäköhän lääkäri on oikein ajatellut?? Yllä oleva kuva on viimeinen Heathista otettu kuva. Siinä hän on Lontoossa elokuvan The Imaginarium of Doctor Parnassus kuvauksissa. Elokuvan kuvaukset on lopetettu, eikä ole tiedossa koska ne alkavat uudelleen (jos alkavat). Alhaalla olevassa kuvassa näkyy millainen asunto, josta Heath löydettiin kuolleena oli.

keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Kiefer Sutherland pääsi vankilasta!

24-sarjan tähti Kiefer Sutherland vapautui juuri vankilasta. Hän vietti kiven sisässä 48 päivää, ja päästyään pois hän suuntasi Rodeo Drive- ostoskadulle shoppaamaan. Toivottavasti näyttelijä on oppinut läksynsä ja pysyy tästä lähtien erossa vaikeuksista.

Amy Winehousen huume video!

Mikä kuuluisuuksia oikein vaivaa?!

Amy Winehouse itkuisena!

Amy Winehousella on edessään poliisi-tutkinta vasta ilmestyneen huumevideon vuoksi! Itkuinen Amy bongattiin eilen visiitiltä vieroitusklinikalle. Isä Winehouse on kertonut toivovansa videon vihdoin toimivan herätyksenä tyttärelleen siitä, että tämä tarvitsee kipeästi apua. Juttujen mukaan Amyn äiti murtui täysin luettuaan lehdistä videosta ja kertoneensa, ettei pysty katsomaan sitä. Eilen nähty katuvan oloinen Amy oli värjännyt tukkansa takaisin tummaksi ja näytti tavallista siistimmältä. Nyt pohditaankin, onko Amyn miljoonien levytys sopimus vaarassa. Istuessaan autossa isänsä kyydissä, Amy raapusti kirjettä, josta on tarkennoksien perusteella luettu ainakin lause "...I f**king believe in us..", joten se ollee osoitettu aviomies Blake Fielder-Civilille,joka itsekin painii ongelmissa.

Madonna jälleen plastiikkakirurgilla!

Madonnan naama näyttää kumman sileältä 49-vuotiaalle. Ei tulekaan yllätyksenä kellekään, että Madge käy säännöllisesti kirurgilla muuntelemassa kasvojensa ihoa, kuten näistä mustelmaisista kuvista joulu- ja tammikuulta käy ilmi. Madonnan kurttuiset jalat kuitenkin paljastavat kuihtuneen tähtösen todellisen iän. Madonnan puhemies kieltäytyy kommentoimasta asiakkaansa leikkauksia, kuten kieltäytyy Madonna itsekin. Kuvat eivät jälleen valehtele!

Westboro Baptist Church Ledgerin hautajaisiin..


Westboro Baptist Church, kohuttu vihanlietsojien kirkko, joka on tullut tutuksi uutisista ja dokumenteista, on ilmoittanut aikovansa kuokkia Heath Ledgerin hautajaisissa! Kirkko on järjestänyt tunnettuja vihaa lietsovia mielenosoituksia ennen kaikkea sodassa kuolleiden amerikkalaissotilaiden hautajaisissa. Jäsenet, perustaja "pastori" Fred Phelpsin ja tämän mielenvikaisen tyttären, Shirley Phelpsin johdolla ottavat kantaa voimakkaasti homo-asioissa ja uskovat Jumalan raivon iskevän nimenomaan homoihin ja homouden hyväksyjiin..Julma mielenosoitus tulee johtumaan Ledgerin "perverssistä" roolista elokuvassa `Brokeback Mountain`.

Heath Ledger video!

Heath Ledgerin huume- sekä alkoholi ongelma olivat hyvin pidettyjä salaisuuksia Hollywoodissa. Vasta nyt hänen ystavänsä ovat kertoneet, että Heathilla on ollut vaikeuksia jo jonkin aikaa ja hän on kärsinyt myös masennuksesta, eikä näyttelijän kuolema yllättänyt heitä. Tässä videossa näette Heathin antavan haastattelun selvästi päihtyneenä, ja voi vain ihmetellä miten hänen ongelmansa eivät tulleet julkisuuteen ennen hänen kuolemaansa. Toivottavasti tämä traaginen tapahtuma on herätys monille muille, jotka pitävät päihteiden käyttöä mukavana viihteenä.

TMZ video!



Yllä olevasta linkistä löydät videon, jossa kerrotaan lisää Heath Ledgerin kuolemassa. Videon nimi on Heath Ledger dead at age 28. Videon löydät oikean puoleisesta valikosta.


Heath Ledger kuoli!

Australialainen näyttelijä Heath Ledger, joka esiintyi mm. elokuvissa Brokeback Mountain, josta hän sai sekä Oscar, että Golden Globe- ehdokkuuden, ja Casanova, on kuollut. Hänet löydettiin eilen (22.1) kello 15.26 paikallista aikaa (eli 22.26 suomen aiaa) asunnostaan Mathattanin Sohossa. Hänen talouden hoitaja ja terapeutti löysivät hänet makuuhuoneesta, josta löytyi myös unilääke purkki. Poliisi ei kuitenkaan epäile itsemurhaa, vaan että Ledger olisi saattanut ottaa vahingossa yliannostuksen.
Heath Ledgerilla on yksi lapsi mm. Dawsons Greekistä tutun näyttelijättären Michelle Williamsin kanssa. Tytön nimi on Matilda Rose, ja hän on vasta 2-vuotias.

tiistai 22. tammikuuta 2008

P.Diddy ei kelpaa enää..

P.Diddy, Puff Daddy, Puff, Puffy jne..P.Diddy haluaa, että häntä vast`edes kutsutaan nimellä Sean John..Tämä johtunee räppärin vaatemallistosta, joka kulkee tuolla nimellä, mutta Diddy saisi jo pikkuhiljaa päättää! Diddyn mukaan taasen nimenvaihdokset johtuvat puhtaasti henk.koht. kehittymisestä..Räppärin oikea nimi on Sean Combs, jota tämä puolestaan käyttää leffarooleissaan.

Scarlett nostattaa tunnelmaa (yms.) Kuwaitissa!


Scarlett Johansson teki `Marilynit` ja läksi viihdyttämään USA:n armeijan joukkoja Camp Buehringiin, Kuwaitiin! Johansson on mm. sitä mieltä, että joukoille on tärkeää antaa maistiaisia kotipuolesta..

Brad Renfrolta jäi lapsi!

OK!-lehden mukaan hiljattain kuolleella 25-vuotialla näyttelijällä, Brad Renfrolla, on poika! Renfron isä Mark ja äiti-puoli Kim sanovat olleensa tietoisia lapsesta, joka elää Japanissa (!!) ja uskovansa, että Brad ehti nähdä poikansa ennen kuolemaansa. Kuuleman mukaan tähti kuitenkin jätti kertomatta usealle läheiselle ystävälleen pojastaan.

Marcia Cross nakuilee!



Täydellisissä naisissa Breetä esittävä näyttelijätär vilautteli lomaillessaa mökillään. Hänellä näyttää olevan ulkosuihku, jossa on hyvä viilentyä kuuman päivän päätteeksi. Rouva ilmeisesti poseerasi aviomiehelleen, mutta jotenkin kuvat päätyivät roskikseen, josta innokas paparazzi ne kaivoi ja myi hyvään hintaan. Kuvista näkyy myös, että Marcia selvästi kannattaa luonnollisuutta....Sensuroimattomat kuvat näet tästä: kuva1, kuva2, kuva3 ja kuva4.

Oscar-ehdokkaat julkistettiin!

Nyt on julkistettu himoittujen Razzie-ehdokkuuksien lisäksi myös Oscar-ehdokkaat! Elokuvista eniten ehdokkuuksia kahmivat "Lupaus", "There will be blood" ja "Menetetty maa". Myös ainakin netissä paljon hässäkkää kerännyt komedia "Juno" on hyvin edustettuna gaalassa.Parhaasta miespääosasta kilpailevat mm. vastaavan Golden Globen voittanut Daniel Day-Lewis, Johnny Depp ja George Clooney.

Parhaasta naispääosasta kilpailevat mm. vastaavan Golden Globen pokannut Julie Christie, Cate Blanchett ja loistava Laura Linney (!!) Sivuosa-Oscareiden kilpailijoista tunnetuimmat lienevät Philip Seymour Hoffman ja edelleen kiireinen Cate Blanchett.
Michael Mooren "Sicko" on ehdolla parhaaksi dokkariksi.
Ketään ei varmasti kiinnosta kuulla parhaan meikkauksen, puvustuksen taikka äänieditoinnin palkinnoista..

Brangelinalla taas adoptio mielessä!

Angelina Jolie haluaa adoptoida lisää ja lisää lapsia..Tähän mennessä perhe Brangelinaan kuuluu vanhempien lisäksi kolme adoptiolasta: Maddox,6, Pax,4, sekä tuorein tapaus Zahara. Tämän lisäksi parilla on biologinen lapsi Shiloh. Juttujen mukaan Angie haluaa tällä kertaa adoptoida nimenomaan Afrikasta, jotta tytär Zaharalla olisi "rotuistaan" seuraa. Angie uskoo perheessään rotujen tasapainottamiseen, missä nimessä Zahara jääkin nyt ilman paria. Angie on myös joutunut kovien anoreksia-huhujen pyöritykseen kuihtuneen olemuksensa vuoksi. Siippa-Bradin tähdittämän Jesse James-elokuvan promotilaisuudessa Angelinasta vasta napsitut kuvatkaan eivät lupaile siinä mielessä mitään hyvää..

Money loves Kylie..

Kylie Minogue osoittaa jälleen, ettei laulajan tarvitse pärjätä pelkästään laulamisella, tuohta kun voi niin monella keinolla takoa. Tällä kertaa Kylie julkistaa oman petivaate-mallistonsa nimellä "Kylie at Home"! Mallisto saapuu kuuleman mukaan kaupan hyllyille tämän vuoden aikana. Aiemmin Kylieltä on ilmestynyt muun sälän lisäksi mm. hajuvesiä ja tuoksukynttilöitä, sekä hän on poseerannut H&M:n uimapuvuissa kampanjassa "H&M loves Kylie"..

maanantai 21. tammikuuta 2008

Golden Raspberry-ehdokkaat!

Helmikuun 28. päivänä järjestettävän Golden Raspberry-gaalan ehdokkaat on julkistettu! Lindsay Lohan on ehdolla jopa kahden `palkinnon` saajaksi elokuva-hirvitys "I know who killed me":stä. Lindsayn kanssa huonoimman näyttelijän tittelistä kilpailee Jessica Alba. Huonoimman miesnäyttelijän razziesta kilpailee mm. Eddie Murphy elokuvasta "Norbit", Nicolas Cage "Ghost Rider":sta ja Jim Carrey elokuvasta "The number 23". "Norbit", joka myös allekirjoittaneen mielestä oli kuraa, kilpailee huonoimman elokuvan kyseenalaisesta kunniasta muiden häpeäpilkkujen kanssa.