lauantai 22. marraskuuta 2008

Ashlee Simpson poksahti viimein

Ashlee Simpson sai vihdoin poksautettua ulos lapsensa, joka oli poika. Ashlee meni jo melkein viikko sitten sairaallaan, joten synnytys ei varmaan ollut kovinkaan mukana kokemus. Mutta toisin kun monet tähtöset, hän ainakin synnytti eikä valinnut keisarileikkausta. Minulla ei ole mitään keisarileikkausta vastaan, jos se tapahtuu terveydellisistä syistä, mutta vain sen vuoksi, että haluaa nopeasti ulos sairaallasta (kuten monet tähdet) on naurettavaa.
Poika painoi 3480 grammaa ja oli n. 50 cm pitkä. Poika sai aika mielenkiintoisen nimen: Bronx Mowgli Wentz, heh... Bronx on ihan ok, mutta Mowgli?? Eikö se ollut se viidakkokirjan poika?? Nimi oli varmaan Pete Wentzin keksimä, sillä Ashlee vaikuttaa perinteisemmältä John tai Mike- tyypiltä.

torstai 20. marraskuuta 2008

Pirelli 2009 kalenterin kuvaukset





Peter Beard on tänä vuonna kuvannut odotetun Pirellin kalenterin Afrikassa. Pirellin kalenteri on joka vuotinen sensaatio, jota ei kuitenkaan myydä kaupoissa lainkaan, vaan Pirelli jakaa sitä hyville yhteistyö kumppaneilleen. Onneksi kuvat kuitenkin leviävät netissä, joten ne ovat meidän tavallistenkin pulliaisten nähtävänä. En ole vielä löytänyt kuvia valmiista kalenterista sivuilta, josta niitä pystyy kopioimaan, vaan pelkästään kuvia kuvauksista. Malleina toimivat Mariacarla Boscono, Malgosia Bela, Daria Werbowy, Randal Moore, Lara Stone, Emanuela De Paula ja Isabeli Fontana (en ole koskaan kuullut yhdestäkään). Minusta tämän vuotinen kalenteri on todella paljon huonompi kuin aikaismmat kalenterit. Pirelli on siis autorengas valmistaja, jos joku ei tiedä.

Winona Ryder sekoili

Winona Ryder pyörtyili British Airwaysin koneessa pari päivää sitten. Neiti oli kuulemma ottanut vahingossa yliannostuksen Xanaxia (vahva rauhottava lääke). Joopa joo....Jo pari vuotta sitten, kun Ryder jäi kiinni varastelusta, hänen laukustaan löytyi pieni apteekki, joka sisälsi myös, yllätys yllätys, Xanaxia. Miten ihmeessä joku, joka on tutustunut lääkkeisiin ja niiden käyttöön aika tarkasti voi vahingossa ottaa liikaa. Tällähetkellä Winona Ryder voi kuitenkin hyvin (jollei nyt oteta huomioon lääkeriippuvuutta, töiden kaikkoamista, varastelua ym.). Virallinen tiedote sanoo, että Ryder otti vahingossa liikaa lääkkeitä, koska pelkää lentämistä. Hänelle tehtiin vatsahuuhtelu Hillingdonin sairaallassa Briteissä. Sinne hänet oltiin kiidätetty samantien, kun lentokone laskeutui Heathrown kentälle.

Britney Spearsin haastattelu

Britney Spearsin siloiteltu haastattelu, jossa hän puhuu levystään etc. Joulukuussa tulee julki toinen haastattelu, joka on varmasti aidompi ja mielenkiintoisempi. Siinä Britney puhuu mm. siitä, ettäi hänellä ole minkäänlaista vapautta.

Madonna näyttää riikinkukolta

Madonna vietti keskiviikko iltansa Cuccin Unisef illallisilla The Oak Roomissa, New Yorkissa. Hänen pukunsa oli kuitenkin todella karmaiseva! Aivan kuin Madonna olisi pyydystänyt jostain riikinkukon, kyninyt sen ja pukenut sulat päälleen.

keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Paris Hilton erosi


(Ylhäällä kuvissa Hilton ja Madden)

Uusimpien huhujen mukaan Paris Hilton on eronnut poikaystävästään Benjamin "Benji" Maddenista. No kyllähän he seurustelivatkin jo vuoden verran, joka on varmaan ennätys Parisille. Uutiset eivät ole suuri yllätys, sillä neiti Hilton on bilettänyt entisen poikaystävänsä Stavros Niarchosin kanssa. Niarchos on kreikkalaisen laivavalmistajan miljoona (ellei jopa miljardi) perijä, kun taas Madden, Good Charlotten kitaristi, on rikas, mutta ei Rikas. Tuskinpa Parisin uusi suhde kuitenkaan kauan kestää, sillä Niarchosin suku ei viimeksikään hyväksynyt Parisia miniäkseen ja Niarchos tuskin uskaltaa kapinoida sukuaan vastaan perinnöttömäksi jäämisen pelosta. Ehkä heidän pitäisi odottaa muutama vuosi, kunnes Niarchosin isoisä kuolee ja osa rahoista on jo rapsahtanut tillille.

(Alhaalla kuvissa Hiltonin ja Niarchosin uudet biletys kuvat)

Lindsay Lohanin jauho video uudestaan.

Tässä Lohanin jauho video uudestaan. Toivottavasti sitä ei heti poisteta.

tiistai 18. marraskuuta 2008

Britneyn levy jo netissä

Britney Spearsilla ei näytä olevan kovin hyvä tuuri. Vähän aikaa sitten hänen poikansa Jayden James kiidätettiin sairaallan ensiapuun allergisen reaktion vuoksi ja nyt hänen koko levynsä Circus on vuotanut nettiin kuukausi ennen sen virallista julkaisemista. Koko levyn voi löytää jo jokaiselta netti sivulta, josta voi ladata laittomasti musiikkia (ainakin eräältä kuuluisalta ruotsalaiselta torrentti sivulta ko. levy löytyy), ja se varmasti haittaa levyn myyntiä (varsin nettissä tapahtuvaa myyntiä). Onneksi levy on otettu vastaan positiivisesti, joten se auttanee vähäsen. Alhaalla myös uusia promo kuvia Circus levyltä.

maanantai 17. marraskuuta 2008

Victoria's Secret muotinäytös 2008

Paljon, paljon kuvia näytöksen malleista.

Victoria's Secret muotinäytös!

Victoria's Secretin muotinäytös oli viime viikonloppuna ja paikka kuhisi langanlaihoja, vähäpukeisia malleja. Victoria's Secret on yksi jenkkien suosituimmista alusvaatemerkeistä, ja sen joka vuotinen muotinäytös on odotettu tapahtuma julkkis piireissä (varsinkin miesten mielestä). Tässä muutamia kuvia tapahtumasta:



Alla Adriana Lima:



Alla Marisa Miller:


Alla Heidi Klum:


Alla Alessandra Ambrosio (joka muuten sai jonkin aikaa sitten lapsen):


Alla Miranda Kerr, joka seurustee Orlando Bloomin kanssa.
Alla malleja joiden nimiä en tiedä (jos joku tietää, niin saa kertoa):

sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Ashlee Simpson poksauttaa kohta

Ashlee Simpson kärrättiin eilen sairaallaan, jossa hänen pitäisi synnyttää minä hetkenä hyvänsä. Lapsi on Ashlee Simpsonin (24v.) ja Pete Wentzin (29v.) ensimmäinen. Pari meni naimisiin 28.5.2008.
Ps. Ashlee on nykyään Ashlee Simpson-Wentz, mutta turha sitä nimeä on opetella, kun näiden Hollywood tähtien suhteet eivät oikein tunnu koskaan kestävän.