perjantai 29. helmikuuta 2008

90210-Flashback

Beverly Hills 90210-flashback! Dylan McKay ja Kelly Taylor verestivät muistoja viime viikolla. Sarjan tähdet ovat taistelleet palstamillimetreistä melko laihoin tuloksin. Tori Spelling teki Tosi-tv sarjan, Ian Zearing esiintyi muiden 3.lk tähtien kanssa "Dances with the stars"-ohjelmassa, Shannen Doherty on "Siskoni on noita"-sarjan jälkeen mm. ehtinyt juontamaan piilokamera-tyylistä "Scare Tactics"-ohjelmaa jne..

Suomen huippumalli haussa

Nelosella alkaa huhtikuussa suomalainen versio sarjasta Americas next top model. Nyt on julkaistu ehdokkaat, jotka kyllä mielestäni näyttävät aika tavallisilta. Mutta niin Suvi Koponenkin (?) mielestäni näytti, ja nyt se menestyy paremmin kuin kukaan emä sarjan voittaneista tyypeistä, jotka ovat päätyneet vaan juontamaan jotain turhia ohjelmia (kuten 2. kauden voittaja Yoanna House). Voittaja saa 25 000 sopimuksen paparazzi toimiston kanssa, kuvansa cosmopolitanin kanteen (suomen versioon siis) ja pääsee johonkin Max Factor mainokseen. Ohjelmaa juontaa joku entinen malli Anne Kukkohovi, entinen Laaksonen. Ei taida olla hirveän menestynyt "huippumalli", sillä googlen kuva haussa ei löytynyt yhtään kuvaa ko. tyypistä.

Halle Berryltäkin hajuvesi!

Halle Berry siirtyy myös hajuvesi-markkinoille! Halle on solminut sopimuksen Coty:n kanssa kehittää ja markkinoida omalla nimellään varustettua hajua..Cotysta lärpäteltiin Hallen olevan "ikoninen näyttelijä, joka symbolisoi kauneutta monelle sukupolvelle"--Halle myös ilmeisesti "Tuo uuden ulottuvuuden julkkis-hajuvesille"-Hajuvesi kuulemma opettaa myös meidät kaikki tuntemaan Hallen paljon paremmin..-justiinsa. Miksei kukaan voi joskus virkistyksen vuoksi olla rehellinen ja sanoa: "Me halutaan rahaa..me halutaan paljon sitä ja tämä nyt vaan vaikutti helpolta tavalta saada..paljon sitä" Tuohta on nimittäin tästäkin diilistä luvassa melkoisesti=Berryn uumoillaan saaneen 3-5 miljoonan dollarin könttäpalkkion, jonka jälkeen tähtönen saa 5% rojaltit. Haju saapuu kauppojen hyllyille 2009.

Paris Hilton paljastelee jälleen!


Perijätär&turhake Paris Hilton esiintyy tuoreessa 944-lehdessä tapansa mukaan melko köykäisesti vaatetettuna. Paris deittailee Good Charlotte-kitaristi Benji Maddenin kanssa. Benjin veli-niinikään Good Charlotte-bändiin kuuluva Joel sai juuri Nicole Richien kanssa lapsen. Pojilla on siis samanlainen naismaku--en sano mitään..

torstai 28. helmikuuta 2008

Amy meikkibisnekseen!

Amy Winehouselta on tulossa vaate-ja kauneudenhoitosarja!! Kyllä, kauneudenhoitosarjaan kuulunee kajaalikyniä kaikissa sateenkaaren väreissä..Täytyyhän Amynkin jollain elää..Lähteen mukaan diilistä neuvottelevan Amyn nimellä meinataan kuitenkin kaupitella mm. huiveja ja hiuslakkaa..-jonka jälkeen lähde asiaankuuluvasti mainitsi hankkeen motivaattoriksi rahan..ja suuren vuoren sitä!

Rihannan keikka-glamouria!

Poppari Rihanna ei todella pelkää esitellä paljasta pintaa! (Itse asiassa aika yllättävää, että Rihannalla yleensä on aikaa keikkailla-niin tiheään neiti ravaa kissanristiäisissä!) Rihannan keikka-glamouria:

Cristina tykkää tisseistään..

Christina Aguilera on silminnähden tyytyväinen uusista muhkeista muodoistaan! Hiljattain synnyttänyt Xtina suosii nykyisin todella suuria kaula-aukkoja, jotta kaikki pääsemme varmasti osallisiksi tämän paisuneista tisseistä..

Jälleen uusi parodia-elokuva!

Mm. Scary Movie 1,2,3 ja 4 (5. osa on tekeillä) sekä "Not another teen movie":n suosion vanavedessä on väsätty jälleen yksi aivoton teinikomedia. Leffan nimi on Superhero Movie ja pääosissa sekoilevat mm. Pamela Anderson, Leslie Nielsen ja Tracy Morgan. Itse leffasta on perempi olla sanomatta mitään..

Olsenit tekevät kirjan!

Mutruhuuliset ja syömishäiriö-huhuissa ryvettyneet muoti-kaksoset Ashley ja Mary-Kate Olsen ovat aikeissa väsätä nuorille suunnatun kirjan. Kirjan hatarahko idea on esitellä keskenkasvuisille lukijoille niitä, mm. muotimaailman, henkilöitä, jotka ovat vaikuttaneet kaksosten elämään viimeisen vuosikymmenen aikana. Lisäksi kirjaan on ympätty kuvia ja haastatteluja. Lapsitähti-kaksikko on onnistunut säilyttämään julkisuutensa kasvettuaan ulos söpöjen pikkulikkojen roolista ja pyörittää nyt eräänlaista "halppis"-imperiumia, jonka lukuisat tuotteet käyvät edullisine hintoineen helposti kaupaksi pikkutytöille.

Ketä kiinnostaa Nicole Richien vauva?!

Ketä oikeasti kiinnostaa Xtinan ja Nicole Richien vauvakuvat?! People-lehti teki huonon sijoituksen esitellessään Xtinan lapsia kannessaan-->Vaikka lehti maksoi laululinnulle muhkean korvauksen kuvista, kyseisen "vauvanumeron" menekki oli jopa keskivertoa HUONOMPI! Tällä kertaa People esittelee Nicole Richien nappulan huomenna myyntiin tulevassa numerossaan. Nicolen mielestä lapsi antaa elämälle "aivan uuden merkityksen ja tarkoituksen"--Richien elämän tarkoitus ennen lasta oli sekoilu ja laihduttaminen. Nicolen ja poikakaveri joel Maddenin lapsen nimi on Harlow Winter Kate.

keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Irlannin edustus kappale

Irlannin edustus kappale tämän vuoden Euroviisuihin. Mielenkiintoinen...

TomKat opettaa ökyjen tavoille!



Diivojen diiva J.Lo ja muksujen isä Marc Anthony eivät öky-kavereineen hidastele opettaessaan tenaviaan ökyjen tavoille. Lähteiden mukaan Tom Cruise ja Katie Holmes valmistautuvat juhlimaan tulevia pilalle hemmoteltuja vauvoja miljoona-pippaloin!Pelottava Cruise-kaksikko on hyvää pataa Lopezin ja Anthonin kanssa ja aikovat järjestää kapalovauvoille "Tervetuloa maailmaan"-juhlat, joissa samppanja virtaa ja timantteja sataa taivaalta..Pippaloihin odotetaan osallistuvan myös (ylläri ylläri!) Eva Longoria ja Tompan skientologi-kaveri John Travolta. Juttujen mukaan J.Lo on solmimassa siippansa kanssa erittäin rahakkaan diilin lapsukaisten paljastamisesta People-lehdelle. Turha tosin kuvitellakaan ökyrikkaan kaksikon Jolie&Pittin tapaan lahjoittavan rahat hyvään tarkoitukseen..Juhlia odotellessamme voimme laskea, kuinka monta pikkueläintä on jälleen saanut heittää henkensä J.Lon pukimien eteen.

tiistai 26. helmikuuta 2008

Rebecca Millerin Oscar-loistoa


Monet tahot ovat rankanneet Daniel Day-Lewisin vaimon Rebecca Millerin tämän vuotisten Oscar-juhlien mauttomimmaksi ilmestykseksi. Tästä voi olla niin monta mieltä: periaatteessa puku on aika hirveä, mutta toisaalta se ei ainakaan ole tylsä varman päälle-kolttu ja siitähän punaisen matonkin soisi joskus olevan kyse. Miller ei ainakaan ole mikään tyhmäke, sillä rouva on voittanut työstään elokuva-alalla useita palkintoja ja on kirjailija, Marilyn Monroen älykkö-aviomiehen, Arthur Millerin, tytär.

Jennifer Love Hewitt pitää päänsä!

Pirtsakka Jennifer Love Hewitt puhuu edelleen tässäkin blogissa esitetyistä kuuluisista bikinikuvistaan. Jennifer kertoi People-lehdelle (joka myös aikoinaan esitteli lihonutta Jennferiä sivuillaan) että hänen miehensä rakastaa häntä juuri sellaisena kuin hän on. Jennifer, 29, sanoi myös viisaasti, että JOS hän joskus laihduttaisi, se johtuisi terveydellisistä syistä, eikä "tyypillistä" syistä. Hienoa, että Hollywoodin älyvapaiden kauneusihantaiden painostuksessa edes jotkut harvat ajattelevat omilla aivoillaan! Kuten bikinikuvasta näkyy, Hewitt on TODELLA vastenmielisen läski:

Kuvia Oscareista.

Anne Hathaway.

Amy Adams.

Laura Linney.


Jennifer Garner.



Vasemmalta: Daniel Day-Lewis, Tilda Swinton, Marion Cotillard ja Javier Bardem.




Johnny Depp ja hänen ranskalainen vaimonsa Vanessa Paradis.











maanantai 25. helmikuuta 2008

Oscar voittajia.

Paras elokuva: Menetetty maa (Scott Rudin, Joel ja Ethan Coen)
Paras ohjaus: Joel Coen ja Ethan Coen (Menetetty maa)
Paras miespääosa: Daniel Day-Lewis (There Will Be Blood)
Paras naispääosa: Marion Cotillard (Pariisin varpunen - Edith Piaf)
Paras miessivuosa: Javier Bardem (Menetetty maa)
Paras naissivuosa: Tilda Swinton (Michael Clayton)

sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Oscar-Gaala lähestyy!

Älkää unohtako katsoa yöllä suorana lähetettävää Oscar-Gaalaa! Nelonen esittää Gaalan 00.55-07.00. Ensin on vuorossa punainen matto ja pukujen ihastelu, ja varsinainen show alkaa n. kello 03.00. Oscarit jaetaan 80. kerran, ja ehdolla parhaasta elokuvasta ovat mm. Juno, Menetetty maa ja Sovitus. Lisää tietoa Oscareista löydät Gaalan viralliselta sivulta. Jos et jaksa valvoa kooste Gaalasta lähetetään tiistaina alkaen klo. 20.00.

Razzie-palkinnot jaettiin!

Himoitut Razzie-palkinnot huonoimmista elokuva-suorituksista on taas jaettu juuri ennen Oscareita! Lindsay Lohan-pommi "I know who killed me" varasti koko Razzie-shown voittamalla huikeat 8 palkintoa! Tämä tarkoittaa sitä, että leffa pääsee Razzie historiaan suurimmalla palkintojen määrällä, ennen titteliä pitivät hallussa leffat "Showgirls" ja "Battlefield Earth" 7 palkinnollaan. Ensi vuonna uskomme tosin Paris Hiltonin tähdittämän "Hottie and the nottie"-läjäyksen räjäyttävän kaikkien aikojen Razzie-potin, kuten laajalti jo ounastellaan! Tämän vuotisissa Razzieissa ainoa kilpakumppani Lohanille ja I know who killed me:lle oli oikeastaan Eddie Murphy (huonoin näyttelijä, huonoin sivuosa) ja elokuva Norbit.