perjantai 11. huhtikuuta 2008

Vanilla Ice vankilassa!

Parhaiten muinaisesta "Ice Ice Baby"-hitistään tunnettu Vanilla Ice pidätettiin eilen Floridassa epäiltynä vaimonsa Laura Van Winklen pahoinpitelemisestä! Vaimo soitti poliisille kertoen miehen tönäisseen häntä, mutta lyömisestä ei ollut kuulemma kyse. Vaimo aikoo myös hakea avioeroa ja kertoi poliisille pahoittaneensa mielensä siitä, että Vanilla huusi tälle tyttären edessä..Miehen mukaan vaimo on lääkityksessä psyykkisten ongelmien takia-Vanilla myös kiisti tönäisseensä naista-poliisi löysi miehen moottoripyöränsä selästä muutaman korttelin päästä parin asunnosta-Vanilla itse kertoi lähteneensä rauhoittumaan. Mies on parhaillaan kaltereiden takana ja odottaa pääsyä tuomarin eteen. Vanilla Ice pidätettiin vuonna 2004 pahoinpitelystä, joten miehellä on selittämistä..

Ashlee Simpson ja Pete Wentz kihloihin!

"Laulaja" Ashlee Simpson on kihlautunut USA:ssa suositun "Fall Out Boy":n Pete Wentzin (28)kanssa! Siskonsa siivellä julkkikseksi ängenneen 23-vuotiaan Ashleen väitetään myös olevan raskaana, mutta kaksikko ei ole vielä ainakaan myöntänyt väitteitä..Ashleen läheinen kertoi neidin olevan "niinq NIIN rakastunut" ja sormuksen kerrotaan olevan melkoinen. Ashlee on viime aikoina suunnittellut toppeja, jotka ilmestyvät kauppoihin 22. tätä kuuta saman aikaisesti neidin tuoreen "Bittersweet World"-albumin kanssa.

Renee tarvitsee apua!

Avustajana toimiminen Renee Zellwegerille ei ainakaan itsetuntoa kutkuta..Hämmentyneiden silminnäkijöiden mukaan neiti Zellwegerin osallistuessa Lontoossa "Leatherheads"-elokuvansa ensi-iltaan, tällä oli mukanaan henkilökohtainen avustaja, jonka tehtävä oli ilmeisesti pitää huolta naikkosen sieraimista! Avustaja kuljetti mukanaan punaista nenäliinaa ja lähteiden mukaan hieraisi sillä tarvittaessa Zellwegerin nenää! Kysymys onkin, miksi ihmeessä Renee tarvitsee apulaisen pyyhkimään nenänsä?!

keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Renee juhlatuulella!

Renee Zellweger nähtiin epätavallisissa merkeissä Lontoossa tuoreen "Leatherheads"-elokuvansa jatkoilla. Tähti oli melkoisella juhlatuulella ja lähteiden mukaan kumoili drinkkejä tiuhaan tahtiin jutustellessaan alan ihmisten kanssa. Kiva nähdä, että Reneekin joskus vaihtaa vapaalle kuten muutkin!

McQueen ei halua Parisia!

Maailman nimekkäimpiin suunnittelijoihin kuuluva britti Alexander McQueen ei (toisin kuin Benji Madden) halua tulla yhdistetyksi Paris Hiltoniin! L.A:n putiikin avaava McQueen ei halua nähdä seurapiiri-varpusta liikkeen avajaisissa: "...jos hän on kävelemässä liikkeen ohitse, toivon hänen jatkavan kävelemistä". Maailman pinnallisimmassa bisneksessä työskentelevä McQueen jatkoi pitävänsä "tällaisia avajaisia" melko pinnallisina, eikä täten tosin jättänyt mielipidettään Hiltonista epäselväksi..McQueenin suosijoihin kuuluu lukemattomien raharikkaiden ohella mm. Victoria Beckham ja Katie Holmes-he ilmeisesti eivät ole pinnallisia?!

Paris Hilton=Eläinten ylin ystävä..

"Eläinten ystävä" Paris Hilton olisi halunnut ostaa gepardin Etelä-Afrikan reissullaan! Paikallisten mukaan aina, kun hemmoteltu perijätär näki jotakin mieleistään mekoista elämiin, tämä kysyi niiden hintaa-sama päti gepardiin, jonka neiti bongasi eläinpuistosta. Onneksi Parisin toive ei toteutunut-neiti olisi kuitenkin kyllästynyt eksoottiseen "lemmikkiinsä" yhtä nopeasti kuin kaikkiin loppuihinkin. Paris äänestettiin aikoinaan maailman huonoimmaksi koiranomistajaksi Britney Spearsin ohella-neitosille elävä olento kun on vain muotioikku. Paris omistaa parhaillaan kinkajoun (!)......vuohen, chinchillan, kaksi frettiä ja tuhansia kissoja ja koiria, että varmaan riittää koristeeksi jokaisen asun mukaan..Neidin "eläinrakkaus" pistää vihaksi ympäri maailman.

Kirsten Dunst+Ryan Gosling?

Melkoisena miestennielijänä tunnettu, alkoholiongelmien kanssa kamppaileva Kirsten Dunst deittailee lähteiden mukaan Ryan Goslingia. Vielä vähän aikaa sitten Kirstenin kerrottiin tapailevan vieroitushoidossa tapaamaansa miestä ja Gosling yhdistettiin Heath Ledgerin kuolemasta toipuvaan Michelle Williamsiin. Huhujen mukaan kaksikko viettää kumman paljon aikaa yhdessä-pari nähtiin lauantaina New Yorkilaisessa ravintolassa kumman hempeissä tunnelmissa. Aiemmin mm. Jake Gyllenhaalia deittaillut Kirsten erosi muusikko Johnny Borrellista vasta viime vuonna ja on ennen Goslingia ehtinyt jo romuttamaan Utahin klinikalla tavanneensa miekkosen unelmat-henkilökunnasta laverreltiin kaksikon viihtyneen tiiviisti yhdessä ja miehen jopa soittaneen äitinsä lähettämään kukkia mielitietylleen. Sekä Gosling että Dunst ovat aloittaneet uransa jo lapsena-Goslinghan esiintyi muinaisessa Mickey Mouse Club:ssa mm. Britneyn, Christina Aguileran ja Justin Timberlaken kanssa.

tiistai 8. huhtikuuta 2008

Cruisestako kummisetä?

J.Lo haluaa Tom Cruisen kaksostensa kummisedäksi! Lähteiden mukaan nassikoita jo sadoilla tuhansilla dollareilla turhaan lahjonut Tomppa olisi saanut luxukseen viehtyneen Jenniferin pään niin pyörälle, että naikkonen riivaa siippa Marc Anthonya asiasta. Katolisen Anthonyn kerrotaan olevan enemmän kuin epäileväinen (enemmän kuin syystä!) eikä vähintään sen takia, että Cruise on melkoisen kova tuputtamaan uskoansa kaikille, jotka vähääkään korvaansa erehtyvät lotkauttamaan..Marc haluaa näet kasvattaa kaksoset Max:n ja Emme:n katoliseksi itsensä ja vaimonsa tapaan. Huhuja on liikkunut, että Cruisen ja Katien kanssa kovasti pörräävä J.Lo olisi jo valmis lahkolaistumaan, mutta naikkonen itse luonnollisesti kiistää huhut. Tomppa kuitenkin jatkaa kaksosten hukuttamista ylellisyyteen kilpaa itse vanhempien kanssa-miekkosen kerrotaan ostaneen nappuloille mm. ison läjän merkkipukimia ja puuhaavan zombi-vaimoineen kaksosille nyt oikein kunnon ökypippaloita "tervetuloa maailmaan"-tyyliin.

Sen siitä saa..

Riidanhaluinen supermalli Naomi Campbell on saanut porttikiellon lentoyhtiö British Airwaysin lennoille! Porttikielto on tietysti seurausta naikkosen taannoisesta riehumisesta ja varmasti kaikki lentoyhtiössä arvelevat raivopään olevan vaaraksi kenelle tahansa, joka eksyy samalle lennolle. Lähde lentoyhtiöstä kertoi yhtiön haluavan näyttää maailmalle esimerkkiä, ettei se missään nimessä hyväksy vastaavanlaista käytöstä. Lähde oli kokenut Naomin käytösen "shokeeraavaksi". Naomin edustaja on kertonut känkkäränkän olleen yhtiön "hyvä" asiakas jo 30 vuoden ajan ja naikkosen toivovan asian ratkeavan sopuun.

maanantai 7. huhtikuuta 2008

Madonna feat. Justin Timberlake - 4 Minutes

Britneykin suunnittelemaan!

Britney Spears on suunnittelemassa vaatemalliston suunnittelija Christian Audigierin kanssa! Audigier kertoi "Star":lle keskustelevansa parhaillaan yhteistyöstä moneen kertaan maailman huonoiten pukeutuvimman julkkiksen sekaan rankatun Spearsin kanssa..Onneksi Britney kuitenkin yrittää saada itseänsä jotenkin kasaan. Mallisto tulee luultavasti sisältämään runsaasti verkkosukkahousuja, aurinkolaseja, buutseja ja cowboy-hattuja.

New Kids On The Block - Click Click Click

Comebackin tehneen NKOTB:n tuore sinkku kuulostaa tältä.

Victoria Beckham Marc Jacobsin mallina!

Jonkinlaiseksi muoti-auktoriteetiksi itseään kovasti tyrkyttävä Posh Spice-Victoria esiintyy Marc Jacobsin tuoreena mainos-naamana. Eräässä kuvista nollakokoinen Victoria imee kovasti peukaloaan varmasti jostakin hyvästä syystä ja toisessa vietetään helliä hetkiä laukku-sammakon kanssa.

Eva Longorian Louboutin-obsessio.

Eva Longoria on kertonut nyrjäyttäneensä nilkkansa Pariisissa kävellessään rakkaissa Christian Louboutinin piikkikoroissaan mukulakivikadulla! Naikkonen kertoi olevansa niin rakastunut kyseisiin naurettavilla koroilla varustettuihin kenkiinsä, että on valmis vaikka vahingoittamaan itsensä niitä käyttäessään--Longoria kutsuukin nilkkansa nyrjäyttämistä älykkäästi "kauniiksi tuskaksi"..Erityisesti naikkonen kengissä tykkääkin nimenomaan koroista ja kertoo omistavansa Louboutinin korkokengät kaikissa eri väreissä. Aviomies Tony tosin Evan kertoman mukaan haluaa nähdä pikkuneitinsä mieluummin Ugg-saappaissa, koska miekkonen menee jostain syystä niistä ihan hulluksi..Voimme siis todeta, että vakka on löytänyt kantensa..

sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Scarlett tahtoo laulajaksi!

Scarlett Johansson ei malta olla pelkästään supertyöllistetty näyttelijä:neiti uskoo olevansa myös laulaja. Oli miten oli, toukokuussa ilmestyvän albumin kansi on julkistettu ja levy tulee epäilemättä myymään melkoisesti. Albumin nimi on "Anywhere I Lay My Head" ja se sisältää enimmäkseen Tom Waits-covereita-jos joitain kiinnostaa kuunnella niitä vielä naisäänellä-Scarlett on onnistunut puhumaan vielä David Bowienkin muutamalle raidalle mukaan. Juttujen mukaan kuitenkin toisin kuin Paris Hilton, Scarlett osaa laulaa..

Renee Zellwegeriä ei äitiys kiinnosta.

Tässä kuussa 39 täyttävä Renee Zellweger on kertonut, ettei unelmoi äitiydestä. Zellweger kertoi, ettei ole koskaan ollut erityisen kiinnostunut tulla äidiksi, eikä ole muutenkaan erityisesti suunnitellut elämäänsä eteenpäin-tärkeintä tähdelle on olla itsenäinen ja pystyä huolehtimaan itsestään, muu on tämän mukaan vain kuorrutusta. Renee kertoi myös olevansa lian kiireinen suhteille-joka tapauksessa naisella väitetään olevan teerenpeliä tuoreen "Leatherheads"-leffansa vastanäyttelijän ja ohjaajan, omalla tahollaan bimbonsa kanssa seurustelevan George Clooneyn kanssa. Renee kertoi, ettei kirjoittelu oikeastaan haittaa häntä, koska se luo illuusion hänestä paljon mielenkiintoisempana ihmisenä, kuin hän todellisuudessa on.

Charlton Heston on poissa.

Ben-Hur-elokuvasta miespääosa-Oscarin voittanut Charlton Heston kuoli eilen kotonaan L.A:ssa.
Heston oli vakuuttavan elokuvauransa lisäksi myös kiusallisen tuttu vanhakantaisista näkemyksistään: "National Rifle Organisation":n taannoinen nokkamies nähtiin Michael Mooren dokumentissa "Bowling for Columbine" melko ikävässä valossa puolustamassa kiisteltyä aseenkanto-oikeutta. Heston tulikin elämänsä jäkipuolella tutuksi "From my cold dead hands"-huudahduksestaan puristaessaan kohotetussa kädessään kivääriä. Nuorempana Heston vastusti sekä Vietnamin sotaa, että rotuerottelua (kertoen ajaneensa kansalaisoikeuksia vähemmistöille paljon ennen, kuin se tuli "muodikkaaksi"). Kuollessaan Heston oli 84-vuotias.