lauantai 29. maaliskuuta 2008

Pete Doherty sekoamassa skientologiaan!

Skientologinen kirkko on huhujen mukaan saamassa "vaikutusvaltaista" vahvistusta rivistöönsä! Kuuleman mukaan Kate Moss:n ex, Pete Doherty, on hurahtanut lahkoon! Peten nykyinen naikkonen DJ Nadine Ruddy on intohimoinen lahkolainen ja saanut myös rokkarin sekoamaan. Peten väitetään selailleen uskonnon käsikirjoittaja-perustajan L.Ron Hubbardin sekopäisiä sepustuksia Xenusta ja ties mistä kulttiin kuuluvasta. Tai sitten Pete vain haluaa olla "erilainen".

Taas yksi turhake suunnittelijaksi!

Ashlee "ASSlee" Simpson on tuorein "laulaja", joka loikkaa vaatesuunnittelun ihmeelliseen maailmaan. Ashlee, joka on lähinnä tullut tutuksi Jessica Simpsonin multi-lahjattomana siskona ja nolosta "SNL"-taustanauha-kömmähdyksestään, suunnittelee tietojen mukaan teinareille suunnatun t-paitamalliston. Assleeltä ilmestyy piakkoin albumi "Bittersweet world" ja paitoja suunnitellaan myytävän rinnan albumien kanssa. Myös isosisko Jessica vääntäisi oman vaatemallistonsa vuonna 2005. Ashlee esiintyi vastikään radiohaastattelussa niin sekavana, että kuulijoiden oli ylivoimaista pistää neitosen sopertelut luontaisen typeryyden piikkiin. Ashlee ilmoitti, että kyllä vaan se sitä oli, hän ei ollut juonut pisaraakaan!

Clooneyn naisystävä onkin suttura!

George Clooneyn naisystävä, joka kulki ujon oloisena miekkosen kyljessä Oscar-juhlissa, on paljastunut melkoiseksi bile-sutturaksi..Juttujen mukaan naikkosen entiset tuttavat eivät olleet tunnistaa Valentinon iltapuvussa Oscareissa astellutta, vetäytyvän oloista Sarahia, vaan tuntevat tämän villinä juhlijana, jonka käytös taipuu usein huorahtavaan. Älyköksi ja poliittisesti kantaa ottavaksi filmiteollisuuden vaikuttajaksi tunnustettu Clooney tapasi heitukan tämän toimiessa tarjoilijana Las Vegasilaisessa casinossa. Vuoden 2007 puolivälissä tavannut kaksikko on huhujen mukaan suunnittelemassa jo Hollywoodilaiseen tapaan avioliittoa (toivottavasti George-poika muistaa avioehdon-sille saattaa löytyä yllättävää käyttöä). Ei ole ylläri, että Sarah jätti Georgen tavattuaan työnsä ja on keskittynyt viime aikoina matkusteluun ja jet-set elämään.

Parisin liian ahtaat tossut

Ei tälle voi kuin nauraa! Paris Hiltonin poistuessa Miss Turkki-kisoista Istanbulissa, tämän paljaassa jalassa näkyi törkeä paise, joka johtuu tietysti siitä, että neiti tunkee jättimäiset koipensa neljä kokoa liian pieniin kenkiin! Voi Paris-raukkaa..kauneus sattuu ja jokainen askel on tuskaa.

perjantai 28. maaliskuuta 2008

Paris Hilton yrittää tanssia

Paris Hilton oli tuomarina Miss Turkki kilpailussa ja joutui lavalle tanssimaan. Aika vaivanloinen suoritus...

Paris se taas lörpöttelee..


Kaikkien turhakkeiden äiti, Paris Hilton, on puolustellut olemassa oloaan julkisesti! Hilton vastasi median väitteisiin siitä, että sosialiitti olisi vain pinnallinen pikku idiootti. Paris visersi, ettei kiinnitä huomiotaan valheisiin, koska hän ON mielestään hyvä ihminen. On tietysti uskottava, että neiti on joutunut kertomansa mukaan tekemään töitä USKOMATTOMIEN saavutustensa (kuten itseriittoisten musavideoiden, seksinauhan ja vankilaan joutumisen) eteen. Aikamoista liirum-laarumia tosin, että neiti väittää pystyttäneensä "valtakuntansa" yksin ja täten olevansa esimerkkinä pikkutytöille! Voi luoja, kaikki pikkutytöt eivät vain Parisista poiketen ole biljonääri-suvusta--mutta sillähän ei tietenkään ole osaa eikä arpaa neiti Hiltonin menestyksen kanssa..Jalat tukevasti maan pinnalla!

torstai 27. maaliskuuta 2008

Sinäkin, Jessica?


Luonnollisen kauneuden puolestapuhujana tunnettu näyttelijätär Jessica Lange näyttää hänkin vihdoin sortuneen kauneuskirurgiaan. Lange, joka on äänekkäästi julistanut vanhenevansa arvokkaasti, on Minneapolis Star Tribune-lehden haastatteleman plastiikkakirurgin mukaan käynyt selvästi kiristyttämässä kasvojensa ihoa. Lehti soitti asian tiimoilta myös rouva Langen tiedottajalle joka tietysti kiisti kaiken. Todella surullista..

Brangelina saamassa huippurahat!


Brad Pittin ja Angelina Jolien huhutaan olevan tekemässä jopa 8-10 miljoonan dollarin arvoista sopimusta tulevan lapsensa/lastensa kuvasarjasta jonkin innokkaan lehden kanssa (tietty People)! Tämä uutinen muuttanee JLo:n säälittävine 6 miljoonine dollareineen kateudesta vihreäksi. Lisäksi kaksikko aikoo edeltäneistä ökyrikkaista vauvakuvalaisista (JLo, Xtina, Nicole Richie) poiketen lahjoittaa saadut miljoonat epäitsekkäästi hyväntekeväisyyteen.

JLo+nassikat Peoplen kannessa.


Hohhoijjakkaa..jälleen uusi vauvakansi. Tällä kertaa JLo+nassikat koristavat People-lehden kantta. Huhujen mukaan superdiivalle maksettiin kuvasarjasta hulppeat 6 miljoonaa dollaria. Mutta mistä johtuu, ettei kummallakaan pienokaisista ole yllään edes YHTÄ vaivaista Swarovski-käätyä? Aikamoista köyhäilyä, Jennifer..

Tom Cruise-parodia Superhero Movie:ssa!

Tuoreessa Superhero Moviessa parodioidaan riemukkaasti Tom Cruisen taannoin julki vuotanutta, kiusallista skientologista värväys-haastattelua!

Usherin vaimolla on ongelmia


Usherin vaimo Tameka Fosterilla on itsetunto-ongelmia. Lähteiden mukaan naikkonen häiriökäyttäytyi miehensä tuoreen musavideon kuvauksissa saaden kaikki paikalla olijat kiusaantumaan. Kuvauspaikalta kerrotaan Tamekan käyttäytyneen häiritsevästi ja erittäin mustasukkaisesti paljastaen tavaramerkkinsä "Tamekan raivon" siippa Usherin valittua musavideo-tipusten joukosta "tyrmäävän kauniin" Keri Hilsonin esittämään videolla sydämensä valittua.
Lähde kuvauspaikalta kertoi videon pitäneen olla seksikäs, mutta mustasukkaisen, raivosta kihisevän Tamekan läsnäolo ja vahtaaminen teki kuvaustilanteesta sietämättömän. Tamekan kerrotaan olevan äärimmäisen epävarma itsestään ja tekevän jekkujaan, jotta Usherin ympärillä pyörivät neitokaiset näyttäisivät mahdollisimman suttuisilta. Mustasukkainen naakka on myös riitaantunut Usherin pitkäaikaisen nais-koreografin kanssa ja asettanut tälle porttikiellon kuvauksiin.. Näin se avioliitto pidetään pystyssä, Tameka! Naikkonen on sentään onnistunut synnyttämään lapsen Usherille, joten ylellinen elämäntyyli on joka tapauksessa taattu pitkäksi aikaa! Usher olisi itsekin varmasti voinut miettiä, naidako mustasukkainen peikko, jolle pätäkkä kyllä kelpaa, mutta leveän elämäntyylin edellyttämää työtä sabotoidaan

Nicole Richieltä helyjä!


Nicole Richieltä ilmestyy korumallisto. Kuka ylipäätään haluaa näyttää Nicole Richieltä, eli lähinnä käytetyltä suodatinpussilta?! Joka tapauksessa tuore äiti sekä Mouawad laskevat sen varaan, että joku haluaa. Richie on suunnitellut jo useita killukkeita Mouawadille. Nicolen lisäksi Mouawad on kaupitellut rihkamiaan aiemmin mm. Heidi Klumin nimellä lypsäen-lisäksi mm. Christina Aguilera ja Kylie Minogue ovat käärimässä dollareita rihkaman avulla. Nicole ei aio jättää turhalla julkkis-asemallaan rahastamista pelkästään helyihin-lähteiden mukaan heitukka (ylläri ylläri) aikoo suunnitella myös raskausvaatemalliston.

Victoria Beckham nakinkuorissa!


Victoria Beckham bongattiin eilen Lontoossa pusertuneena supertiukkoihin nahkahousuihin. Vic oli lentänyt Lontooseen tukemaan miestään David Beckhamia tämän palloillessa ystävällismielisessä ottelussa Ranskaa vastaan. Spaissari liikehti tapansa mukaisesti design-putiikista toiseen 20cm koroissaan horjahdellen -Housut paljastivat tosin, että ne vähäiset kilot, joita rouva oli pakotettu kartuttamaan Spaissari-kiertuetta varten, on nyt valitettavasti karistettu. Posh joutui lähteiden mukaan lisäämään ruokailemista Spice Girls-kiertueen aikana, jaksaakseen suoriutua rankahkoista tanssirutiineista. Kiertueen päätyttyä Poshin väitetään turvautuneen nälkädieettiin päästäkseen "liikakiloista" eroon..

keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

Lauren Ambrosen sarja floppasi!


Mullan alla-sarjasta tutun näyttelijättären Lauren Ambrosen tähdittämä uusi sitcom-sarja koki nolon kohtalon. Fox peruutti sarjan vain kolmen (!) esityksen jälkeen surkeiden katsojalukujen vuoksi. Sarja veti kanavalle amerikkalaisittain surkeat 3,2 miljoonaa katsojaa ja sai nolon kunnian olla kanavan kaikkien aikojen toisiksi vähiten katsottu sarja esitysajallaan. Lauren Ambrosen kanssa kolmen jakson mittaista tynkää "The return of Jezebel James":a tähditti mm. "The Eye" ja "superman Returns"-rainoista tuttu Parker Posey.

Voi-voi Richie!

Jos ei Heather Locklearilla hyvin mene, ei mene myöskään tämän ex-siipalla, Bon Jovi-kitaristi Richie Samboralla! Richie pidätettiin eilen autoilemisesta päihteiden alaisena. Nyt on myös paljastumassa, että Sambora kuljetti autossa 10-vuotiasta Ava-tytärtään-Samboralla oli juttujen mukaan kyydissään kolme naispuolista matkustajaa, joista kaksi oli alaikäisiä. Sambora jäi nalkkiin Kaliforniassa ja oikeudenkäynti seurannee toukokuussa. "Mugshot" kertoo kaiken kitaristin tunnelmista..

Schifferin ja Joseph Gordon-Levittin GQ-kuvat!


Hollywoodin A-listaan hamuava "Kolmas kivi auringosta"-sarjan pikkupoika, Joseph Gordon-Levitt (27) poseeraa huhtikuun GQ-lehdessä henkihieveriin photoshopatun Claudia Schifferin (37) kanssa. Taskukokoiselta näyttävä Joseph on kasvanut siis aikuiseksi ja muistuttaa allekirjoittaneen mielestä jonkin verran mm. "American History X"-leffasta tuttua Edward Furlongia.

Paris Hilton ON älykäs..


Paris Hilton on sittenkin TOOOSI älykäs! Perijätär vieraili hiljattain Etelä-Afrikan Johannesburgissa järjestetyssä My Coke Fest-konsertissa ja tähtöseltä kysyttäessä tämän mielipidettä maasta, tämä vastasi: "Rakastan Afrikkaa kaiken kaikkiaan- Etelä-Afrikka ja Länsi-Afrikka, ne ovat molemmat hienoja maita". Jäämme edelleen sanattomiksi neiti Hiltonin massiivisen aivovoiman edessä.

Renee Zellwegerin naama suli.


Renee Zellweger hämmästytti hiljattain kaikkia kiinnostuneita kasvoillaan ilmestyessään Kentuckyssa "Leatherheads"-elokuvan ensi-iltaan. Reneen ja Nicole Kidmanin kasvoja tuntuu riivaavan sama tauti: Kumpaisenkin tähtösen huulet senkun paisuvat silmien tihruuntuessa entisestään.

Tyra Banks ja Jay Manuel riidoissa


OK!-lehti väittää, että ANTM:n voimakaksikko Tyra Banks ja Jay Manuel eivät tule toimeen keskenään! Banksin innostus sarjan tekemiseen on myös kuuleman mukaan laantunut ja neiti haluaa vastedes keskittyä oman talk show:nsa juontamiseen. Lähteiden mukaan Banks etsiikin parhaillaan toista huippumallia ottamaan paikkansa ANTM:ssa. Lähde jatkaa myös Jayn ja Tyran välien olevan niin tulehtuneet, ettei kaksikko enää puhu toisilleen. Tyran sanotaan olevan kiukkuinen siitä, ettei Jay arvosta mitä Tyra on tehnyt hänen eteensä (tehnyt julkkiksen, lisännyt töitä esim. Jay juontaa Kanadan Huippumalli haussa-ohjelmaa...). Luonnollisesti neiti Banks ei halunnut kommentoida kuisallista tilannetta...

tiistai 25. maaliskuuta 2008

Britney Spears tv-sarjassa

Tästä voit katsoa Britneyn koko esiintymisen How I Met Your Mother-sarjassa.










sunnuntai 23. maaliskuuta 2008

Britney Spears - Break the Ice

Winona Ryder varastelee taas

36-vuotias näyttelijätär Winona Ryder jäi (taas) kiinni varastamisesta Hollywoodissa sijaitsevassa kaupassa. Winonan lähtiessä hälyttimet alkoivat soimaan, ja vartija tutki näyttelijättären kassit löytäen sieltä maksamattomia meikkejä. Neiti Ryder väitti olevansa täysin tietämätön meikeistä, ja hipsi tiehensä. Kauppa ei aio nostaa syytteitä näyttelijätärtä vastaan. Tämä ei ole hyvää mainosta Winona Ryderille, joka on vasta alkanut saada mainettaan takaisin viime kertaisen ryöstelyn jälkeen. Vuonna 2002 hän varasti monella tuhannella dollarilla tavaraa Saks-tavaratalosta. Samalla hänen kassistaan löydettiin pieni henk.koht. apteekki (ilman reseptejä tietenkin). Ko. tavaratalo ei ollut kovin iloinen varastelevasta tähtösestä, vaikka sai tuotteet takaisin, tapaus meni oikeuden eteen ja Winona tuomittiin sakkoihin, 3 vuoden ehdonalaiseen ja 480 tunnin yhdyskunta palveluun.
Kohun jälkeen vuosina 2003-2005 Winona teki ainoastaan kaksi elokuvaa, joista toinen oli kertojan ääni (häntä ei siis näkynyt elokuvassa ollenkaan) ja toinen elokuvassa, jossa hänen roolinsa oli niin pieni, ettei sitä edes mainita loppu teksteissä! Tällä hetkellä Winonalla on kuusi elokuvaa työn alla, ja toivottavasti työt eivät lopu niidenkään jälkeen.