lauantai 16. helmikuuta 2008

Avril Lavigne Maximissa!

Miten kauan Avril Lavigne pystyy ylläpitämään kova tyttö-imagoaan samalla, kuin valkaisee tukkansa (yksi pinkki haituva ja yläaste-kajaalit on TOSI punk!), laulaa mukarankkaa MTV-musaa ja esiintyy photoshopattuna Maximissa? Saamme nähdä. Joka tapauksessa tässä Avrilin Maxim-kuvausten satoa:






Jennifer Aniston on erakko?

Jennifer Aniston muuttuu päivä päivältä hellyyttävämmäksi-Lähteiden mukaan 39-vuotias Aniston on erakoitunut..Lähde väittää, ettei J juurikaan sosialisoi työtoveriensa kanssa ja viettää vapaa-aikansa mieluiten omissa oloissaan. Aniston viettää mieluiten aikaa drinkin ja kirjan äärellä ja hänen ainoat (joopa joo!) ystävänsä ovat Courtney Cox ja tämän mies David Arquette. Mikä siinä on, että Hollywood-ihmisellä on pakko olla jotain tosi pahasti päässä vialla, ellei käyttäydy kuin sieluton Eva LongWhoria-siiseli, ravaten 20cm piikkareissan joka ainoaan kissanristiäiseen tunkemaan lättyänsä lehtiin aina silloin siis, kun ei ole liian kiireinen glitter-hamosia shopatessaan?

CoCo puhui Playboylle

Räppäri Ice-T:n kummallinen kuminainen CoCo kertoi Playboylle parisuhteestaan. CoCo, joka väittää tosissaan olevansa 28, kertoi T:n olevan hulluna korkokenkiin ja pitävänsä paria sängyn vierellä ihan vain siltä varalta, että T:llä alkaisi keulia. Lisäksi CoCo paljasti parin tykkäävän peileistä, joka tosin tuli esille jo taannoin MTV:n Cribs-ohjelmassa. CoColla on hämmentävän muhkea perä valkoiseksi naiseksi, mutta tyllerö väitti edelleen Playboylle sen olevan ihan "au naturel" ja kertoili antavansa epäilevien tuomaiden aina kouria pyrstöään epäilysten hälventämiseksi..kätevää! CoCon perä on yhtä aito kuin rintavarustus--tutkikaamme hämmentäviä ennen-ja jälkeen-kuvia:Hassun kaksikon voimasuhteista CoCo valotti sen verran, että kutsuu itse T:tä "Baby Poo":ksi ja T:n kutsuvan tätä "Bitch, get over here!":ksi..

50 Centiä niistetään

50 Centiä niistetään oikein olan takaa, mutta kuka käski ryhtyä rikkaaksi? 50`n entinen naikkonen ja poika Marquisin äiti Shaniqua Tomkins yritti väittää vastikään oikeudelle tavitsevansa vaivaiset 50 000 dollaria KUUSSA (siis kuukaudessa!) elättääkseen parin poikaa! Onneksi järki voitti (ei varmaan "Fiddy" sen fiksummin rahojaan käyttele, mutta sentään on ne itse takonut) ja naikkoselle myönnettiin ensin noin puolet summasta, jonka jälkeen kullankaivajan osuus vähennettiin vielä 6,700 dollariin kuussa! Oikein!

perjantai 15. helmikuuta 2008

Huippunäyttelijöitä Vanity Fairissa!

Liuta Hollywoodin A-listan näyttelijöitä esiintyy Vanity Fair-lehden Hitchcock-tribuutissa uudelleen luoden legendaarisia Hitchcock-kohtauksia: (järjestyksessä:Keira Knightley ja Jennifer Jason Leigh/Naomi Watts/Scarlett Johansson/Charlize Theron/Renee Zellweger/Jodie Foster).









Umasta ja Ethanista

Uma Thurman kertoo ottaneensa aikoinaan yhteen ex-miehensä Ethan Hawken kanssa parin lasten hoidosta. Uma kertoo halunneensa äitiyden ja lastenhoidon lisäksi myös näytellä ja säilyttää uransa. Hawke piti tätä Thurmanin mukaan mahdottomana yhdistelmänä ja Thurman lopulta haluessaan olla hyvä äiti jätti monia rooleja hakematta vain sen takia, etteivät ne sijainneet New Yorkissa. Umalla ja Ethanilla on kaksi lasta ja Ethanin nykyisen naisystävän, parin entisen lastenhoitajan uskotaan odottavan miekkoselle nyt lasta. Uma puolestaan on kihalutunut pankkiiri Arpad Bussonin kanssa. Unelmaparina pidetyn Thurmanin ja Hawken ero oli aikoinaan melko karvas-Hawke kertoili eron jälkimainingeissa haastatteluissa, kuinka vaikeaa oli elää huippunäyttelijän miehenä. Vaikeaa selvästikin, sillä Hawken raportoitiin laajalti pettäneen vaimoaan 22-vuotiaan kanadalaisen malliheitukan Jen Perzowin kanssa kuvatessaan trilleriä "Taking Lives" Montrealissa. Romanssi kuivui kuitenkin kasaan ja Hawke siirtyi lastenhoitajaan..Muutenkin Ethan on viime vuosina jotenkin riutunut ja ikääntynyt niin valtavaa vauhtia, että on vaikeaa enää tunnistaa miekkosta samaksi mieheksi, joka näytteli -95 amerikkalais-söpöläistä kulttileffassa "Before sunrise".

Amy Winehouse taipui

Amy Winehouse, joka on selvästi tähdännyt puhtoisempaan imagoon kohutun huumevideon jälkeen, suostui menemään melko pitkälle puhtoisissa pyrkimyksissään esiintyessään satelliitin kautta Grammy-juhlissa! Ok, amerikkalaiset järkyttyy kaikesta, mutta pitikö Amyn tosiaan "vaatettaa" omalla eyelinerillään käsivarressaan oleva tatuointi?! Amy teki mieliksi Grammy-shown tuottajille, jotka olivat huolissaan Winon käteen tatuoidun naishahmon paljaista rinnoista ja suostui peittelemään kuvion rinnat--eli toisin sanoen pari viivan vetoa--toivottavasti konservatiiviset Grammy-katsojat saivat siis rauhan, kun kerrassaan rivot ja irvokkaat rinnat oli peitetty!

torstai 14. helmikuuta 2008

Al Pacino Bondiin

Veteraaninäyttelijä Al Pacinon juorutaan näyttelevän uuden James Bond-leffan pääpahista! Ilmeisesti Alin (67) palkkaaminen rooliin on enää vaarista itsestään kiinni-Bondin tuotantotiimi on vastikään lähestynyt tähteä roolia tarjoten. Pacino näyttelisi rainassa terroristijoukon pääjehua (yllättävää)-tihkuneiden tietojen mukaan Bond jahtaa tällä kertaa rakkaansa Vesper Lyndin kuoleman takana olevia jehuja. Uskomme kuitenkin vakaasti charmikkaan Pacinon, jonka urasta ei tähtihetkiä puutu, ottavan roolin vastaan riemusta kiljahdellen--rooli Bondissa ei kuitenkaan aivan vastaa Pacinon jokin vuosi sitten vastaan ottamaa roolia legendaarisessa "Bennifer"-räkäpommissa "Gigli":ssä.

Mansonilta absintti

Marilyn Manson on myös liittynyt rahan teon monet kikat hoksanneiden valaistuneiden klaaniin-MM:ltä ilmestyi kyseisen tähden nimellä/imagolla reippaasti ratsastava absintti "Mansinthe". Mansintti maistuu arvioiden mukaan kuralta..mutta uskooko joku, että esim. Celine Dionin nimissä kaupiteltavat hajuvedet haisevat hirveästi kainalhikeä houkuttelevammilta..

Maailma pyörii J.Lo:n ympärillä

Suloisen hymynsä ja "still jenny from the block"-lässytyksen taakse ehkä maailman suurimman egon "kätkevä" Jennifer Lopez on taas osoittanut meille, että maailma pyörii juuri hänen napansa ympärillä! Oletettavasti kaksosia odottava super-diiva on saanut tulevan synnytyslaitoksensa, North Shore Medical Centerin, henkilökunnan kaiken muun työnsä ohella harjoittelemaan hiki hatussa "pinkkejä harjoituksia", eli varotoimenpidettä mahdollisen lapsen-nappauksen pelossa. Sairaala tietty kiistää tosasiat lörpöttelemällä höpön-löpöä sattumista..

Christina Aguilera sai lapsensa kanteen!

X-tina on vihdoinkin saanut vauvansa kaupiteltua lehden kanteen! Onnea! Jokin aika sitten blogissamme raportoitiin, kuinka visusti X-tina on suojellut Max-poikaansa kameroilta ennen jonkin lehden kanssa sovittavaa mehevää ja ennen kaikkea rahakasta diiliä kansipaikasta ja pojan ensikuvista.

keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Berliinin elokuvajuhlat

Tällä kertaa niin tuoreet kuin "vähän" elähtäneemmätkin leffa-naamat ovat marssineet muodostelmassa Berliiniin juhlimaan ammatillista osaamistaan. Tässä niin hyviä kuin hieman vastenmielisiäkin anteja Berliinin elokuvajuhlista:

Aretha Franklin diivailee!

Soul-sisko Aretha Franklin on suuttunut Beyoncelle! Tähti ärähti Grammy-juhlien jälkimainingeissa siitä, että ennen esiintymistään duettona Tina Turnerin kanssa, Beyonce mainitsi Turnerin olevan "the queen"-kuningatar! Kehenkään muuhun ei siis Arethan kirjoissa saa kyseistä arvonimeä käyttää ja kaikessa naurettavuudessaan Franklin on jopa laatinut LAUSUNNON Beyoncen kyseisestä "introon" kuuluneesta ylisanasta--lausunnossa Franklin jopa kyseli, kenen varpaille hän on mahdollisesti astunut ansaitakseen tämän!! Sunnuntaisessa Grammy-juhlassa Beyonce lausui mm. Turnerilla olevan "glamouria, sielua, intohimoa, voimaa ja lahjakkuutta", jonka jälkeen B kehoitti yleisöä taputtamaan "kuningattarelle". Voi Aretha-mikä isku suoraan kasvoille! Aretha voisi olla hiljaa, nöyrtyä vähän ja opetella suhteellisuuden tajua..

Heather haluaa karkuun!

Heather Mills,40, aikoo ikuisesti jättää Britannian taakseen kitkerän erotaistelun jälkeen. Mills tuntee olonsa briteissä niin vihatuksi, että aikoo isänsä mukaan viisipäiväisen kuulemisen jälkeen Lontoossa jättää maan taakseen 4-vuotiaan Beatrice-tyttärensä (Paul McCartneyn tyttären) kanssa. Heather on sohaissut varsinaiseen ampiaispesään riidellessään rakastetun beatle-legendan omaisuudesta briteissä ja tämän vuoksi saaden niin median kuin sitä myötä kansankin syvien rivien raivon niskoillensa. Isä Mark kertoi tyttärensä olevan hyvin alamaissa ollessaan briteissä ja haluavan paeta vihaa ja kohua. Heather "kaikessa kohtuudessaan" vaatii Maccalta vaivaista 60 MILJOONAA puntaa, Maccan asianajajan tarjotessa tälle 10 miljoonaa. Ilmiselvästi Heather ei siis ole valmis mihinkään "pikkurahoihin"..Väitetään kuitenkin, että suurimmat kiistat erossa aiheuttaa nyt Maccan vaatima vaitiololupaus, joka estäisi Heatheria keskuselemasta julkisesti parin avioliitosta. Heather ei ole valmis allekirjoittamaan tätä, joten naikkoselta ollee odotettavissa verinen paljastuskirja ynnä haastatteluita, joiden avulla tämä mahdollisesti pyrkisi siloittelemaan kärsinyttä julkisuuskuvaansa.

Paris Hilton menettää kissansa?

Paris Hilton taistelee lemmikki-kissastaan Pradasta eläinten pelastusjärjestö "Kris Kelly Foundationin" kanssa! Järjestö otti kissan hoiviinsa kaksi viikkoa sitten Parisin vietyä tämän eläinlääkärille--klinikka otti yhteyttä järjestöön ja järjestö sanoo nyt Parisin hylänneen kissansa kylmästi ja nakelleen olkiaan järjestön lukuisille lähestymisyrityksille kissan vuoksi. Perijätär adoptoi kissan samaiselta järjestöltä toukokuussa, ja on järjestön mukaan laiminlyönyt tämän hoidon--Paris, joka omistaa useita lemmikkejä, jättää niiden hoidon henkilökuntansa harteille ja on myöntänyt hoitavansa vain lemmikki-chihuahuansa itse. Hilton-hirviö äänestettiin vuoden huonoimmaksi koiranomistajaksi, eikä syyttä-Hilton kohtelee eläimiään kuin koristeita!

tiistai 12. helmikuuta 2008

Grammy-ja Bafta pukuloistoa

2008 Grammy-palkinnot jaettiin Los Angelesissa sunnuntaina. Musamaailman tähtöset keikistelivät kilpaa koltuissaan niin punaisella matolla kuin estradillakin (kroppansa AIVAN liian vakavasti ottava Beyonce keikisteli matolla jälleen kerran samassa tutussa asennossa--kyllä me B tajutaan jo, että sulla on tiimalasivartalo!-- ja esiintyi lavalla Tina Turnerin kanssa) Tässä näytteitä sunnuntaisesta pukuloistosta:Samana iltana Lontoossa juhlivat näyttelijät Bafta-gaalan merkeissä--Anoreksia-huhujen kanssa painiva Keira Knightley on suorastaan pelottavan hoikka-ja oikeasti väitti koe-esiintymisissä olevansa yleensä suurin kokelas!?

Ryan Philippe avautui

Näyttelijä/namupala Ryan Philippe on avautunut haastattelussa yksityiselämästään. Philippe, 33, oli naimisissa Reese Witherspoonin kanssa 99-07, mutta liitto päättyi kitkerästi Witherspoonin erohakemukseen Philippen petettyä vaimoaan lähteiden mukaan vuosia! Philippe sanoi haastattelussa eronsa olleen synkin ja surullisin aika elämässään ja olleensa kuukausia kykenemätön nousemaan sängystä.. Philippe väittää suhteestaan vastanäyttelijätär Abbie Cornishiin, joka oli toinen nainen jo Witherspoonin aikana, että kaksikko on vain hyviä ystäviä. Philippe myös itkeskeli salarakas-Abbien joutumisesta aikoinaan melkoiseen pyöritykseen kaksikon pelien tultua esille..voi Abbie-raukkaa!!Philippe uskoo lehdistön olevan kiinnostunut hänestä edelleen lähinnä ex-vaimonsa takia. Reese on onneksi päässyt eron yli paremmin kuin hienosti ja deittailee Jake Gyllenhaalia.

Vanessa Paradis ja lapset

Johnny Deppin ranskalainen vaimo Vanessa Paradis vei parin lapset Lily Rosen ja Jackin Disneylandiin sunnuntaina Californiassa. Paradisin tyyli on huolettomuudessaan mukava, mutta tuhkanharmaa raukka näyttää edelleen lastensa rinnalla kuin nälänhädästä ja vakavasta ravinnonpuutteesta kärsivältä..

Natalie ja Scarlett W-lehden kannessa

Scarlett Johansson (23) ja Natalie Portman (26 ) esiintyvät maaliskuisen W-lehden kannessa "fiksuna, seksikkäänä ja vakavana". Tähtöset näyttelevät yhdessä tulevassa "The Other Boleyn Girl"-elokuvassa.

maanantai 11. helmikuuta 2008

Frances Bean Cobain

Kurt Cobainin ja Courtney Loven tytär Frances Bean,15, komistaa tuoreen Harper`s Bazaar-muotilehden sivuja. Muotiliitteen aiheena ovat musikaalit Grasesta Evitaan-äiti-Courtney kertoi tyttären kasvaneen musikaalien keskellä ja olevan "äitinsä tapaan homo-mies vankina naisen vartalossa". Frances Bean kertoo sen, että ihmiset kiinnostuvat hänestä kuuluisien vanhempien vuoksi olevan hieman pelottavaa. Tyttö ymmärtää, ettei hän itse ole tehnyt mitään ansaitakseen kiinnostavaa statustaan, ja tahtoi kaikkien ymmärtävän, ettei ole vanhempansa. Kivasti kuitenkin kuuluisien vanhempien, etenkin Cobainin, siivellä pyyhkii, sillä tyttönen haaveilee toimittajan taikka Dita von Teese-tyylisen esiintyjän urasta ja on varmistamassa itselleen harjoittelupaikkaa "Rolling Stone"-lehteen!