lauantai 8. maaliskuuta 2008

JLo JLo JLo

People-lehdellä on ilmeisesti liikaa rahaa käytettävissään! Lehti on maksamassa JLo:lle 6 miljoonaa dollaria tädin kaksosten nassukuvista. Xtina Aguileran jälkikasvun silotellut miljoonakuvat eivät menneet lukiojoille kaupaksi, Nicole Richien lapsosen kuva myi hieman paremmin. Mutta edelleen-ketä kiinnostaa jonkun kapalovauva? JLo on kehdannut vielä esittää lehdelle vaatimuksia miljoonakuvien eteen-JLo vaati, ettei nimeä JLo saa käyttää, vaan diivasta on käytettävä tämän alkuperäistä nimeä. Tämä kuuluu Hollywoodilaisten naurettavuuksiin, ensin keksitään naurettava taiteilijanimi, kuten Puff Diddy, P.Diddy tms. ja sitten kasvetaan henkisesti ihan vietävän paljon, jonka jälkeen kyseistä nimeä ei sitten enää saakaan käyttää. Henkistyminen on muotisana Hollywoodissa.

Lisa Marie tulistui uutisoinnista!

Lisa Marie Presley on kirjoittanut MySpace-sivustolleen myöntäneensä raskautensa ilman omaa tahtoaan. Lisa Marie on kuitenkin vihastunut pahasti siitä, että viimeisten viikkojen ajan paparazzit ovat ajaneet tätä armotta takaa ja lehdet ovat uutisoineet tämän "turvonneesta" ulkomuodosta väittäen tätä ilkeämielisissä jutuissaan läskiksi! Ilkeät juorutoimittajat saivatkin pitkän nenän tajuttuaan Lisa Marien olevan raskaana. Presley kirjoitti paparazzien vainonneen tätä viime aikoina kuin kiiluvahampainen "kojoottilauma" ja tähtönen olikin selvästi pahoittanut mielensä ilkeistä kirjoituksista ja epäimartelevista, Presleyn mukaan "manipuloiduista", kuvista.

perjantai 7. maaliskuuta 2008

Lisa Marie Presley raskaana!

Lisa Marie Presley on raskaana. Jo 40v laulaja ynnä perijätär odottaa kolmatta lastaan-laskettu aika on elokuussa. Lapsi on ensimmäinen musatuottaja Michael Lockwoodin kanssa, jonka kanssa Lisa Marie on ollut naimisissa 2 vuotta. Lisa Marien lapset Danielle ja Benjamin ovat 18-ja 15 vuotiaat. Presleyn naiset (mummu Priscilla 63v) eivät juurikaan vanhene (jostain kumman syystä!), kuten Voguen taannoinen kansi osoittaa. Lisa Marien suhteista kuuluisin ollee 1,5v kestänyt avioliitto Michael Jacksonin kanssa.

M-K Olsenin uusi suuri rakkaus

Kummallisella pikku muotilutikalla, Mary-Kate Olsenilla, on lähteiden mukaan uusi poikaystävä. M-K:n huhutaan deittailevan italialaista limanuljaskan näköistä playboyta ja miljoonaperijää, Lapo Elkannia. Kaksikko on tuntenut toisensa jo jonkin aikaa suihkukerman kissanristiäisten kautta, mutta suhde on ilmeisesti syventynyt. M-K on lähteiden mukaan edelleen niin turhamainen, että rakastaa Lapon limaista liehittelyä ja kaksikko istuikin hempeissä tunnelmissa Giambattista Vallin muotinäytöksessä hiljattain. M-K ajattelee ilmeisesti joko olevansa käsittämättömän suuri muoti-ikoni tai tosi katu-uskottava rokkari, sillä tämän näköisten aurinkolasien käyttö sisätiloissa ilmeisesti edellyttäisi jompaa kumpaa. Lapon menneestä elämästä sen verran, että perijä on maannut 3 kuukautta koomassa vuonna 2005 heroiinin ja kokaiinin yliannostuksen vuoksi.

Tomppa ja Katie tuplatreffeillä.

Tom Cruise ja vaimo, lobotomia-potilas Katie, tykkäävät tuplatreffailla. Mahtaako kyseessä olla puhdas ystävyyssuhteiden ylläpito vai kiivas skientologi-värväily, mutta pari on ottanut tavakseen tuplatreffailla nimenomaan huomattavasti Katie`a iäkkäämpiä, Tompan ikäluokkaan kuuluvia pareja mm. Will Smithia ja Jada Pinkettiä. Miksei Katie ikinä esiinny ikäistensä kanssa vaikka Pizza Hutissa tms? Joka kerta kun rouva lobotomia näyttää naamansa, on vieressä neitosen käsivartta puristamassa siippa Cruise ja määränpäänä jokin hienostolaisten suosima varpusensiipi-ravintola. Joka tapauksessa tällä kertaa pari treffasi Oscar-voittaja Forest Whitakerin ja vaimo Keishan.

Jälleen yksi "hyvä esimerkki"!

Destiny`s Child-Kelly Rowland on myöntänyt hankkineensa silikonit. Tähtösen paisuneet rinnat ovat herättäneet sen verran huomiota, että laululintunen joutui avautumaan operaatiosta. Joka tapauksessa Kelly painotti, ettei tehnyt leikkausta kilpaillakseen "Look at me"-Beyonce:n kanssa, vaan väitti haaveilleensa leikkauksesta 17-vuotiaasta saakka. Joka tapauksessa leikkaus on suht hyvällä maulla toteutettu, sillä Kelly itsekin JOPA tajusi insertoida vain B-kuppiin oikeuttavat silikonipussit, sillä tähtösen runko on melko ohukainen. Voimme olettaa Beyoncen maksaneen Kellyn pussit, sillä Rowland mainosti tehneensä leikkauksen, jotta NÄYTTÄISI PAREMMALTA Beyoncen mallisto "House of Dereon":n topeissa! "Has been" vaikuttaisi fiksummalta jos pitäisi naamansa kiinni.

Piven tykkää malleista

Mm. Entouragesta tutulla näyttelijä Jeremy Pivenilla on ongelmia sitoutua naisystäväänsä. Piven, joka on kertonut olevansa rakastunut malli Lillian Grantiin, viihtyy aktiivisesti New Yorkin yöelämässä ja kalastelee lähteiden mukaan naikkosia innokkaasti kun Grantin silmä välttää. Lähteiden mukaan hiljattain Microsoftin pippaloissa Piven keräili melkoisen läjän malli-heitukoiden puhelinnumeroita ja tämän jälkeen intoutui lähettelemään näille "Missäs tavataan?"-tyylisiä identtisiä tekstiviestejä. Piven kertoili myöhemmin menneensä vähän kuin sekaisin tajuttuaan että pippalot ovat täynnä viehättäviä malleja..

keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Lohanit tosi-tv:ssä!

Lindsay Lohanin äiskän, Dina Lohanin, ja perheen elämään perustuva tosi-tv-sarja alkaa kesällä E!:llä. Nille, jotka ovat SubTV:ltä seuranneet E!:tä, ei ole varmasti jäänyt epäselväksi ohjelman lipi-lipi-politiikka, jossa joka ainoata haastateltavaa kohdellaan silkkihansikkain kieli asianmukaisesti ruskeana. Lohan-show, "Living Lohan", seuraa Dinan pyrkimystä tehdä Lindsayn 14-vuotiaasta Ali-siskosta junan alle jäänyttä Hollywood-raatoa. E! ylistää Dinaa julkilausumassaan maasta taivaisiin kertoen tämän olevan sitä ja tätä, ihme kyllä jopa E! jätti mainitsematta "hyvä äiti". Se olisikin ollut hieman naurettavaa..Dina ja mamma-Spears voisivat yhdessä kirjoittaa lastenkasvatuksellisen VITSIKIRJAN.

Viihdemaailman rääkätyt naiset!

Daily Mail raportoi liiallisen kunoilun pilaavan julkkisnaisten terveen ulkonäön. Ammatinvalinnan seurauksena liiallisuuksiin menevän pumppaamisen sivuvaikutuksina ovat mm. ihon alta tursuavat verisuonet ja kehonrakentajan fysiikka. Mm. pian 50v täyttävän Madonnan päivittäiseen rutiiniin kuuluu lehden mukaan 3h joogaa, jota seuraa pilatesta sekä pyöräilyä, uintia, karatea sekä painonnostoa. Renee Zellweger taasen traumatisoitui niin valtavasti lihotuskuuristaan Bridget Jones-leffoja varten, että kutistutti vartalonsa rääkki-dieetillä anoreettisiin mittoihin. Sarah Jessica Parker puolestaan on väittänyt mieluummin menevänsä illalliselle, kuin kuntoilevansa, mutta on selvää, ettei jäkimmäinenkään ole tähtöselle vierasta. Lehden haastattelema kuntoilualan ammattilainen kertoo olevan selvää, että Parkerilla on erittäin alhainen rasvaprosentti ja jopa tämän rintalihakset alkavat tulla esille kovan kuntoilun seurauksena. Hollywoodin naisnäyttelijöiden keskuudessa vallitseva "rääkkääntynyt" kauneusihanne on lehden mukaan levinnyt myös britteihin, jossa esim. Tara Palmer-Tompkinsonin fysiikka muistuttaa Hollywoodin A-listalaisten vastaavaa. Ammattilaiselle Palmer-Tompkinsonin selitykset luonnollisen suurista suonista eivät mene läpi, vaan kyseessä on tyypillinen ylitreenaus-tapaus. Yksi yhdistävä piirre suonikkailla tähtösillä onkin-se, että jokainen heistä vähättelee reippaasti rääkkikuntoilunsa mittasuhteita.

Tähdet lahjoittivat vaatteitaan.

Lukuisat julkut ovat lahjoitelleet pukimiaan hyväntekeväisyys-huutokauppaan rintasyöpä-järjestön hyväksi. Lahjoittaneiden joukossa ovat mm. Amy Winehouse, Kylie Minogue, Paris Hilton (toivottavasti ei alkkareita), Renee Zellweger, Geri Halliwell, Katherine Heigl ja Mariah Carey. Tähtöset ovat olleet erityisen avokätisiä, sillä useilla pukimilla on ilmeisesti aivan erityistä sentimentaalista arvoa omistajilleen, mm. Winon mekko on sama, jossa neitonen esiintyi tämän vuotisissa Grammy-juhlissa videolinkin kautta. Mites olisi vaihteeksi vähän hynää, tähtöset?

Lindsaylla ei hyvin mee..

Jill Stuart-muotimallisto aikoo vaihtaa mallistonsa uudeksi kasvoksi Lindsay Lohanin sijasta Oscar-voittaja Hilary Swankin! Mallisto ilmoitti viime syksynä palkkaavansa Lohanin uudeksi mainoskasvokseen, mutta aikoo nyt vaihtaa tämän Swankiin Lohanin huonon julkisuuskuvan vuoksi. Mallistoa ei voi syyttää päätöksestä, sillä vuoden aikana Lohan on tullut pidätetyksi, joutunut sairaalaan ja kirjautunut vieroitushoitoon. Päätös Swankista syntyi, koska mallisto haluaa profiloitua "arvokkaiden" ihmisten pukimiksi, eikä Lohan ilmeisesti lankea kyseiseen kategoriaan..Lohanilla sentään pyyhkii hieman paremmin kuin Britneyllä, koska Lohan puolestaan nappasi Spearsille luvatun pestin Scandinavian Style Mansion-gaalan juontajana ensi viikolla Los Angelesissa. Hollywood on juuri näin hierarkkinen paikka.

tiistai 4. maaliskuuta 2008

K-Fed uusissa mitoissa!

Britney Spearsin ex Kevin Federline, K-Fed, on saanut tuoreiden kuvien myötä epämiellyttävän lisänimen Well-Fed. Kevin on pyöristynyt melkoisesti viime aikoina ja menettänyt tanssijan vartalonsa. Hollywoodissakin siis elää ihmisiä, jotka SYÖVÄT stressiin (tai koska pätäkkää on vain liikaa) sen sijaan, että laihtuvat aina stressaavissa olosuhteissa, joka onkin tähtien keskuudessa rasittavan suosittu selitys anoreettisiin mittoihin.

Drew Barrymore anteliaana!

Drew Barrymore lahjoittaa miljoona dollaria Afrikan köyhille lapsille. Drew, joka on työskennellyt World Food Programmessa (WFP) vuodesta 2005, on järkyttynyt syvästi näkemästään visiiteillään Keniassa. Drew kertoi nähneensä omin silmin, minkä vaikutuksen jo yksi annos puuroa tekee lapseen. J.Lo voisi esimerkiksi ottaa mallia Drewsta, kuten voisivat monet muutkin tähdet, joille nämä ovat vain mitättömiä taskurahoja, joita he surutta tuhlaavat omien penskojensa ylettömään hemmotteluun.

J.Lo on friikki mutsi!

J.Lo on päättänyt kasvattaa kaksosistaan kaksi universumin hemmotelluinta lasta! Lähteiden mukaan diiva on palkannut kapalovauvoilleen jo VÄRITERAPEUTIN ja HIEROJAN. Kaiken täytyy olla mauttomuuden rajan kirkkaasti ylittävää pröystäilyä J.Lo:n (vain Jenny "from the block"-yeah right!) elämässä: Lähteiden mukaan J.Lo ja siippa Marc Anthony ovat pitäneet huolta, että joka esine kaksosten elämässä on valmistettu huippu designer-muotitaloissa mm. Egyptiläisestä puuvillasta ja timanteista tinkimättä! Lopez kuunteli raskautensa ajan miltei yksinomaan klassista musiikkia siinä toivossa, että jälkeläiset imisivät ihon läpi musasta uhkuvaa älykkyyttä..Samasta syystä lastenhuone maalataan älyä nostattavin värein(!)-lastenhuoneen tulee olla tahraton, joten J.Lo on kieltänyt kukkien ja muiden lahjusten sinne viennin. Mitä näille ihmisille oikeasti tapahtuu??Friikkiä!

maanantai 3. maaliskuuta 2008

Paris Hilton haluaa henkistyä!

Paris Hilton sai henkistä johdatusta jonkin sortin Hollywood-gurulta lauantaina Länsi-Hollywoodilaisessa kahvilassa! Tämä on kaiken huippu-voisin tietysti uskoa, että Paris, sieluttomalta kun vaikuttaa, tekisi tämän vain paparazzien takia, mutta onhan myös mahdollista, että Paris oikeasti uskoo omistavansa sielun!? Paris reissasi mystikko-miehen kanssa myös jonkinlaiseen henkistymiseen panostavaan kirjakauppaan, jonka jälkeen Hollywood-kaksikko keskittyi henkistymään yhdessä mukaan tarttuneen opuksen parissa..Ilta päättyi sielukkaaseen "siunaukseen". Hoh hoh..

Shoppailu maistuu taas Reeselle ja Jakelle!

Reese Witherspoon ja poikakaveri Jake Gyllenhaal kuvattiin shoppailemassa A.P.C:n putiikissa New Yorkissa eilen. Onneksi shoppailu taas maistuu Jakelle, joten elämä jatkuu..Miekkosen raportoitiin päässeen hyvin vaikeasti yli Brokeback Mountainissa kanssaan näytelleen ystävänsä Heath Ledgerin kuolemasta.

Tobey Maguiren nahka-panna!

Itse Spiderman Tobey Maguire on asettanut luksus-lukaaliinsa nahkakiellon! Tobey, joka on tunnettu eläinoikeuksien ja kasvissyönnin puolestapuhuja, vaatii lähteiden mukaan, ettei taloon tuoda sisälle mitään nahkaista. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että vieraat joutuvat mm. riisumaan nahkavyönsä ja -kenkänsä ennen astumista sisälle. Tobeyn mukaan nahan haju kuvottaa häntä. Tobey on ollut kasvissyöjä 14 vuotta ja kertoo, ettei tuomitse lihaa syöviä ihmisiä, vaikka se ottaakin häntä päähän.

sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Katen ja Kellyn kostea yö!

Kuten kuvasta näkyy, Kate Moss viihtyy 10v nuoremmassa seurassa. Kate on ymmärrettävästi tottunut mallikuvioissa viettämään aikaa luultavasti enimmäkseen 13-16 vuotiaiden seurassa, joten Katen ja Kelly Osbournen läheiset välit eivät ole mitenkään yllättävä asia..Paparazzit kuvasivat kännisen kaksikon Lontoon yölämässä-kaksikko viihtyi klubbaillessa aamuun saakka.5-vuotiaan Lila Gracen äiti Kate ei meinannut pystyssä pysyä ja siispä uusi poikakaveri Jamie Hince joutui kannattelemaan 10-kiloista huippumallia. Myös Kellyllä oli ongelmia pysyä pystyssä ja naama kertoo kyllä, missä tunnelmissa sitä heräillään..

Nicly Hiltonin uudet muodot!

Hiljaisempi Hilton eli Nicky kuvattiin torstaina shoppailemassa ja täytyy sanoa, että näky on melko pelottava..Ennestäänkin hoikka Nicky on laihtunut järkyttäviin mittoihin ja alkaa muistuttamaan Allegra Versacen taannoisia muotoja. Allegra tosin elää kaiken järjen mukaan TOSI epäterveissä olosuhteissa, katsokaamme vain neitosen äitiä ja ymmärrämme..

Mallin arkea

Charlize Theron kertoo kieltäytyneensä laihduttamasta malli-uransa aikoihin. Theron aloitti mallin työt ollessaan 16 ja kertoi joutuneensa jatkuvan hiillostuksen kohteeksi painonsa vuoksi. Theron kertoi kuulleensa jatkuvasti, että hänestä tulisi "supermalli" jos hän vain laihduttaisi muutaman kilon, mutta kertoi jo tuolloin tähdänneensä tanssijan uraan ja ajatelleensa mallin työn olevan vain keino maksaa itsensä tälle tielle. Polvivamma kuitenkin esti haaveiden toteutumisen ja loppu on historiaa!

Winehouse Vuittonin muotinäytökseen.

Amy Winehouse kuuluu niihin tähtiin, jotka nettoavat naurettavan suuria summia naurettavan vähällä vaivalla! Wino on ilmeisesti niin "hip", että katu-uskottavaa mainetta tavoittelevat muotitalot ovat valmiita maksamaan itsensä vaikka perikatoon tullakseen yhdistetyiksi tähtösen pukeutumiseen. Louis Vuitton maksaa Winolle MILJOONA DOLLARIA siitä, että Wino näyttää naamansa tämän muotinäytöksessä Pariisin muotiviikoilla. Vuitton myös ympäristöystävällisesti lennättää Winon Pariisiin yksityiskoneella. Tämän lisäksi Winolta on tulossa myös oma mallisto. Joka tapauksessa Amy on löytänyt oman tyylinsä.

Will Ferrellin leffa floppasi!

Will Ferrellin tuore leffa "Semi-Pro" on flopannut USA.ssa! Urheilu-aiheisesta komediasta on kovaa vauhtia tulossa koomikon huonoiten menestynyt elokuva. Leffan ennakoitiin tuottavan avausviikonloppunaan 20miljoonaa dollaria, mutta onnistuukin tämän hetken tietojen mukaan nettoamaan vain 14miljoonaa dollaria. Ferrellin leffat ovat ennen uponneet erittäin hyvin katsojiin ja "Semi-Pro":ta huonomman avausviikonlopun onkin miekkosen leffoista tehnyt vain "Stranger than fiction" (Aidosti outoa)vuonna 2006, mutta sitä esitettiin huomattavasti harvemmassa teatterissa. Aina ei voi voittaa..