torstai 17. huhtikuuta 2008

Ashlee Simpsonin raskaus




Hollywood odotetaan tietoja Ashlee Simpson raskaudesta. 23- vuotias laulaja, ja Jessica "tosi-tv bimbo" Simpsonin sisko Ashlee Simpsonin on sanottu odottavan lasta Fall Out Boyn basistin Pete Wentzin (28) kanssa. Pari päivää sitten Ashlee myönsi olevansa raskaana, mutta ei ole kertonut asiasta enempää, sillä hänen isä/manageri Joe Simpson yrittää saada myytyä tarinaa miljoonalla dollarilla lehdille. Lehdet eivät kuitenkaan ole valmiita maksaman näin paljoa, eikä ihme, sillä monien lehtien miljoonilla ostamat vauva kuvat ovat tuottaneet lähinnä tappiota, Ashlee ei ole niin suuri tähti kuin kuvittelee, eikä juttu ole yhtään niin mehukas kuin Jamie Lynn Spearsin teini raskaus (josta rapsahti tilille yli miljoona). Rapakon takaa naureskellaan, ettei Ashlee olisi voinut valita parempaa aikaa tulla raskaaksi, sillä hänen levynsä Bittersweet World julkaistaan ensi viikolla, eikä ketään ole kiinnostanut koko juttu ennen raskauden ilmi tuloa.

maanantai 14. huhtikuuta 2008

Drew Barrymore paparazzien pyörteissä

Paparazzit piirittivät Drew Barrymorea ja poikaystävä Justin Longia perjantaina näiden poistuessa baarista Hollywoodissa. Drew työskentelee parhaillaan ensi vuoden puolella ilmestyvän "Everybody`s Fine"-leffaprojektin parissa-Drewn lisäksi leffassa nähdään mm. Robert de Niro ja Kate Beckingsale.

sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Ökyjä tähtiä..

Parade-lehti on taas listannut viihdemaailman parhaiten tienaavia henkilöitä! Tässä vuoden 2007 tulotietoja ja ökyjä tähtösiä:

Miley Cyrus: 11,4 milj. euroa

Katherine Heigl 6,9 milj. euroa

Jessica Alba 5,6 milj. euroa

Dr Phil 56,8 milj. euroa

M-K Olsen 10, 7 milj. euroa

Scarlett Johansson 3,1 milj. euroa

Gisele Bundchen 20,8 milj, euroa

Carrie Underwood 4,4 milj. euroaKatherine Heiglin tilipussi on paisunut melkoisesti neidin iskettyä hakkunsa kultasuoneen nimeltä Greyn Anatomia. Myös muilla sarja-näyttelijöillä kuten Disneyn Hannah Montanassa esiintyvällä 15-vuotias Miley Cyruksella pyyhkii aika leveästi verrattuna leffoihin keskittyviin "köyhäläisiin" kuten Jessica Albaan ja jokapaikanhöylä Scarlett Johanssoniin. DrPhil tienaa puolestaan 1/3 Oprahin tuloista, mutta 56,8 miljoonalla eurolla vuodessa ei ihmekään, että rouva Philiä aina niin kovasti naurattaa..

Amy Winehouse hoikassa kunnossa..

Amy Winehousen läheiset pelkäävät tähtösen olevan taistelusta huolimatta ajautumassa takaisin huonoille teille. Vasta 24-vuotiaan Amyn fysiikka on rapistumassa huumeiden ja alkoholin käytön seurauksena ja vaikka neiti on saanut kasvonsa kuntoon, tämän fysiikka on silti kaukana terveen 24-vuotiaan sellaisesta: lähteiden mukaan Amyssa näkyy kaikki ne merkit, ettei hän ole selättänyt vanhoja tapojaan. Lähde jatkoi, että Amy syö ylipäätään äärimmäisen vähän ja kasviksia ei milloinkaan. Muutama päivä sitten Amy näytti tältä poistuessaan studiolta:

Tomppa on huolissaan Katiesta!

Tom Cruise haluaa vaimonsa Katien ottavan välimatkaa Victoria Beckhamiin. Lähteiden mukaan Victoria on Katien suurin roolimalli ja Katie kopioi tätä estoitta aina tukkatyylistä pukeutumiseen. Viime aikoina Tomppaa on kuitenkin huolestuttanut vaimonsa riutuminen, jonka tämä uskoo johtuvan siitä, että Katie niin ikään kopioi Victorian ruokailutapoja. Lähteiden mukaan Katie onkin laihtunut melkoisesti lähinnä sen takia, että tämä syö esikuvansa mukaan vain 900 kaloria päivässä-koostuen lähinnä kasvisravinnosta kuten mm. pakastetuista viinirypäleistä! Katien olisi silti vielä pudotettava puolet elopainostaan ja asennettava epämääräiset silikonipallot päästäkseen toivottuun lopputulokseen..