lauantai 8. marraskuuta 2008

Riitoja Hollywod-sarjan kulisseissa



(Kuvassa yllä Pushing daisies, (joka näkyy Canalilla) ei ainakaan ole kyseessä.)

Hollywoodissa vellovien huhujen mukaan eräs kriitikkojen pitämä, ja katsojien kulttisuosiosta nauttivan sarjan kulisseissa kuohuu. Kukaan sarjan näyttelijä kaartista ei siedä toisiaan ja kuvauspaikalla leijuu epämiellyttävämpi ilmapiri kuin Danten yhdeksännessä helvetissä. Huhuissa ei kuitenkaan paljasteta mistä sarjasta on kysymys. Vinkkejä kuitenkin syväkurkku kertoo: kyseessä on toisella tuotanta kaudella oleva draama sarja, joka ei huonojen katsolukujen takia luultavasti näe kolmos kautta, ja varsinkin sarjan pääparilla on kokoaikainen riita kaynnissä, eikä minkaanlaista kemiaa. Se on myös kerrottu, ettei kyseessä ole Pushing daisies. Onko mielipiteitä mistä sarjasta olisi kysymys?

Tässä muutamia ehdotuksia sarjoista, jotka ovat toisella kaudellaan jenkeissä:

Rillit huurussa (The Big bang theory), joka näkyy maanantaisin subilla. Sarjaa vastaan puhuu se, että kyseessä on komedia, mutta puolesta se, että kriitikot ovat antaneet sille ihan ok kommentteja ja pääparilla ei ole kemiaa.

Terminator: Sarah Connorin aikakirjat (Sarah Connor chronicles), joka alkaa maanantaina subilla. Kriitikoiden pitämä ja kulttisuosiota nauttiva sarja, joka suuri yleisö ei kuitenkaan ole löytänyt.

Eli stone, jota ei ainakaan vielä esitetä suomessa. Kehnohkot katsoja luvut.


Rakkauden anatomia (Private practice). Huonot katsoja luvut, valmiiksi juoruja näyttelijöiden huonoista väleistä ja kehnot katsoja luvut. Ei kuitenkaan ole kriitikojen suosikki (ennemminkin päinvastoin), eikä nauti kulttisuosiota.
Dirty sexy money, jota on näytetty nelosella. Sarjassa on paljon jo valmiita tähtiä, joten ei olisi ihme, että kemiat ei pelaa. Yksi sarjan näyttelijöistä lopetti jo huhutusti "henkisen romahtamisen" takia. Sarjalla on myös ollut huonot katsoja luvut. Se ei kuitenkaan ole kriitikkojen suosikki.


Til Death (en muista suomenkielistä nimeä), joka on näkynyt nelosella. Sarjasta on jo potkittu kaksi henkilöä pois, ja katsoja luvut ovat huonot. Sarjan selvä tähti on Kaikki rakastavat Raymondia-sarjassa näytellyt Brad Garrett, mikä saattaa aiheuttaa kateutta muissa näyttelijöissä. Myös tähtien esiintyminen vuoden 2007 Emmy gaalassa ei vaikuttanut kovinkaan iloiselta, ja varsinkin Brad Garrettin kommentit ruutu rakkaansa Joely Fisherin rinnuksista olivat jokseenkin sopimattomia. Huhut kertovat, että sarja ei palaa kolmannelle kaudelle. Sarja on kuitenkin komedia eikä draama. Kyseessä voi olla myös Greek (on näkynyt nelosella), mutta sarjaa tilattiin jo lisää jaksoja. Tai ehkä Californiacation (nähty nelosella), josta kriitikot pitäävät ja joka nauttii kulttisuosiosta.


Britney Spearin uusimman videon Womanizer löydät osoittesta:

Sarah Michelle Gellerin uusi tukka

Sarah Michelle Geller, eli tuttavallisemmin Buffy vamppyyrintappaja, on hommannut itselleen uuden tukan. Minusta se näyttää aika paljon samalta kuin ennen, mutta uusi se kuitenkin on.

Kuva on perezhilton.comista.

Hollywood tähdet pin-up kuvissa

Harvinaiset monet Hollywood tähdet ovat suostuneet kuvattavaksi Timothy Whiten kirjaan Hollywood Pinup. Kuvat ovat seksikkäitä, vaikkei niissä paljastetakaan mitään "tuhmaa". Tässä muutamia kuvia:


Angie Harmon, joka esiintyy mm. tällähetkella kolmosella sununtaisin näytettävässä sarjassa Naisten murharyhmä (Womens murder club).

Toinen Olsenin kaksosista (minulla ei ole aavistustakaan kumpi, ne näyttää niin samoilta). Jos joku tietää kumpi tämä on niin ilmoitelkaa!


Lauren Graham, joka sarjassa sarjassa Gilmoren tytöt (Gilmore girls) ja leffassa Bad santa.



Elisha Cuthbert, joka esiintyy sarjassa 24.

Salma Hayek, joka esiintyy sarjassa Ruma Betty, ja leffassa Frida (joka tulee tänään neloselta yhdeksältä. Kannattaa katsoa).




Goldie Hawnin tytär Kate Hudson, joka on esiintynyt mm. leffoissa Melkein julkkis (Almost famous) ja Sinä, minä ja Dupree (You, me and Dupree).

Kate Walsh, joka esiintyy sarjoissa Rakkauden anatomia (Private practice) ja Greyn anatomia (Greys anatomy).



Täällä taas!

Täällä taas, ja yritän kirjoittaa tänne useasti, joten käykää katsomassa!!