sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Lindsay Lohan ei osaa päättää

Lindsay Lohan ei osaa päättää haluaako hän olla suhteessa Samantha Romsonin kanssa vai juosta jokaisen liikkeelle kykenevän "kolmijalkaisen" perässä. Yhtenä hetkenä hän kertoo lehti haastattelussa, että on onnellinen suhteessaan ja toisena hetkenä hän flirttailee tuntemattomien miesten kanssa yökerhossa tyttöystävänsä katsoessa vieressä.
Romson kiertää yökerhoja toimiessaan DJnä, ja Lohan on viime aikoina roikkunut mukana, sillä eihän hänellä muutakaan tekemistä ole, kun leffa studioiden pomot kiertävät hänet kaukaa. Viime viikolla Samantha Romsonilla oli keikka Las Vegasin Pure yökerhossa, ja Lindsay Lohan vietti aikaa paikan VIP tiloissa flirttaillen koko ajan paikalla olleiden miesten kanssa. Luonnollisesti Romson veti asiasta herneet nenäänsä ja pari poistui riidellen paikalta.
Lähde Lohanin lähellä kertoo, että tähtönen todella rakastaa Romsonia, mutta haluaa myös saada ilmasta heteroseksuaalista puoltaan tuntematta syyllisyyttä. Siis häh?! Pitäisikö Romsonin katsoa vieressa, kun Lohan käy "nopealla" yökerhon vessassa ja lähteä tapahtuman jälkeen kotiin viettämään onnellista perhe-elämää, kunnes kaikki toistuu uudestaan ja uudestaan ja uudestaan...

0 kommenttia: