lauantai 13. joulukuuta 2008

Gossip Girl-tyypit pariutuu

Kyllä huomaa, että Gossip Girl-sarjan näyttelijät ovat nuoria, himokkaita ja sinkkuja. Kaikki sarjan alle 26v. näyttelijät ovat löytäneen sielunkumppanin (tai ainakin hetkellisen pedin lämmittäjän) sarjan kuvauksista. Sarjan ensimmainen kausi on nähty MTV3 ja toinen kausi tulee tällähetkellä jenkeissä. Vaikka sarja (sekä tv-että kirjasarja) vaikuttaa todella tyhmältä, on se oikeasti erittäin hyvää aivotnarikkaan viihdettä. Tässä pariskunnat esittelyssä (roolinimi suluissa):


Taylor Momsen (Jenny Humphrey) ja Chace Crawford (Nate Archibald).
Tätä paria ei ole vahvistettu, eikä varmaan tulla vahvistamaankaan, sillä Taylor on 15v. ja Chace 23v. Sakkolihaan koskemisesta saa jenkeissä piiiitkän tuomion ja tuskin nätti poika-Chace pärjäisi vankilassa kovin hyvin.

Blake Lively (Serena van der Woodsen) 21v. ja Penn Badgley (Dan Humphrey) 22v.
Pariskunta on kertonut rakaudestaan jokaiselle toimittajalle, joka jaksaa siitä kuunnella. Nähtäväksi jää kuinka kauan tätä hekumaa kestää. Hauskaa on, että pariskunta on myös on/off yhdessä ruudussa.

Ed Westwick (Chuck Bass) 21v. ja Jessica Szohr (Vanessa Abrams) 23v.
Paria ei ole vahvistanut tietoa, mutta heidät on bongattu yhdessä lomalla pussailemassa, joka ainakin minusta on merkki romassista.

Leighton Meeser (Blair Waldorf) 22v. ja Sebastian Stan ( Carter Baizen) 25v.
Pari on kuherrellut julkisesti, ja kertonut tulisesta rakkaudestaan. Sebastian esiintyi vain parissa jaksossa, mutta koska Leightonin hahmo on suosituin naishahmo sarjassa, saattaa olla, että hän saa puhuttua poikaystävälleen lisää ruutu aikaa.

0 kommenttia: