tiistai 9. joulukuuta 2008

Idols jupakka

(Yllä Koop Arponen)

Ok, en yleensä halua kommentoida Suomi-juttuja, mutta nyt on kyllä pakko tehdä poikkeus. Uusin Idols- tuomari Patrick Sarin sanoo Iltasanomissa näin: "Koop on pelannut tämän pelin aika taktisesti. Hän on selvästi valinnut biisejä, jotka kolahtavat vanhempiin kuulijoihin. Varsinkin sunnuntain jaksossa taktikointi oli selvää. Siinä oli kyllä teinikuulijat aika kaukana, kun vedetään Elvistä. Sitä joutui miettimään, että ollaanko tässä Idolsissa enää, vai onko Koopilla ihan omat showt meneillään. Peten (viime sunnuntaina tippunut kilpailija, joka oli tuomareiden suosikki) fanit ovat kuitenkin nuoria, kun taas Koopin takana on enemmän aikuisia naisia, ja heillä on varaa äänestää."

Tuo Sarinin kommentti sitä, etä Koop taktikoi, on aika törkeä! Jokainen nyt saa valita sellaisia kappaleita kun haluaa, ja Koop vaikuttaa siltä, että oikeasti pitää Elviksestä ja Elton Johnista. Jos laulujen valinnat haittaavat tuomareita, heidän pitäisi vaan määrätä kilpailijoille kappaleet.

Myös kommentti siitä, ettei kysymys ole enää Idols-kilpailusta...Suomen pitäisisi ottaa mallia Jenkkien Idolssista, jossa kaikki musiikkityylit käyvät ja on katsojista, eikä tuomareista kiinni, mikä on "Idols materiaalia".

Ps. Kallonen takaisin tuomaristoon!! Tai sitten se kalju tyyppi.

(Alla Patrick Sarin)

0 kommenttia: